Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אני עומד כרגע לפני הרכבת מערכת חדשה

מה שיש לי כרגע זה

Monoblock : sundown1000D

Sub : DC level 2

Amp : phase linear rs 4

עכשיו נשאר לי במגבר שני ערוצים כיוון שהחלטתי לוותר על ה6X9

אז חשבתי לעבור למגבר 2 ערוצים רק לקומפוננט הקדמי

המגבר הנוחכי מוצהר: 4X100RMS

חשבתי להחליף את המגבר הזה ב:boston acoustics gt-28

שמוצהר:250X2

מה אתם אומרים על המגר הנ''ל והאם באמת שווה המעבר למגבר שני ערוצים

ואיך הוא מבחינת איכות ועוצמה בהשוואה למגבר שיש לי

כניראה שהקומפוננט שאני ירכוש יהיה hertz mille mlk 165

ואם אפשר עוד המלצות לקומפוננט עד 1500ש''ח

פתוח להצעות יד שניה

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

יש לך מגבר 4 ערוצים חזק איכותי ועם קרוס אקטיבי עליו ,למה למכור?

ההפך המגבר הנ"ל הוא יתרון ,חפש מידבאס איכותי +טוויטר ותעבוד אקטיבי.

פורסם

לעבוד אקטיבי דורש ממני להחליף את הh/u ושה קצת בעייתי מבחינת תקציב

Amp #1 Phase Evolution RS4 | Amp #2 Celestra da2k | Comp Hertz Mille mlk165 | Sub DC Audio Level 4

פורסם

בלי שום קשר לזה שלא רשמת איזה הדיוניט נראה שיש לך מערכת רצינית שמחייבת הדיוניט רציני בהתאם לכן היית ממליץ לך להישאר עם המגבר שלך ולשדרג את יחידת הראש שלך באיכותית שתיתן אופציה לעבודה אקטיבית.

BassHead:vamp:

פורסם

הHU הנ"ל בסדר גמור ,אתה לא צריך HU עם קרוס 3WAY

אתה יכול לחתוך את האלמנטים דרך הקרוס במגבר יש לך קרוס שנותן לך חיתוך HPF\LPF

בטווח של 6000HZ כך שזה לא צריך להיות בעיה ,תרכוש מידבאס +טווטר ותעבוד אקטיבי.

פורסם

או קיי הבנתי יש לך המלצה על איזה שידוך באזור ה1500?

פורסם

רשמת שאתה הולך לרכוש את המילה, לא?

והמלצה לגבי סט קדמי, רק לפי הואזן שלך, צריך לשמוע כמה סטים בשביל להחליט לאיזה כיוון אתה הולך...

בתקציב שלך יש אופיות טובות מאד, השאלה היא למה אתה מתחבר, ועל זה רק אתה יכול לענות.

לגבי הלעבוד אקטיבי דרך המגבר, זו אכן אופציה טובה, אבל עם חסרונות, ל HU שלך אין אופציה של TIME ALIGHNMENT. ככה שמבחינת שליטה על האלמנטים (שזה מה שמנסים להשיג בעבודה אקטיבית), עדיין תהיה מוגבל, אבל הציוד כבר קיים, אז תנסה יכול מאד להיות שזה יספק אותך.

לכן בשלב הזה לא הייתי קופץ למגבר שני ערוצים, אלא למצות את הציוד הקיים עד תום, ואם כבר להחליף משהו אחרי רכישת הקומפוננט, אז את ה HU, לאחד עם יותר אפשריות שליטה.

(גילוי נאות היה לי את הHU הזה, והוא מכשיר נהדר לדעתי)

SCANSPEAK

• תוכן חדש...