Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

נשרפה לי נורה ראשית וריפרפתי קצת באינטרנט כדי לבחור במה להחליף אותה.

בכמה מקומות ראיתי המלצה על פיליפס פרמיום שאמורות לתת "30% יותר אור", הנורות הן 12V 55W כמו הרגילות, אבל אין שום מידע כמה Lumen הן, כדי לראות ממה באמת נובע ה-30%.

האם הנורות חוקיות?

אשמח לתגובות ממי שניסה אותן.

יש המלצות נוספות? (חוקיות, והמחיר באותו סדר גודל)

philips-premium-h7_460_460.jpg

http://download.p4c.philips.com/files/1/12972prb1/12972prb1_pss_aen.pdf

פורסם

הנורות האלה חוקיות ונמכרות גם בארץ בדרך כלל בקופסת קרטון במחיר של סביבות 35 ש"ח ולרוב פחות מזה, לנורה בחנויות חלפים.

אכן נראה שיש להן קצת יותר אור מנורה רגילה וגם יש להן ביקורות טובות בחו"ל. אני משתמש בהן באופן קבוע.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שטף האור שהמנורה פולטת הינו סביב 1590 לומן קרי לא שונה מכול מנורה תיקנית אחרת.

כפי שכבר כתבתי קודם לכן באחד האשכולות ייצרני המנורות ממציאים מונחים או משתמשים במונחים שלא ניתן לכמת אותם (למדוד אותם) כמו

30 או 90 אחוז More Brighter או Up to 90% more light on the road.

The world strongest halogen lamp for automobile headlights.

בקיצור סתם קישקושים.

איזה כייף לי :)

פורסם
בפולו השתמשתי ב-Osram Night Breaker, הראות בוודאות הייתה טובה יותר.

מההיבט הטכני המנורה שרכשת פולטת אותו שטף אור כמו מנורה מסוג H7 תיקנית.

כמה מעלות קלווין המנורה שרכשת לעומת H7 סטנדרטית ? אולי המנורה פולטת אור בגוון בהיר יותר לעומת הגוון הצהבהב של מנורה רגילה.

שים לב שמנורה יישנה לעומת מנורה חדשה פולטת פחות אור.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא יודע לגבי אלומת האור ,אבל גם אני משתמש בנורות האלו ביונדאי והן מצוינות .אפשר להשיגן במחיר של כ17 שקל לנורה (מחצית מעלות בארץ ) דרך אייבי.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה על התגובות, התקנתי גם אני את הנורות. הנורות נקראות עכשיו philips vision ולא פרמיום, והן באמת נותנות אור לבן יותר.

לא יצא לי לנהוג בכבישים לא מוארים, אבל אם לשפוט לפי השתקפות התמרורים אז נראה שהן גם מאירות קצת יותר רחוק.

• תוכן חדש...