Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לא מצליח למצוא קוילאוברים לפיאט טיפו ספורטיבה.. אולי מישהו יכול לעזור ?

תודה :-o

פורסם
צריכה להיות תאימות עם אלפא 145/146, אלפא 155 ופיאט קופה.

תברר את העניין לעומק בפורומים מעבר לים.

לגבי פיאט קופה לפי מה שקראתי זה תלוי בדגם, ליתר דיוק:

Tipo's have a narrower front and rear track then the coupe. This doesnt affect the rear set up but does at the front. Unless the struts have an oval hole for camber adjustment tipo struts on a coupe with create noteable negative camber on the front which may be compensatable with any strut and adjsustment.

Also if you have a turbo model they will not fit as the turbo models had wider strut mounts on the uprights.

פורסם

אם זה תואם לפיאט קופה, תכין את הכיס =/ בזמנו התייעצתי עם הרבה סדנאות פה בארץ לגבי סט,

הסט הכי פשוט של קוילאוברים היה אם זכרוני אינו מטעה אותי באזור ה 9-10 אלף שקל.

וזה סט פשוט, עוד לא הגענו לאיזה סט אתה מחפש.

אני התפשרתי וקניתי סט של קוני ספורט אפ, בולמים וקפיצים - זה סט שמגיע קומפלט, בלי קימבונים של קפיצים מפה ובולמים מפה.

הסט מנמיך את הרכב 35-40 מ"מ, משנה התנהגות פלאים! עם בושינגים פאוורפלקס מקדימה, מוט מייצב עליון ומוט חיזוק גשר תחתון של OMP. אני יכול להגיד לך שהרכב הזה יכול לגרום להרבה פרצופים להיות מופתעים כשהוא על מסלול.

ואני מדבר בתור אחד שהחליף 106 ראלי עם חמוצים בפיאט קופה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

Shotdown, תודה על התגובה.

מאיפה רוכשים מוט מייצב לפיאט קופה? זה מתאים ב100%.

וכמה אם זה לא סוד עלה לך על סט קוני :cry:

• תוכן חדש...