Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לא מזמן המנוע נעילת דלת בדלת הנהג בלבד הלך לעולמו מה שאומר שכול פעם שאני רוצה לפתוח את הדלת זה רק עם המפתח או לפתוח מבפנים מה שמחרפן אותי.

הרכב הוא הונדה סיוויק 2006 הדור הישן. יש למישהו מושג איך אמור להיראות המנוע נעילה הזה בדלת או איפה הוא נמצא? ככה שאני יוכל להחליף.

אני גר באשדוד אשמח לדעת איפה אוכל להשיג את החלק המבוקש.

פורסם

החלפתי מנוע כזה ברכב זהה רק בדלת אחורית.

המנוע נמצא צמוד לדופן האחורית של הדלת, ממש ליד המנעול.

צריך לשחרר את המנעול על ידי פתיחת 3 ברגי אלן, לפרק את ידית הפנימית ואת הריפוד הפנימי של הדלת ואז אפשר להגיע אליו.

לא מאוד מסובך, אבל ללא היסיון לוקח די הרבה זמן.

את מנוע הנעילה קניתי אצל יבואן הונדה, עלה מאוד יקר. ממליץ לחפש חלופות זולות יותר.

פורסם

גם לי הלך מנוע כזה בדלת האחורית.

קניתי את המנעול הרגיל של השתי חוטים שקיים ברוב המכוניות והרכבתי אותו במקום הצהוב היקר.

פותח וסוגר בלי בעיה.

פורסם

יש ב ebay מנועים כאלו תחליפיים תואמים במחירים מצחיקים, יש גם מקוריים שעולים יותר יקר אבל עדיין סביר,כך שלא שווה לעשות קומבינות.

חפש לפי:

Honda civic door lock actuator

פורסם

ממש תודה רבה לכם הזמנתי את החלק בדיוק כמו שיש לי בדלת ככה שנראה לי שזה המקורי עלה לי גרושים 12 דולר

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום עוד דלת קרתה לה את אותו הבעיה מישהו יכול לומר לי למה כול המנועים של הדלתות הולכים לי אחד אחרי השני??

• תוכן חדש...