Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור: שלשום זיהיתי שהצמיג מוריד אוויר (היה על 22 PSI במקום 30 לפי הוראות היצרן) ונסעתי לפנצ'רייה. תיקנו לי את הפנצ'ר (היה מסמר קטן תקוע בצמיג) ונסעתי לדרכי. למחרת נסעתי כשעה ללא בעיות. היום כשהתחלתי לנסוע, שמתי לב שמשהו לא בסדר והתגלה שהצמיג מפונצ'ר לגמרי ואי אפשר לנסוע (התיקון לא החזיק). חזרתי לחניה לאט לאט והחלפתי ברזרבי. לאחר ההתקנה, שמתי לב לחלק השבור שרואים בתמונה.

האם מדובר במשהו משמעותי? האם ניתן לנסוע ברכב מבחינה בטיחותית? האם זה יכול להיגרם מנסיעה על גלגל מפונצ'ר (רמז על אחריות הפנצ'רייה לתקלה)?

תודה מראש.

33a41fl.jpg

פורסם

אני לא רואה קשר בין הבורג הגזור לפנצ'ר. אני כן רואה עוד עדות מופלאה למכונאי ארצינו והמקצועיות שהם מפגינים כשמשאירים את הרכב לטיפול במוסך. יש לטפל בעניין באופן מיידי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קשה לי להאמין שהבחור מהפנצריה אחראי לזה, הרי הוא מפרק את הגלגל והחלק הזה בכלל קשור לנאבה.

בכל מקרה זה נראה כנזק שולי ולא בטיחותי.

שי.

פורסם

בתהייה שלי לגבי אחריות הפנצ'ריה התכוונתי לאפשרות שהנזק נגרם מנסיעה על צמיג ללא אוויר.

מחר בבוקר אני מתכוון לנסוע לשם ולתקן שוב. לאחר מכן אסע למוסך שנמצא די רחוק (כ-25 ק"מ ממני) כדי לטפל בתקלה הזאת, לכן אני רוצה לוודא שהיא לא מסוכנת ואפשר לנסוע.

פורסם

אני חושב ששמתי לב שעושים את זה לאחר פירוק הגלגל והחזרתו.

לאחר החזרתו ולאחר חיזוק הבורג האמצעי נותנים מן כיפוף או משהו בסגנון כדי לתת חיזוק נוסף לבורג שלא יתפרק או ישתחרר בטעות .

אבל יכול להיות שאני סתם מקשר דברים שראיתי.

פורסם
אני חושב ששמתי לב שעושים את זה לאחר פירוק הגלגל והחזרתו.

לאחר החזרתו ולאחר חיזוק הבורג האמצעי נותנים מן כיפוף או משהו בסגנון כדי לתת חיזוק נוסף לבורג שלא יתפרק או ישתחרר בטעות .

אבל יכול להיות שאני סתם מקשר דברים שראיתי.

בבורג הזה לא נוגעים בעת החלפת גלגלים, נוגעים בו כשצריך לפרק את הנאבה כמו לצורך החלפת מיסבים או החלפת בלמים. זה בפירוש נראה כמו סגירה לא אחראית של עובד במוסך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...