Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך שיטוטי ברשת הגעתי למכירה הבאה:

18 פחיות קליפורניה ב-28 דולר.

המחיר נראה ממש טוב ומתאים למי שמקפיד כל חודש-חודשיים להחליף פחית.

האם לדעתכם מדובר בזיוף?

אם מישהו מוצא בזה מכירה מעניינת,

שמחתי לעזור :-)

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האתר הזה מאוד דומה בסגנונו לאיביי...מעולם לא שמעתי את אתר שנקרא אלי (או עלי) אקספרס, כרגע על תקן חשוד.

ומה זה ה 100 אחוז פידבק חיובי?? מעולם לא ראיתי באיביי 100 אחוזים, אין דבר כזה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
האתר הזה מאוד דומה בסגנונו לאיביי...מעולם לא שמעתי את אתר שנקרא אלי (או עלי) אקספרס, כרגע על תקן חשוד.

ומה זה ה 100 אחוז פידבק חיובי?? מעולם לא ראיתי באיביי 100 אחוזים, אין דבר כזה.

האתר הזה הוא אתר סחר מפורסם מאוד ( אתר ששייך לאותם אנשים שמפעילים את אתר alibaba )

האתר בהחלט אמין! לגבי הסחורה שנמכרת שם אני לא יכול לומר את זה בבטחון.

הבעיה היחידה היא שפחיות קליפורניה מיוצרת במדינת קליפורניה בארה"ב ופה אתה מקבל אותם הישר מסין.

למרות שלפעמים יש הפתעות אני לא הייתי רוכש.

באוטוסטור מוכרים 3 פחיות במבצע ב 39 ש"ח

http://www.autostore.co.il/3-%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%A8%D7%99%D7%97-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2.html

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

תראו כמה דברים טובים יש לחברה הזו (המקורית) שמיועדים לרכב.

http://www.californiascents.com/Linen/carproducts.aspx

צריך יום אחד לעשות רכישה קבוצתית של פחיות כאלו.

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

פורסם

קבוצת AliBaba היא חברת הסחר הגדולה ביותר בסין. היא כוללת בין היתר גם את AliExpress כך שלא הייתי דואג לאתר "עלום השם" הזה, אבל אתה יכול להיות בטוח בהחלט שכל אחד ואחד מהמוצרים שמוכרים שם מזויפים למופת.

פורסם

מאמינות האתר אני בכלל לא מודאג.

הזמנתי משם מאות מוצרים. לדעתי אפילו יותר טוב מאיביי בהרבה מובנים.

אבל בדומה לאיביי האתר לא מוכר את המוצרים בעצמו, אלא משמש כזירת סחר עבור המוכרים.

כך שלא ניתן לדעת מה טיב הסחורה של כל מוכר ומוכר, בדומה לאיביי.

אם הפחיות המקוריות באמת מיוצרות בקליפורניה, אז יש סיכוי טוב שמדובר בזיוף, ורק כשיגיע נדע אם הוא מוצלח או לא.

לא מזמן היה מבצע של שתי פחיות ב-25 במנטה. מקסימום נחכה שיחזור :wink:

פורסם
מאמינות האתר אני בכלל לא מודאג.

הזמנתי משם מאות מוצרים. לדעתי אפילו יותר טוב מאיביי בהרבה מובנים.

אבל בדומה לאיביי האתר לא מוכר את המוצרים בעצמו, אלא משמש כזירת סחר עבור המוכרים.

כך שלא ניתן לדעת מה טיב הסחורה של כל מוכר ומוכר, בדומה לאיביי.

אם הפחיות המקוריות באמת מיוצרות בקליפורניה, אז יש סיכוי טוב שמדובר בזיוף, ורק כשיגיע נדע אם הוא מוצלח או לא.

לא מזמן היה מבצע של שתי פחיות ב-25 במנטה. מקסימום נחכה שיחזור :wink:

מאות מוצרים

פורסם

שכחתי להוסיף את הסמיילי :shock: :shock:

רשמת שהזמנת משם מאות מוצרים ומאות מוצרים זה ממש הרבה.

מה כבר מזמינים משם? מה משתלם להזמין משם מניסיונך?

לי הפריע שהם לא עובדים עם paypal.

פורסם

אני פריק של הזמנות מהאינטרנט.

ככלל, משתלם להזמין כל מה שקטן :-) כמובן שיש יוצאים מן הכלל.

בעיקרון אני מזמין גם בשביל חברים שמפחדים להזמין מהאינטרנט או שאין להם אשראי מתאים. ומבקשים את עזרתי. ובגלל זה יוצא לי להזמין כ"כ הרבה.

