Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי אאודי A1 1.4tsi עם 9000 ק״מ, אני חודש וחצי לקראת החלפת שמנים ראשונה ושמתי לב שמפלס השמן קצת נמוך (קצת מעל ה min, עד לפני חודש זה היה בין ה min ל max). אני מחפש שמן סינטטי מלא איכותי שעומד בתקנים של VW. ייתכן ואתקין שינוי ECU Stage 1 של אחת החברות בקרוב ולכן חשוב שיהיה שמן איכותי.

תודה.

.Your average Notepad

פורסם

אתה יכול לומר לנו בבקשה מהם הדרישות של היצרן ככל הנוגע לתקנים של השמן? רשום את זה בספר רכב שלך. בגדול, כל חברה איכותית שהשמן שלה עומד בתקן תהיה טובה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אאל״ט התקן הוא VW504.00/507.00. אני מעוניין שהשמן יהיה סינטטי מלא. או שכל שמני ה 5w30 הם חצי סינטטים בלבד?

בנוגע לחברה, אני לא כ״כ מכיר חברות איכותיות לשמני מנוע.

.Your average Notepad

פורסם

קח את קסטרול אדג' השמן מהטובים ביותר שתוכל לרכוש לרכבך, ניתן לרכוש את השמן במחיר מעולה בחנות אוטוסטור, אפשרי גם דרך האינטרנט ובמשלוח (משלוח מהיר וטוב).

התענוג שמוביל אותך

פורסם
קח את קסטרול אדג' השמן מהטובים ביותר שתוכל לרכוש לרכבך, ניתן לרכוש את השמן במחיר מעולה בחנות אוטוסטור, אפשרי גם דרך האינטרנט ובמשלוח (משלוח מהיר וטוב).

אני עד עכשיו לא הבנתי מי מבין השמנים נחשב ליותר טוב האדג׳ או המגנטק?

אצלי במונדאו יש בכל אופן קסטרול אדג׳ 5W30.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

• תוכן חדש...