Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הגעתי למוסך מורשה לבדוק את מערכת המיזוג ברכב (שברולט ספארק 2011) לאחר שהיא פתאום התחילה לא לקרר טוב אחרי טיפול 30K.

בבדיקה גילו שהיה חסר 25 גרם של גז וכמובן מילאו. הכול במסגרת אחריות.

האם זה הרבה?

כמה אמור להיות בדרך כלל?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

בדרך כלל מודבקת מדבקה בתא המנוע אשר בא רשום סוג הקרר וכמות.

ראה תמונה של המדבקה ברכב שלי (גולף דור 5).

כפי שכבר כתבו לך גם חוסר של 50 גרם לא אמור להיות מורגש.

HPIM1698.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

הבנתי תודה.

עד כמה החלפת פילטר מזגן פנימי (נייר) משפרת את הקירור? הייתי מנקה את שלי עם לחץ אויר כול פעם שהייתי שוטף את הרכב.

הוחלף פעם אחרונה לפני חצי שנה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

זה לפי דרישות היצרן, כול 15K יש טיפול והפילטר הזה מוחלף, בשישי האחרון עשיתי טיפול אבל ביקשתי לא להחליף את הפילטר כי קניתי אותו בשליש מחיר במקום אחר.

פורסם

בדרך כלל ברכב עם יחידת מיזוג אחת (קדמית) יש בערך 600-700 גרם, אז כמות כזו היא זניחה.

Most people drive to work.

Others work to DRIVE

פורסם

הי. יש לי רכב זהה לשלך.

אשמח לעזרה בכמה שאלות:

תוכל לציין איפה קנית וכמה עלה הפילטר? אגב, הוא חליפי או מקורי?

וביחס למוסך היצרן, מה הם אמרו כשביקשת לא להחליף את פילטר המזגן?

אגב, החלפת את פילטר האויר?

תודה מראש.

פורסם
בדרך כלל ברכב עם יחידת מיזוג אחת (קדמית) יש בערך 600-700 גרם, אז כמות כזו היא זניחה.

מערכות מיזוג מודרניות מכילות כיום פחות כמות קרר מבעבר, ובספארק שהיא גם ככה קטנה יש מערכת קטנה.

בספארק יש בסה"כ 330 גרם קרר, ולמרות שהיה חסר 25 גרם - לדעתי זה עדיין זניח (המערכות עובדות טוב עם סטיה של כ 10% לכאן או לכאן).

לצורך השוואה, ב 307 ממודל 2006 ובדגם המחליף (308.) יש מערכת מיזוג עם כמות קרר של 450 גרם בסה"כ. מערכות אלו עובדות יפה מאוד בחום הישראלי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מנצל את השרשור (ברשות פותחו) לשאול, האם עודף גאז במערכת הנ"ל - יכולה לגרום לבעיות כלשהן ?

(כמות מעבר למה שהמליץ היצרן)

בהחלט, עודף גז = לחצים גבוהים מידי = קירור חלש (יכול להגיע עד למצב של ניתוק מדחס עקב לחץ עודף)

במערכות מיזוג שמטרתן לקרר, עדיף שיהיה טיפה פחות מאשר טיפה יותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
תוכל לציין איפה קנית וכמה עלה הפילטר? אגב, הוא חליפי או מקורי?

http://www.ebay.com/itm/150970622761?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

לדעתי יותר טוב מהמקורי.

וביחס למוסך היצרן, מה הם אמרו כשביקשת לא להחליף את פילטר המזגן?

עשיתי טיפול במרכז שירות בחיפה, אמרתי לא להחליף ואמרו לי אין בעיה.

אגב, החלפת את פילטר האויר?

לא, משום מה זה רק פעם ב60K קילומטר. רק נוקה בלחץ אויר.

• תוכן חדש...