Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תופעה יותר גרועה וסופר מעצבנת.

מוניות שרות צהובות!!!!!!

אני לא רוצה לזהם את הפורום אז אחסוך ממכם/מכן את המילים שעוברות לי בראש בקשר אליהים.:evil:

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יושבים ? קבלו!

אני נוסע בנתיב השמאלי, האוטובוס בימיני. האוטובוס מתחיל לסגור לכיווני-> אני מבין שהוא לא סוטה קצת בטעות-> מצפצף לו חצי צפצוף ומאט תוך כדי הסתכלות מה קורה במראה האחורית -> קולט אותי ועדיין בשלו-> בולם בלימה חזקה ומקווה שמאחורי כבר קיבלו את הרמז.

פעם קורה, פעמיים סבבה אבל זה כמה עבר ממזמן את העשר פעמים.

אגב לא פעם אני מסתכל על הנהגים אחרי שעשו את זה כשאנחנו ברמזור ומבחינתם זה לא משהו משמעותי, פשוט לא אכפת להם.

חייב לציין שדווקא עם משאיות זה בקושי קורה לי, בעצם אני לא בטוח שאפשר אפילו לספור על יד אחת והן תמיד חוזרות למסלול שלהן ברגע שיש חצי צפצוף.

כנראה שנהגי אוטובוס זה זן אחר ממשאיות.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אם רכב בגודל אוטובוס יחכה בסבלנות להשתלב בתנועה עד שיתנו לו או עד שהכביש יתפנה אז אף אחד לא יסע בתחבורה הציבורית. אני מבין את נהגי האוטובוס לגמרי.

לגבי נהגי המוניות לסוגיהן, מוניות ומוניות שירות, כמו שאמרו כאן כבר זאת באמת בושה איך שהם נוהגים.

פורסם
עד כמה זה חוקי לקנוס עובד?

עד כמה שידוע לי על פי חוק יש יסור, גם אם עובד חותם על כך בתחילת עבודתו.

ל'

בעבר היה אפשרי לקנוס , עד שיצאו חוקים נגד ואז.. המעסיקים באו "בהפוכה".

המשכורת הפכה להיות קצת שמשולמת כבסיס + תוספות שונות: נהג זהיר, איכות עבודה, תמלוגים עבור הספק גבוה וכו'.

ברגע שמתקבלת תלונה על נהג על פעילותו הלקוייה בכביש , אוטומטית יורד לו הסכום של תוספת נהג זהיר, זה נהוג בהמון חברות בעלות ציי רכבים.

אעיד שגם בחברה שאני עובד בה, שמגיעה תלונה על "איך אני נוהג" כלפי אחד הנהגים שלי, אוטומטית יורדת התוספת שמונה כמה מאות שקלים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

הם כמעט תמיד עושים את זה. אל תחשוב שהם לא מסתכלים , הם עושים את זה בכוונה , אם הם יודעים שתצליח לבלום הם יעשו את זה כדי לא לחכות .

• תוכן חדש...