היה לי משתמש באיביי עם קרוב ל-400 פידבקים מהם רק אחד כמוכר וכל השאר פידבקים שהשאירו לי מוכרים. (קח בחשבון שלא כל המוכרים משאירים לקונה פידבק, אתה יכול להניח מה זה אומר על כמות הקניות שלי משם)

השעו לי את המשתמש הזה ועכשיו יש לי משתמש אחר עם 75 פידבקים.

אבל מאז שראיתי כמוכר מה עובר על המוכרים באיביי, נשבעתי שכל עוד יש אלטרנטיבה, אני אשתמש בה.

זה אתר שעושק את המוכרים בו. ופייפאל עושה בהם וידוא עשיקה.

וזה שהם לא עובדים עם פייפאל זה לטובתך, כי כך המוכר לא צריך לשלם לפייפאל עוד עמלה. שזה כמובן כסף שבסוף יוצא לך מהכיס.

פורסם

האמת? אני מוכן לשלם אפילו יותר, בשביל השקט הנפשי שאני יודע שאני לא תלוי בפייפאל.

בניגוד לאיביי, באלי כל המוכרים שולחים בדואר רשום עם מספר מעקב - הסיכוי שילך לאיבוד בדרך כבר קוצץ ב-95 אחוז.

פייפאל נראית לכם נחמדה כי עדיין לא חוויתם שום אינטרקציה איתם. לרוב כל המשתמשים פותחים קייסים דרך איביי, ושם הכל וורוד.

אך במידה ורכשת מוצר דרך פייפאל אבל לא דרך איביי, או שרכשת דרך איביי שהוא לא של ארה"ב. אז אתה מטפל בבעיות שלך ישירות דרך פייפאל.

כבר כתבתי פעם חלק ממעלליהם בפורום, היו שם דברים שאין עליהם בכלל שאלה, הם טועים בהחלטות שלהם, הכל פועל שם לא כמו שצריך. מאחל לך שלעולם לא תזדקק לשירות שלהם באמת.

אני יכול לשפוך כאן ארבעה עמודים בסיפורים.

פורסם
האמת? אני מוכן לשלם אפילו יותר, בשביל השקט הנפשי שאני יודע שאני לא תלוי בפייפאל.

בניגוד לאיביי, באלי כל המוכרים שולחים בדואר רשום עם מספר מעקב - הסיכוי שילך לאיבוד בדרך כבר קוצץ ב-95 אחוז.

פייפאל נראית לכם נחמדה כי עדיין לא חוויתם שום אינטרקציה איתם. לרוב כל המשתמשים פותחים קייסים דרך איביי, ושם הכל וורוד.

אך במידה ורכשת מוצר דרך פייפאל אבל לא דרך איביי, או שרכשת דרך איביי שהוא לא של ארה"ב. אז אתה מטפל בבעיות שלך ישירות דרך פייפאל.

כבר כתבתי פעם חלק ממעלליהם בפורום, היו שם דברים שאין עליהם בכלל שאלה, הם טועים בהחלטות שלהם, הכל פועל שם לא כמו שצריך. מאחל לך שלעולם לא תזדקק לשירות שלהם באמת.

אני יכול לשפוך כאן ארבעה עמודים בסיפורים.

נאלץ להסכים עם מתן, פייפאל היא סוג של תאגיד שמנסה לגרום לעסקים ומוכרים לפתח תלות עבור השירות שלהם ואז מתנהל כמו תאגיד רע עם חוקים דרקוניים.

בנוסף הוא גם גובה את העמלות הגבוהות ביותר מכל המתחרים שלו (tranzila,pelepay ועוד כמה שעוסקים בזירה הישראלית, בחול יש המון אפשרויות נוספות)

למי שרוצה לקרוא עוד קצת מידע רלוונטי מוזמן http://lifehacker.com/5821634/why-you-should-ditch-paypal-and-use-these-other-services-to-send-people-money

פורסם

קנוורת, אתה יכול להוריד את המילה "ואז", התאגיד הזה נוראי כבר עכשיו.

הבעיה היא שאיביי משתמש בפייפאל. וכל העולם משתמש באיביי ומפתח כך תלות בפייפאל.

כרגע דיברתי עם המוכר של הפחיות קליפורניה,

הוא טוען שהפחיות מקוריות. ושמיוצרות בסין.

בד"כ למוכרים סיניים אין בעיה להגיד שמדובר בסחורה מזויפת.

ד"א, מזל טוב לקונה M***k K שסביר להניח שהוא קשור לשרשור הזה :-D

• תוכן חדש...