Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב הזה הייתי מחפש גם איזו פונטו קבריולט ידנית משנים 95-97 ב 10-15 אלף שקל ומשפץ לה את הצורה

ממליץ על דגמי ה 1.3 ולא על דגמי ה 1600 עם הגג החשמלי כי המנוע הזה פחות נפוץ וכנ"ל לגבי הגג

פורסם

יש 205 קבריולט, CTI. יוצרו עד 1992 אם אני לא טועה. ממש לא 1998

יכול להיות אתה מתכוון ל 306 קבריולט.

מה השימושים של הרכב? נסיעה יומיומית? העדפה - ידני/אוטומט?

פרט קצת יותר על השימושים וכמה זמן אתה מתכוון להחזיק.

לא הייתי מוציא 18 אלף על CTI משנת 1988 אם זה מה שאתה שואל. לא יודע מה המחירון אבל בטוח פחות מזה. אגב אין ממש מחירון לרכבים כאלה ולרוב אם הם משופצים המחירים הזויים - ראה דוגמא גולף דור 1 קבריולט.

תהיה בטוח שב 90% מהקבריולטים של שנות ה 90 האלה תצטרך גג חדש וזה עסק יקר מאוד אבל אם יש לך תקציב של 25 אלף ובא לך להיכנס להרפתקאה כזו, המלצתי על הפונטו שתוכל להביא בסביבות ה 10 אלף, יישור קו וגג חדש עד 5 אלף שקל ואתה מגיע ל 20.

• תוכן חדש...