Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתם חושבים שטהוניה שורדת כי אנשים אוהבים אותה, אתם חיים בסרט. ההפקה שומרת אותה כי בלעדיה משעמם רצח + הם מפחדים להדיח אותה כדי שלא תפתח את הפה על גזענות. באמת נראה לכם שהם לא משחקים בהצבעות?

קותי אמר אתמול בתוכנית בוקר שכל בית שמש מאחורי טהוניה ומסמסים לה. ככה שכנראה יש לא מעט שאוהבים את הרפש הזה.

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קותי זה לא האידיוט ההוא שלא היה זוכר את השם שלו אם לא היה כתוב בת.ז?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הבנתי. אז היא סתם צבועה. וואלה בפרק אחד ראיתי שכולם שם לא צדיקים גדולים. וגם הרבה מאוד אנשים מעצבנים.

דור בחר ים כי הוא גולש גלים וזו האהבה שלו.לא יודע מה אתה אוהב אבל בשבילו כנראה זה כמו סיבוב על אנזו פרארי. (לא היית לוקח?)

אל תגזים. למה הציעו לו סיבוב בים? הציעו לו להסתכל על הים. זה כמו שהיו מציעים לי להסתכל על פרארי אנזו. אני אוכל להסתכל עוד חודש כשאני אצא משם. זה לא שהציעו לי להסתכל על התמונה של המשפחה שלי או משהו, כולה ים/פרארי/אוסף בולים/מגזינים/תחביב רנדומלי כל שהוא. עזוב את האחרים, אני לא הייתי לוקח את זה, כי הייתי מעדיף לקבל סיכוי לראות את המשפחה שלי. לדעתי, טמטום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אחת עם פה כמו ביוב עירוני, השני עלוב בלי ביצים שמנסה להראות שיש לו שם משהו, השלישית טיפשה אגואיסטית שצריכה לחיות עם בעלה על הירח לבד וכל השאר נגררים וסובלים.

מצד שני אם לא השלישיה המטורללת הזאת לא היה עניין בצפיה, אז למה מראש לא הביאו רק אנשים כאלה עם שם יותר פיקנטי לתוכנית?

בנוסף לזה, בניגוד לעונות קודמות, הם לא מראים את כל הבית. איפה הדברים הפיקנטים מהחדר כביסה? מה עם המקלחות שלא מראים? כל המקומות האלה שבטוח קורים שם דברים אבל בהפקה הפכו את זה לאזורים נטולי צילום אלא אם יש משהו חריג (אורגיה בשירותים לכבוד יניב זה חריג).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

טוב ראיתי היום את הפרק של שלישי ואני חייב להגיד שיניב פשוט בדיחה מהלכת... ״נציג יצורי הביבים״, ״בני אלים״?!?! מה הולך איתך בנאדם, לך להבימה ולפחות תרוויח כסף מהאומללות שלך.

פורסם

נראה שהאינפנטיל הזה הפך ליקיר ההפקה. אחרת קשה להסביר

איך הוא שורד הדחות ומיהם קהל המעריצים שלו..

פורסם

כל החנונים של הטכניון+הרווקות הבתולות שמחכות שהוא יצא מהבית (שפתחו לו פייסבוק במיוחד למטרת ביטול הבתולים)+ההפקה.

פורסם

הייתי רושם משהו אבל אז הייתי מואשם באתאיזם :wink:

באמת מסקרן מי ילך הפעם.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמתם לב שכל פעם שיש ״אח מלוח״ יניב נתפס בפוזה של ירון ברלד ״איך עושה יונה״?

אמש, זה מה שהעסיק אותי בתכנית, פשוט שפך אותי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...