Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב וחג שמח לכולם :wink: .

עוד חודש אני טס לארה"ב - ומי לא מכיר את המחירים האטרקטיבים של אמריקה? שם אני רוצה להזמין מונובלוק ולהביא לארץ.

אני צריך הצעות.

הדרישות:

CLASS D

באיזור:

900 רמס ב2 אום.

600 ב4 אום.

מונו אמין כמובן (נתונים גם כן.)

התקציב כרגע עומד על כ1500 ש"ח אבל אני מוכן להתגמש במידה וזה באמת יהיה שווה את זה!!

תודה רבה.

JL Audio

פורסם

אוקי, לדעתי ה jl 600.1 יהיה פיקס (בדיקות הראו שה500 נותן בארבע אוהם 600, ובשני אוהם 700). אני די בטוח שהשש מאות החדש לא יאכזב ושכמו מחליפו הוא חזק יותר מהמספר המוטבע על גופו..

או שאם תהיה במקום קבוע תוכל להזמין את ה 1000.1 משומש מאיביי, אך קיים כאן איזה שהוא סיכון להסתבכות של תיאום עם ההזמנה והמשלוח בתוך ארה"ב...

או להוסיף טיפה לתקציב ולקנות את המונו של סלסטרה שמוצע כרגע פה באתר למכירה.

על הרוקפודר שמעתי רק שבחים, אותו לא שמעתי, בתקציב הזה הוא נכנס כיד שניה פה בארץ..

SCANSPEAK

פורסם
.

ה JL עולה 2000₪ וזה יקר מדי ביחס לתמורה.

:shock::shock::shock:

יקר מדי לתמורה? הספק 1000 רמס בכל התנגדות ועבודה גם במתח מינימאלי? ומונו מתוצרת אותה החברה של הסאב?

פורסם

מהאתר שלהם.

בחיית אנשים תפסיקו להיות כאלו אטומים ותפתחו גוגל ותעשו קצת מחקר. זה לא עולה לכם כסף!

כל דבר קטן פה צריך להאכיל אתכם עם כפית.

פורסם

דיויד, למה הקרסנדו עדיף על פני הרוקפורד? אם בכלל?

@ליאור אני דיברתי על ה600/1v3 אבל עם קצת חיפושים אפשר לקבל מחיר טוב יותר, כרגע עם האייפון זה טיפה מתיש לחפש בעזרתו.

JL Audio

פורסם

דיוויד, הם לא זהים, הם אולי דומים, כמו 90% מכל המגברי קלאס D, על אותו לוח אפשר להרכיב מגברים שונים ברמות שונות, הספקים שונים, איכות שונה וכו', מי כמוך יודע.

למור- השאלה היא אם אתה מחפש את המגבר הכי איכותי שאתה יכול להשיג בהספק של 600RMS, או שאתה מחפש מגבר שייתן לך תמורה טובה לכסף, וכחלק מזה אפשרות שדרוג עתידי, דהיינו מונו שמספק מעל 600RMS, כמו הרוקפורד למשל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם יש לך מקום שתשהה בו תוכל למשל להשתתף במכרזים כמו זה למשל, ראיתי מכרזים על ה 1000.1 שנסגרו בפחות מ 400 דולר.

נכון זה קצת טרחה, ואולי טיפה סיכון, אבל הרווח יהיה כולו שלך.

לגבי הרוקפורד, זה שאפשר לקנות אותו ח-ד-ש לא משחק אצלי תפקיד, והייתי מעדיף לקנות משומש בארץ (אם יכולת לוודא תקינות כמובן), מאשר להסחב עם מפלצת (חדשה) של 15 ק"ג בתיק, ולהתפלל שלא יעצרו אותי במכס.....

בכל אופן אני הייתי הולך על ה JL , או על הסלסטרה של אדון תלתלי, אבל זה אני....

SCANSPEAK

• תוכן חדש...