Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום אני נוסע לתומי ברחוב, מקדימה, שלא במעבר חציה מחליט איזה בבון לחצות את הכביש עם הבן שלו, אני ששמתי לב אליהם וראיתי שהם רחוקים המשכתי בנסיעה וכשהוא עשה מה שהוא עשה פשוט הייתי בשוק, לא הייתי קרוב לבבון ולא לבן שלו, ועוד הוא זה שביצע עבירה כשלא חצה במעבר חציה.

באותו רגע חשבתי אם לעצור או לא אבל הבנתי שפשוט כדאי להתעלם מזה, כולה בובה שעפה לי על השמשה, ביג דיל, לא משהו ששווה לאשפז מישהו\לאבד את החיים בגללו.

0okUJRLpZGE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תגובות? :shock:

עריכה: הסרטון ערוך אך לא, לא צפרתי, כמו כן לא נסעתי מהר, אולי לא זחלתי אבל ממש לא הגעתי במהירות.

האב החליט לעצור באמצע הכביש כדי לזרוק את הבובה בזמן שיכל להתקדם עוד, כמו כן עוד משהו שתורם לזה שנראה שהוא קרוב זה אפקט "עין הדג" של המצלמות האלה שמעוותות את התמונה כדי לקבל מקסימום כיסוי של שטח. הייתי משמעותית רחוק מהם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שהגעת מעט מהר מידי וזה כנראה הלחיץ את האבא מעט.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ביננו? נסעת קצת מהר, לא טירוף, אבל קצת מהר מידיי. וגם עברת קצת קרוב מידיי אליהם.

לא מצדיק לזרוק בובה (:shock: מה זה יעזור?), אבל תכל'ס? גם אתה לא הייתה 100%

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

גם אתה קצת לא בסדר.

נראה שנסעת קצת מהר, ודי קרוב אל האבא והבן (אולי יש איזה מטר וחצי-2.5 אבל עדיין הולכי רגל מפחדים מתגובה לא צפויה של הנהג ובמיוחד כשזה רכב שכל מכה קטנה ממנו תגרום להם לכאב גדול/שבר)

אם היית מאט ולא מתקרב אליהם כל כך מהר נראה לי שזה לא היה קורה.

וכן גם האבא מפגר שהוא לא חצה במעבר חצייה, ובמיוחד כשהוא זרק את הבובה על החלון.

הרי, מה עזר לו שזרק את הבובה? היה יכול לגרום לתאונה אם היית נבהל וסוטה קצת הצידה

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

שטויות! הוא נסע בסדר גמור וזה נראה קרוב רק כי אב השנה החליט לעצור יחד עם הילד באמצע הכביש כשעובר לידם רכב.

גם אני כנראה הייתי מתעלם מכיוון שהוא עם ילד, אבל זה מצב עוד יותר מרגיז. הקוף הזה חושב שהוא צודק, והוא ימשיך לעשות כך ויגדל לו קופיף שיהיה בדיוק כמוהו.

פורסם

אולי הוא חשב שאתה במקרה מחפש בובה יד"ש. :roll:

עושה רושם שהמהירות קצת גבוהה, אך מגרד לי לשאול אם יש סיכוי שצפרת להם בעת ההתקרבות? אם כן, ככל הנראה שזה היה הטריגר.

פורסם

spire תאר בצורה מושלמת בדיוק את מה שעבר לי בראש תוך כדי הסרטון.

באמת נסעת טיפה מהר. כשהולך רגל חוצה (גם אם לא במעבר חציה..) אני מרים את הרגל מהגז גם אם הוא רחוק כדי לוודא ב 1000% שהוא יעבור. כי אם פתאום היה נופל לו הפלאפון ובמקום להמשיך בחציה הוא הוא מתכופף להרים אותו - היית מרגיש את ה ABS שלך.

זרק עליך בובה? לא בדיוק הייתי קורא לזה אלימות, יותר כמו "הלו בחור, תאט קצת".

בכלל, ברחובות כאלה צרים אני לא עובר את ה 25 קמ"ש.

.Your average Notepad

פורסם

הסרטון ערוך אך לא, לא צפרתי, כמו כן לא נסעתי מהר, אולי לא זחלתי אבל ממש לא הגעתי במהירות.

