Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת האם אפשרי לבטל את המנגנון של ברגע שהידית הילוכים לא נמצאת על P אז המפתח לא יוצא !

רק שהוא בפארקינג הוא יוצא יש איזשהו פיוז או כבל לנתק ?

פורסם

יש סולנואיד קטן מתחת לכיסוי ידית ההילוכים, אותו תוכל לפרק.

תשים לב שאתה מסיר בשלמותו את השימס הקטן שתופס פיזית את הידית.

מאחר והוא עובד בשיטה של NO לא תוכל לפרק את החיווט בדרך אליו (כלומר תוכל, אבל זה יגרום לכך שלא תוכל להוציא מפתח בכלל...)

עריכה- עכשיו קלטתי מה אתה מחפש.

יש לכך מתג על הגיר, לא על הידית כמו שאמרתי קודם.

מה שיש בידית זה המצב ההפוך- כשאתה רוצה להוציא את האוטו מפארקינג כשהסווץ' סגור...

אם יורשה לי לשאול- מה עשה לך רע הפיצ'ר הבטיחותי הזה, שבסה"כ מונע ממך להשאיר את הרכב בהילוך שעלול לגרום לו להדרדר ולפגוע במשהו?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

זה מעצבן אותי השטות הזאת עם באלי לצאת שניה אחת לבחוץ עם חבר כלשהו כל פעם להעביר אותו לP

אני רוצה להשאיר אותו על N ולתת האנדברקס ..

לגבי הסולנואיד מה זה קונקטור כזה ?

פורסם

כן, למה שאתה מחפש לעשות, צריך להיות קונקטור איפה שהוא על הגיר.

לא מכיר את הדגם- חכה לתשובות ממישהו שמכיר את הדגם הספציפי.

רק אחרי שהכנסתי את ההודעה, הבנתי שמה שאמרתי לך לגבי הסולנואיד (מנוע חשמלי/אלקטרומגנטי שמזיז מוט קטן בצורה אופקית) לא נכון.

מה שאמרתי, נכון למצב בו הידית תקועה בפארקינג כל עוד אין מתח.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

לא חושב שניתן לבטל אותו, אם הבחור משברולט אמר אז אני בטוח.

קיים בכל האמריקאיות.

אם אני לא טועה זה פועל עם כבלים ולא חשמל, אני מדבר על סמך רעשים שאצלי זה עושה (שלוחצים על הידית הילוכים, נשמע רעש של מנגנון בתיבת הגה)

אצלי בN אפשר לכבות מנוע ואז להוציא מפתח, הבעיה שאחרי זה הוא לא מניע, חייב להכניס לP כדי להניע מחדש. (פעם חשבתי נדפק הרכב, בסוף התברר ששכחתי את הידית על N).

כל אופן תכניס לP וזהו, מניסיון קטן עדיף שלא לשחק ולגעת במנגנונים אמריקאים.

ככה יצא מהמפעל, זה מה שיש, אל תתאמץ לחפור כי זה יהרס או יפגע במערכות אחרות.

• תוכן חדש...