Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב מהעבודה.

הם מנסים להרוג אותך? :shock: :shock:

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

שאלה: אם קרה לי כזה מקרה, יש את מי לתבוע על הנזק שנגרם לצמיג? (ו/או אם נגרם נזק לחלקים אחרים)

או שאני אאלץ לשאת בהוצאות בעצמי?

אני מדבר בהנחה שאני לא יודע למי שייך המפתח :)

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
שאלה: אם קרה לי כזה מקרה, יש את מי לתבוע על הנזק שנגרם לצמיג? (ו/או אם נגרם נזק לחלקים אחרים)

או שאני אאלץ לשאת בהוצאות בעצמי?

אני מדבר בהנחה שאני לא יודע למי שייך המפתח :)

אף אחד.

דברים כאלה קורים וצריך לאכול אותם.

צמיג עולה בין 200-600 שקל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

לא חסר פסיכים :|

העיקר שיצאת מזה בשלום.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
לא חסר פסיכים :|

העיקר שיצאת מזה בשלום.

פסיכים?-כנראה בן אדם החליף צמיג והמפתח נפל לו והוא לא שם לב.

אין פה כל כך את מי להאשים.

פורסם
אף אחד.

דברים כאלה קורים וצריך לאכול אותם.

צמיג עולה בין 200-600 שקל.

הבעיה מתחילה בזה שלא מחליפים רק צמיג אחד, אלא לפחות שניים. (מה שאני הייתי עושה לפחות)

ויש להוסיף לזה את עלות העבודה (ההחלפה של הצמיגים)

פשוט באסה.

יש ביטוח כלשהו שמכסה נזקים כאלו?

Instagram:

VWPolo6R

פורסם
הבעיה מתחילה בזה שלא מחליפים רק צמיג אחד, אלא לפחות שניים. (מה שאני הייתי עושה לפחות)

ויש להוסיף לזה את עלות העבודה (ההחלפה של הצמיגים)

פשוט באסה.

יש ביטוח כלשהו שמכסה נזקים כאלו?

השתתפות עצמית זה מינימום 800 שקל.

מה הטעם לבטח תקרים בצמיגים?-כמה זה כבר קורה?

פורסם

לדעתי, העצירה על שטח ההפרדה היתה מסוכנת מדי. עדיף היה לך להאט ולרדת ימינה ולנסוע לאט על השול עד למקום בטוח שמופרד מן הדרך במחיצה קשיחה. לכל הפחות היה מוטב אילו ירדת ימינה ולא שמאלה.

השול שמשמאל אינו שול אלא חלק משטח ההפרדה (תשומת לבך לקו ההפרדה הרצוף המסמן אותו) ואסור לעצור בו. כמו כן, הוא צר יותר ונחשב למסוכן בהרבה, ובין השאר אינו מציע לנוסעים התקועים מחסה מעבר לגדר.

בכל מקרה, העצירה אפילו בשול (הימני) מסוכנת מאוד, ועדיף בהחלט לדחות אותה למקום בטוח כגון תחנת דלק או יציאה לדרך צדדית, גם במחיר של צמיג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

מה שכן, הצמיגים דיי חדשים,

לא עברו אפילו 1000 ככה שנראלי שאפשר להחליף רק אחד

המפתח הזה לא עזר לאף אחד להחליף גלגל כי זה מפתח 12 ואין לי מושג מה הוא עשה על הכביש..

אם הייתי ממשיך לסוע או לקחת ימינה הייתי שובר עוד דברים על הדרך כמו שהוא שבר קליפס אחד של הטמבון.

הכל בסדר, הגיע ניידת השוטרים חסמו את הנתיב וחיכו עד שנסעתי.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...