Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל"ש - קניתי מוצר (שעון של סייקו שאין להשיגו בארץ) מסינגפור שעלותו 200 וקצת דולר והוא נשלח אלי באמצעות FedEx (מחיר המשלוח 38 דולר). האם אני הולך לחוות אותה חוויה כמו פותח השרשור? אם כן אז אני אשמח לקבל את הטלפון של אותו רון פרחי :-D

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
מנצל"ש - קניתי מוצר (שעון של סייקו שאין להשיגו בארץ) מסינגפור שעלותו 200 וקצת דולר והוא נשלח אלי באמצעות FedEx (מחיר המשלוח 38 דולר). האם אני הולך לחוות אותה חוויה כמו פותח השרשור? אם כן אז אני אשמח לקבל את הטלפון של אותו רון פרחי :-D

כנראה שכן

פורסם

אוקיי, אם כך לאיזה אלמנט עלי לצפות? ע"פ החישוב שלי 160 ש"ח ילכו למע"מ, הפריט הוא שעון כך שאישורים כאלה ואחרים שיגבה עליהם מחיר נוסף לא צריכים להיות קיימים, ומשיטוט ברשת הבנתי שפדקס נוהגת לגבות כ100 ש"ח על שחרור חבילה שערכה פחות מ1K דולר מהמכס (יתכן ואני טועה). האם יש משהו נוסף? האם ה100 ש"ח האלה ניתנים לקיצוץ או לביטול?

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

מנצל"ש,

מישהו פעם ניסה לשלוח דואר רשום לארה"ב? אתמול שלחתי בפעם הראשונה והופתעתי שזה כזה זול. קיבלתי השבוע חבילה בגודל של קצת פחות מחצי קופסת נעלי ספורט מארה"ב (שקלה כלום כמעט) ורואים בבירור שהשילוח מארה"ב עלה 11.48 דולר.

לעומת זאת שלחתי אתמול חבילה בגודל של קופסת נעלים במשקל של חצי קילו וזה עלה לי רק 17 שקל?

שילוח מארה"ב לישראל ב11 דולר זה עוד סביר, אבל לא פעם נתקלתי בשילוח של 50 60 דולר מארה"ב על אותו סדר גודל של חבילות.

פורסם

בדקת אם מדובר בדואר אויר או שהחבילה שלך עלולה להגיע בדרך הים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מנצל"ש,

מישהו פעם ניסה לשלוח דואר רשום לארה"ב? אתמול שלחתי בפעם הראשונה והופתעתי שזה כזה זול. קיבלתי השבוע חבילה בגודל של קצת פחות מחצי קופסת נעלי ספורט מארה"ב (שקלה כלום כמעט) ורואים בבירור שהשילוח מארה"ב עלה 11.48 דולר.

לעומת זאת שלחתי אתמול חבילה בגודל של קופסת נעלים במשקל של חצי קילו וזה עלה לי רק 17 שקל?

שילוח מארה"ב לישראל ב11 דולר זה עוד סביר, אבל לא פעם נתקלתי בשילוח של 50 60 דולר מארה"ב על אותו סדר גודל של חבילות.

אכן כן, למרבה הפלא, משלוח מישראל לארה"ב בדרך כלל יותר זול ממשלוח מארה"ב לישראל של אותו פריט באותו גודל ואותו משקל. לא הכל יקר כאן.

לעומת זאת, בארה"ב ישנן מעטפות וקופסאות שנקראות FLAT RATE INTERNATIONAL כלומר מעטפה או קופסה שעולות מחיר קבוע עם הגבלת משקל מקסימלית מסויימת. התנאי היחיד שאתה יכול להכניס את התכולה והמעטפה או הקופסה נסגרת ללא קושי.

לעומת זאת, מה שאני אוהב (אהבתי) בדואר האמריקאי שהם מספקים לך את הקופסאות או המעטפות בחינם כאשר בארץ אתה צריך לשלם עליהם. אם יש לך שם קרובי משפחה אז זה אחלה והם יכולים להשתמש בשירות הזה. לעומת זאת, אם קנית מאיזה עסק אז אף בן אדם לא יילך לדואר, יעמוד בתור בכדי לחסוך לך כסף.

http://ircalc.usps.com/

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אשמח לעזרה עם השאלה הקודמת שלי, לצערתי פד-אקס לא מנדבים יותר מדי מידע על העמלות שלהם והיות והמוצר כבר בת"א אני אמור לקבל טלפון מהם בקרוב :shock:

פורסם

הפטור שעליו חתם האוצר הוא פטור ממכס בלבד. עדיין יש לשלם מע"מ פלוס מס קנייה. כמה פדקס יבקשו ממך אני לא יודע. אבל מה שכן, כאשר קונים כזה פריט רגיש כמו שעון יקר עדיף לשלוח אותו באחת מהחברות המובילות. ככה אתה יודע בדיוק איפה השעון נמצא כמעט בכל רגע נתון והסיכוי שהוא יאבד שואף לאפס.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

התקשרו, המחיר הוא 270 ש"ח, שזה בערך מה שציפיתי לו, לא נראה לי שיש מה להתמקח וגם אם כן לא אתמקח על 50 ש"ח.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה קנית קבל בלי להתייעץ (בפורום אודיו) רמז: זה התוסף הכי מיותר שקיים במערכת.

אני מקווה שהיית ציני:

אם לא היית ציני-

הבחור דיבר על רכיב אלקטרוני בשם קבל שממנו בעצם בנוי המגבר (ביחד עם נגדים סלילים וכו וכו) ולא לקבל שמשתמשים בו כדי שקר כלשהו בתחום האודיו לרכב.

• תוכן חדש...