Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כ 10 שבועות אספתי גורת חתולים שהייתה אז בת יומיים בערך מהגינה שלי, גידלתי אותה, הכל טוב ויפה.

מכיוון שהבית (ובעלת הבית...) לא מותאם לבעלי חיים, היא תהיה חתולת גינה.

וככזו, אני צריך מלונה כלשהי שהיא תוכל לישון בה ולתפוס בה מחסה מתי שצריך. ראיתי את כל האלו מפלסטיק, משהו kenny, רק שזה נראה לא מבודד בגרוש.

האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא מלונה נורמלית במחיר שפוי? אלו מעץ מתחילות ב 800 שקלים, זה פשוט הזוי. רציתי לבנות אחת בעצמי, אבל שהלכתי לקנות חומר גלם- 40 שקלים לפלטת עץ אורן מסכנה שתספיק ל 2 קירות! 40 שקל!! כדי לבנות מלונה שלמה אני אצטרך להוציא כמעט 200 שקלים על חומרים בלבד, זה פשוט טירוף......

אם למישהו יש הצעות/רעיונות/מכירים משהו שרוצה למכור/למסור מלונה- אשמח לעזרה. תודה מראש.

פורסם

תיקח מהרחוב ארון שמישהו זרק ותכין ממנו מלונה מפוארת, זה מה שאני עשיתי עבור חתולי החצר היכן שאני גר.

כמה ברגים וכמה זוויות L, לא יותר מכמה שקלים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזק. אתה רק צריך להשיג ג'יגסוו וזהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש לי ג'יגסו מצוין של SKIL, וגם להבים חדשים.

יצאתי כבר למספר סיבובים באיזור לחפש ארונות/שידות וכו' שמישהו זרק, חוץ משידה ענקית שאין לי שום דרך לסחוב אותה לפה מהמקום שבה היא נמצאת, אין פשוט כלום! אני חושב ששנה שעברה היו בערך 30 כאלו באיזור, עכשיו אין אפילו אחת. הזוי לחלוטין.

פורסם

תמיד יזרקו ארונות אבל התקופות הכי טובות למציאות כאלו אילו שלושת הרגלים (פסח, סוכות ושבועות), מכיוון ששבועות היה ממש לא מזמן, אז עכשיו זאת תקופת יובש יחסית, למרות זאת, אם תחפש, תמצא.

וזה יעזור לגב שלך אם לא תסחוב את הארון בשלמותו אלא תפרק במקום את הלוחות שאתה צריך ותקח רק אותם.

כן, אני אוהב לבנות בעץ.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך גגון לרכב? שבור מהשידה חלקים וקח אותם על גג הרכב הביתה. לדעתי כמה מגרות מהשידה יספיקו לך, זה חתול ולא סוס פוני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקנה ארון משומש ביד2 או תמצא אחד באגורה ותבנה לבד. יש בלי סוף...

אם יש לך ג'יגסו אז בכלל אתה מסודר.

ככה אני עשיתי עם ארון שאחרי זה פירקתי, והפכתי אותו לארון אחר, שידה, ומתקן נעליים. 300 שקל לארון מעץ דובדבן מלא.

עכשיו עשית לי חשק לבנות עוד משהו...רעיונות?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אם אתה מראשון , יש הרבה ארונות מפורקים באזור מגוריי,

שלח ה"פ אם אתה בעניין

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

בוא תשכיר דירה בבניין חדש בנתניה. הם קוראים לזה דירת 5 חדרים מקבלן, אבל בתכלס זו דירת 5 מלונות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

amisha, תודה- אבל אני בצפון. אני רק צריך לחפש ליד הפחי זבל חומרי אריזה כדי לדעת שמישהו קנה ארון/שידה ולארוב באותו איזור עד שהרהיט המיוחל יופיע.

עכשיו עשית לי חשק לבנות עוד משהו...רעיונות?

הנה אתגר- קח כמה ארונות ותנסה לבנות חזרה עץ. 8)

• תוכן חדש...