Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעלי הרים [הכותרת נערכה]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה מדי יום שישי אני מצתרף לחבריי ,לטיולי שטח רכובים (אני הצלם)

עד לטיול האחרון היתי עם קרוקס,זה לא נח בעליל,וגם לא בטיחותי(יורדים מהכלים מסתובבים קצת בשטח)

יעזור לי מאוד אם תמליצו לי על נעליים כמה שיותר קלות ואווריריות,ממש לא חשוב לי שיהיו אטומות למים,ההיפך,הבנתי שאטימות באה על חשבון אוורור

אני בונה על שימוש בנעליים גם במילואים (בתרג"ד האחרון השלפוחיות הרגו אותי,מילואים הבאים רק נעלי הרים)

היום היתי בגלי וראיתי כמה דגמים נורא יפים של טימברלנד,מה דעתכם? יעשו את העבודה?

אגב,התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח,אם יש נעליים איכותיות שעולות יותר,אוכל להתגמש לאיזור ה700,אבל מעדיף לא לחרוג מהתקציב..תודה!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טימברלנד? נעל אופנתית וזהו.

אם אתה מחפש נעלי הרים שמרגישות כמו נעלי התעמלות נסה salomon.

אם אתה מחפש נעל הרים מסורתית וכבדה יותר (עמידות יותר) אז אמליץ על scarpa.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

נסה את סלומון, סקארפה, לה-ספורטיבה, אסולו. כולן יצרניות טובות ולכולן מבחר דגמים מנעליים עם אופי קל עד נעלי הרים כבדות... לי אישית יש אסולו tps, הן מעולות לסחיבת משקלים נניח, אבל נורא חם איתן... בקיצור האופציה הטובה ביותר היא ללכת למדוד מספר דגמים

פורסם

כל מה שאמרו כאן - נכון. כמה כללי אצבע, שטובים יותר מנעלי אצבע:

הסכום שלך גבולי לנעליים טובות באמת (וחבל, המחירים בארץ מופרכים). למרות זאת לא הייתי מגדיל אותו, אין לך צורך אמיתי בנעלי קצה.

וותר על גורטקס (שכבה אטומה למים שמבטיחה גם אוורור, בפועל לא ממש מקיימת. מאוד מייקרת).

סוליית ויבראם בד"כ תעלה יותר, אבל גם תהיה עמידה יותר לאורך שנים. לעיתים היא גם תגרום לנעל להיות קשה יותר.

נעל מאווררת במיוחד הרבה פעמים תהיה פשרה באחיזת הרגל, בחוזק החומרים ועלולה אף לאפשר כניסת חול וקוצים (בזוגות העשויים רשת מחוררת). למרות זאת, אין כמו נעלים עשויות רשת לקיץ. יש לי זוג כזה שיוחלף בקרוב בזוג מאותו סגנון.

אל תלך אוטומטית על נעל גבוהה ומסיבית, זה אמנם טוב מאוד לטיולים ארוכים, אבל זה לא מה שאתה מתכוון לעשות והרבה פחות כיף בקיץ. לגבי המילואים - אם זו דרישה חיונית - אתה כן צריך נעל גבוהה ומסיבית. תחשוב טוב מה חשוב לך יותר, הצרכים שלך מתנגשים.

יש מגוון דגמים וחברות, ואי אפשר להמליץ כלום עד שתלך למדוד ותראה מה טוב לך, לכל אחד כף רגל שונה ויתאים משהו אחר. כשתחזור עם שניים שלושה דגמים רלוונטים יהיה אפשר להמליץ מבינהם.

Merrell מציעים בד"כ עסקאות במחיר מצויין (ומאוד נוחות לי), Salomon נהדרות (אם המחיר מתאים), Scarpa בד"כ קשוחות מאוד (אבל גם מצויינות), Asolo בעיני לא שוות את המחיר, ויש עוד המון חברות.

