Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק אומר שאפילו את המינימום אני לא יעשה בישביל הממשלה הזאת.

אני אישית, בתור לוחם, לא חושב שאני משרת את הממשלה, אלא את אזרחי המדינה.

כלל לא משרת את הממשלה. לא מבין מדוע קישרת בין התנהלות מערכת בתי המשפט מול האזרח ובין השירות בצה"ל. (בין אם הסיפור אמיתי ובין אם לאו.)

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אנא ממך, עזוב את המדינה וגם את הנושא הזה בפורום. תגובותיך לא תורמות כלום ( כנראה בעיה כרונית אצלך). אם ברצונך לבכות על כמה המדינה רעה, תעשה את זה בפורום אחר, כדי שנוכל להתמקד במקרה המוצג.

פורסם

פגע לא פגע ביטוח לא ביטוח כל זה בכי על חלב שנשפך. אנשים עושים שטויות, פועלים מחרדה פועלים ברגש ולא בשכל ופועלים בחוסר ברירה.

לשפוט זה קל.

בהנחה שקיים אדם כזה שקרה לו דבר כזה- והאמינו לי אפשר להגיע לחוסר כל מאוד בקלות- הוא זקוק לעזרה. למעשה הוא קורא לעזרה.

אני מקומו הייתי מפרסם את הנייד שלי או תיבת הדוא"ל או כל אמצעי אחר לפנות אישית.

שאלוהים יעזור

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
איך בא לעזוב את המדינה הזאת אחרי מה שקראתי פה! מזל שלא "תרמתי מזמני" (צה"ל) למדינה פושעת כזאת!

אתה לא תורם למען הממשלה,

אתה תורם למען המדינה ולמען זכות הקיום שלך כאן.

אם אין לנו את הצבא שיגן עלינו וינצח במלחמה מדינת היהודים תכחד מהר מאוד על ידי אלו ששונאים אותנו ורוצים להשמידנו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
איך בא לעזוב את המדינה הזאת אחרי מה שקראתי פה! מזל שלא "תרמתי מזמני" (צה"ל) למדינה פושעת כזאת!

אתה טרול, ולא טרול חכם במיוחד.

אם אתה רוצה לעזוב את הארץ, אתה יותר ממוזמן (אני בספק אם מדינה כלשהי תקבל מישהו כמוך).

ולעניין, נסה את מערכת המשפט האמריקאית בתור מערכת שמיטיבה עם האזרח הקטן, נראה לאן תגיע.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אוי מה כל כך כואב לכם תרדו כבר מזה ולא לא נפגעתי. יש דרך להגיע לבנאדם הזה שמדובר אליו יש כמה דרכים איך לעזור.

פורסם
אוי מה כל כך כואב לכם תרדו כבר מזה ולא לא נפגעתי. יש דרך להגיע לבנאדם הזה שמדובר אליו יש כמה דרכים איך לעזור.

מי נפגע וממה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא חושבת שמישהו נפגע ממה שנאמר,

זה פורום שכל אחד מביע בו דעה.

ל'

פורסם
נסע ללא ביטוח חובה, כל הנראה באשמתו, איפה הבעיה בפסק הדין.

אין שום בעיה בפסק הדין, מאחר ואין קשר לביטוח הרכב ואין קשר בין הרוכב לבין האיש שנפגע. קראת בכלל את פסק הדין ?

"17. לאחר שבחנתי את מכלול העדויות שהוצגו בפניי החלטתי לדחות התביעה ומן הטעם כי לא הוכחה במידה הנדרשת העובדה כי האופנוע עליו רכב הנתבע הוא כלי הרכב שפגע בנפגע והסב לו פגיעות גוף."

"20. יצויין כי נגד הנתבע לא הוגש כתב אישום ולא ננקטו הליכים במישור הפלילי."

בקיצור, קרנית מנסים לעשות קופה והרסו לבנאדם את החיים.

ושלא תטעו, זה יכול לקרות לכל אחד במדינה עם תביעות הזויות והוצאות לפועל, לאו דווקא קשורות לנהיגה.

פורסם
אנא ממך, עזוב את המדינה וגם את הנושא הזה בפורום. תגובותיך לא תורמות כלום ( כנראה בעיה כרונית אצלך). אם ברצונך לבכות על כמה המדינה רעה, תעשה את זה בפורום אחר, כדי שנוכל להתמקד במקרה המוצג.

מצטרף להמלצה:evil:

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

האם זה סיפור אמיתי?? יש יותר מדי נקודות הזויות בסיפור שלא מתחברות לי.

לדוגמה:

1. לא נשמע סביר שבית משפט של ערעור יהפוך בדיון מקדמי את פסק הדין המקורי, כאשר פסק הדין הזה מבוסס על עובדות. בית משפט של ערעור בד"כ לא מתערב בממצאים עובדתיים של ערכאה נמוכה, ודאי וודאי לא בדיון ראשוני ומקדמי.

2. האם איחור אחד בתשלום שנגרם עקב תקלה טכנית מפיל על בן אדם סנקציה כ"כ כבדה?

פורסם

היי.

בדרך כלל חברת הביטוח מתקשרת לקראת סוף הביטוח ע"מ להאריך אותו. אם הייתה טעות בתום לב של הנהג אפשר להסיר ממנו את האשמה.

אל תתפלאו, יש עשרות אם לא מאות מקרים כאלו, של חברות ותאגידים שמפעילים בלי לחשוב פעמיים הוצ"ל ומעקלים לך את כל רכושך.

הסנקציות סבירות לחלוטין, זה נעשה ע"מ להבטיח שהנתבע יחזיר את הסכום. במקרים כאלו כדאי שהנתבע יילך בעצמו כל חודש למשרד עו"ד וייתן את הסכום הנדרש כנגד קבלה. הסכום באמת קצת גבוה.. כנראה עו"ד שלו באמת היה גרוע.

מכיוון שהנתבע יצא זכאי מחמת הספק, ניתן בהחלט להפוך את ההחלטה במחוזי. אני מאמין שקרנית לא פראיירים ומצאו איזהשהיא עדות חדשה או ראיה מכריעה.

הגיוני גם שחברת קרנית שלחה את התביעה רגע לפני ההתישנות, הם בטח חיכו גם עד שהנפגע בתאונה סיים את כל הטיפולים.

יש במקרה הזה וגם במערכת המשפט בכלל, שני אבסורדים גדולים - האחד הוא ששופט בבית משפט (בניגוד לבית דין לעבודה או בית דין לתביעות קטנות), לא רואה ממטר את האזרח הקטן ונותן מעט מאוד חשיבות לסיטואציה ולשיקול דעת, ולמעשה רואה מולו רק שני עורכי דין ומחליט מי מהם טוב יותר. השני הוא, שברגע שתבעו אותך הוצאות המשפט עולות הון תועפות (גם אם זה דרך סנגוריה ציבורית).

אין כאן ממש צדק..

• תוכן חדש...