Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך לגבות כמות נכבדה של מסמכים לפי קטגוריה (כל קטגוריה בכרטיס זיכרון אחר). אני אצטרך משהו כמו 10-20 כרטיסי SD בנפח של 4-8 גיגה. חיפוש בגוגל העלה את האתר הנ"ל אבל אני לא מכיר אותו. למישהו יש נסיון חיובי איתו? אני רואה שהוא בסגנון של איביי - עד כמה אפשר לסמוך על דירוג המוכרים שם?

לחלופין, אם מישהו מכיר מקום שמוכר כמויות בארץ במחיר שפוי (75 שקל ליחידה זה לא מחיר שפוי) אז גם טוב

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

99.9% מהמוכרים שם סינים.

הרבה גדלים של כרטיסי זיכרון / DOK משם מזוייפים (למשל קונים 32 ג'יגה אבל הנפח האמיתי הוא רק 2 ג'יגה).

בנפחים שאתה מדבר עליהם, אני לא מאמין שאמורה להיות בעיה.

מה שכן, אם מדובר בגיבויים שאתה מתכוון לשמור לזמן רב, לא הייתי סומך על איכות הכרטיסים (יכול להיות שאני טועה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לא חשבתי באמת על בעיית הזיופים. אני מניח שהקינגסטון שראיתי שם זו סתם מדבקה :\

וכן, המידע צריך להישמר לאורך זמן.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אם מדובר במידע שתצטרך לטווח רחוק. עדיף כונן חיצוני (מבחינת אמינות)

אם בכל זאת תרצה זיכרון פלאש - יש כרטיסי זיכרון של סנדיסק במחירים שפויים באיביי. ארץ הייצור היא הונג קונג ומדובר במוצרים מקוריים.

קניתי cruzer fit בנפח 16 ג'יגה דרך עובד של סנדיסק, עלה לי 30 שקל במקום 50 באיביי. וגם לא הייתי צריך לחכות למשלוח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

75 שח ליח׳? של מה? פנה אלי עם פירוט של מה שאתה צריך ואשלח לך הצעה.

נא ציין את class הכרטיס הרצוי, נפח וכמויות (ודוא״ל).

לגבי יצרן אני לא יכול להתחייב כעת, יש מעט מחסור של סוגים מסויימים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
אם מדובר במידע שתצטרך לטווח רחוק. עדיף כונן חיצוני (מבחינת אמינות)

אם בכל זאת תרצה זיכרון פלאש - יש כרטיסי זיכרון של סנדיסק במחירים שפויים באיביי. ארץ הייצור היא הונג קונג ומדובר במוצרים מקוריים.

קניתי cruzer fit בנפח 16 ג'יגה דרך עובד של סנדיסק, עלה לי 30 שקל במקום 50 באיביי. וגם לא הייתי צריך לחכות למשלוח.

כונן חיצוני לא בעניין, כי הכרטיסים צריכים להיכנס לתיקיות (מכאן הצורך בכמות).

75 שח ליח׳? של מה? פנה אלי עם פירוט של מה שאתה צריך ואשלח לך הצעה.

נא ציין את class הכרטיס הרצוי, נפח וכמויות (ודוא״ל).

לגבי יצרן אני לא יכול להתחייב כעת, יש מעט מחסור של סוגים מסויימים.

שלחתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני יענה רק על השאלה העיקרית

האתר שייך לאליבאבא

הזמנתי משניהם המון דברים

אף פעם לא מצאתי אותם זולים במקום אחר

תמיד המשלוחים הגיעו הרבה לפני הזמן (פעם מוצר הגיע תוך 5 ימים למרות שרשום חודש והגיע עם שליח UPS עד הבית למרות שלא היה אזכור לזה בתנאי המשלוח)

כל הזמן מקבלים עדכונים במייל לגבי סטטוס ההזמנה כך שלא צריך להתחבר לאתר או לעקוב עם מספר מעקב

כנראה שהמוכרים שם מודעים למדיניות המכס פה והם תמיד רושמים עלות נמוכה על החבילה כדי שלא יהיו בעיות מכס או תוספת מעמ

בקיצור מבסוט מהם אש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני הזמנתי, שילמתי וקיבלתי מגוון רחב של מוצרים מהאתר הזה ומDX.

היה לי מקרה אחד שקיבלתי מוצר פגום, המוכר שלך לי שוב ללא חיוב והבטיח לי 10% הנחה על הרכישה הבאה.

haters will hate

• תוכן חדש...