האב בחליט לעצור באמצע הכביש כדי לזרוק את הבובה בזמן שיכל להתקדם עוד ועוד משהו שתורם לזה שנראה שהוא קרוב זה אפקט "עין הדג" של המצלמות האלה שמעוותות את התמונה כדי לקבל מקסימום כיסוי של שטח. הייתי משמעותית רחוק מהם.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

עדשות רחבות מרחיקות. במיוחד עדשה כמו עדשת 120 מעלות כמו של DVR.

פיש-איי מקרב/מגדיל את המרכז ומקטין את הצדדים. מכאן שבצילום יכול להיראות כאילו נכנסת ברכב מאחורה כשבמציאות יש בינכם עוד מטר.

דוגמא קלאסית לפישאיי: ראה איך העין - שנמצאת במרכז הפריים- של ה'דוגמן' (יעני, עאלק דוגמן, פחחחח) ענקית יחסית לכתפיים שנמצאות בצדדים.

Fisheye26.jpg

דוגנא טובה לעדשה רחבה: אפשר לראות איך קו הרקיע מתקמר לעומת שורת הכיסאות שמתקערת (העצמים בצדדים קטנים יותר מאלה במרכז)

wide-angle-shot-for-beach-oahu-ceremony1.jpg

*עם זאת, עדשה רחבה כן תגרום לנסיעה להיראות מהירה יותר כי כמו שאמרתי, היא מקטינה את העצמים בצדדים ובכך גורמת להם להיראות כאילו הם עוברים ליד מהר יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

נסעת במהירות של לפחות 60 קמ"ש, (אפשר לחשב בקלות את המרחק שעברת בפרק זמן נתון לפי המכוניות)

אז לאט... לא נסעת.

ברחוב צר כמו זה ילד עשוי לקפוץ לכביש והמהירות שנהגת בה היא גבוהה מאוד! אל תשלה את עצמך.

בתור אבא, אם היית מסכן את הילדים שלי כמו שעשית הייתי...

'הבבון' הזה חצה את הכביש הצר עם הילד שלו ואתה האופן חד משמעי סיכנת אותו בלי שום קשר למעבר חציה.

וסתם שתדע, שבגלל שכל-כך עיצבנת אותי, ביקשתי מחבר שוטר, לנסות ליצור איתך קשר...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
נסעת במהירות של לפחות 60 קמ"ש, (אפשר לחשב בקלות את המרחק שעברת בפרק זמן נתון לפי המכוניות)

אז לאט... לא נסעת.

ברחוב צר כמו זה ילד עשוי לקפוץ לכביש והמהירות שנהגת בה היא גבוהה מאוד! אל תשלה את עצמך.

בתור אבא, אם היית מסכן את הילדים שלי כמו שעשית הייתי...

'הבבון' הזה חצה את הכביש הצר עם הילד שלו ואתה האופן חד משמעי סיכנת אותו בלי שום קשר למעבר חציה.

וסתם שתדע, שבגלל שכל-כך עיצבנת אותי, ביקשתי מחבר שוטר, לנסות ליצור איתך קשר...

בבקשה, תעדכן אותנו איך החקירה מתקדמת. אני מת לדעת.

אגב, יש לו הרשאה להודעות פרטיות?

פורסם

בינינו, אם האב היה חוצה במעבר חציה אז הייתה מעט או לפחות מוריד את הרגל מהגז?

ואם כן אז מה הבעיה לעשות את כשהוא לא חוצה במעבר חציה?

פורסם

החלטת לא להוריד את הרגל מהגז, למרות שזה ברור שהם קרובים. כל נהג נורמטיבי שרואה סרטון כזה חושב את אותו הדבר בדיוק.

אם לחלקיק שניה הילד היה עוזב את היד של אבא שלו, ורץ אחורה, היינו כנראה קוראים עליך בynet עכשיו.

הם לא חצו במעבר חציה, אבל הם לא חצו את השדרה החמישית בניו יורק בשעת שיא, אלא רח' צר, מה שנראה כמו ליבה של שכונת מגורים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...