תמנע מרשת "למטייל", או יותר נכון בדוק טוב את האלטרנטיבות. הם מתמחרים מאוד גבוה. חפש חנויות עודפים (גם שלהם). לעיתים תוכל למצוא פערי מחיר אדירים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מתעלק:

מה עם הנעליים של קולומביה?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אני כבר כמה חודשים טובים על נעל Dolomite איטלקיות ומרוצה מאד מאד,לא כבדות מדי,לא חמות מדי מחזיקות את הרגל מצוין ומאד מאד נוחות לי

הדגם הוא Stelvio EVO GTX

פורסם
אני כבר כמה חודשים טובים על נעל Dolomite איטלקיות ומרוצה מאד מאד,לא כבדות מדי,לא חמות מדי מחזיקות את הרגל מצוין ומאד מאד נוחות לי

הדגם הוא Stelvio EVO GTX

נעלי GORE TEX לא מומלצות בעליל לאקלים הישראלי, הרגליים יישחו לך בזיעה של עצמם - מתכון בטוח לייבלות ופטריות.

תחפש נעליים קלות משקל בקטגוריית Hiking מבד סינטטי מלא או לחליפין מעור מאוד דק, ולא פחות חשוב - סוליית vibram. לפרמטרים האלה לדעתי vasque breeze הכי מומלצות.

גם ל KEEN יש נעליים טובות בקטגורית הנעליים הקלות אבל מעט יקרות יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

היתי היום בלמטייל,כל נעלי ההרים היו גור טקס,מדדתי את הסלומון שפרסמתי מוקדם יותר,הרגיש לי כמו נעלי ספורט,חבל שהמחיר פסיכי! 800 שקל וזה עוד מבצע

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

בד״כ יש באליטל בסינמה סיטי בראשון ובבצרה מבצע על נעלי הרים של merrell ב350.

יש לי אותם כבר שנה וחצי והם אחלה תמורה למחיר.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

+1 לאליטל

מחירים מעולים ומבחר (כמובן שאין לי שום קשר אליהם לצערי)

ויש גם חדש יחסית ביוקנעם, כי לא ציינת מאיפה אתה בארץ

עופר

פורסם

אם נעלי קולומביה באות בחשבון, יש חנות עודפים עם מחירים מצויינים באזור התעשיה של לוד (על מחלף רמלה- לוד שבכביש 1). חפש בגוגל "סער עודפים".

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חפש חנות בשם ״לכל הרוחות״ חנות עודפים של שנים עברו במחירים מעולים

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
היתי היום בלמטייל,כל נעלי ההרים היו גור טקס,מדדתי את הסלומון שפרסמתי מוקדם יותר,הרגיש לי כמו נעלי ספורט,חבל שהמחיר פסיכי! 800 שקל וזה עוד מבצע

כמו שאמרתי, למטייל מגזימים בטירוף, והמבחר שלהם נראה כאילו מתוכנן לחלוב מלקוחותיהם הפחות מבינים כמה שיותר. פעם היו להם הרבה אופציות ברמות שונות, היום כמעט הכל זה הרבה מעבר לצרכים של המטייל הממוצע. יש להם חנות עודפים ביד אליהו ליד האצטדיון, שווה בדיקה. בת"א שווה לבדוק גם את מסלול בבוגרשוב, לא זולים לפי המחירון אבל לפעמים יש דגמים מעונות קודמות וגם להם יש חנות עודפים שנמצאת מעבר לכביש.

גם אלפיין סטייל בחשמונאים מפתיעים לפעמים.

אם נעלי קולומביה באות בחשבון, יש חנות עודפים עם מחירים מצויינים באזור התעשיה של לוד (על מחלף רמלה- לוד שבכביש 1). חפש בגוגל "סער עודפים".

בהצלחה.

חנות מצויינת, לא יודע לגבי נעליים, אבל בביגוד ותיקים יש אחלה מציאות שם לפעמים.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...