Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני חדש פה

יש ברשותי פולו שנת 2003 ,האוטו היה מתחמם והמים שבמיכל היו שחורים ,החלפתי למים אדומים חדשים ושוב אוטו התחמם ונהיו המים שחורים,המוסכניק אמר שכנראה התפוצצה משאבת המים ואכן זה היה נכון . הוא החליף משאבת מים לפני כ שבוע ושם מים אדומים חדשים. לאחר כשבוע המים נשארו אדומים אבל מפלס המים ירד.. ולא ראיתי נזילות איך זה יכול לקרות ?

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

בכמה יירד מפלס המים ?

לפעמים תהליך המילוי והניקוז לא נעשה בצורה נכונה ונשאר אוויר במערכת אשר בדרך כלל מתנקז מעצמו ואז מפלס נוזל הקירור יורד.

במקרה וחסר מעט נוזל קירור הוסף נוזל קירור מקורי G13 או G12++ עד לגובה שבין סימן MIN-MAX שעל המיכל ותעקוב במשך מספר ימים האם המפלס משתנה.

חשוב לבדוק את מפלס נוזל הקירור כאשר הרכב עומד במקום מפולס והנוזל קר (לפחות לאחר 30 דקות של המתנה לאחר כיבוי המנוע).

איזה כייף לי :)

פורסם

המפלס ירד בכמות של 2 כוסות מים בשבוע בערך... הוספתי ממש קצת.. ועכשיו אחרי נסיעה ארוכה המדד עומד על המקסימום...

האוטו יחסית חדש נקנה לפני כחודש..באותו יום שקניתי אותו הבעלים עשה טיפול שמנים ובדקתי שמן והוא היה טיפונת שחור זה טיבעי ?

ומה אני צריך לעשות כדי לתחזק את האוטו ? (אוטו ראשון אז אין לי מושג )

תודה רבה לכולם!

פורסם

תודה על המענה המהיר , אבל גם השמן תקין ?

ואם במהלך השבוע אני אצטרך למלא עוד 2 כוסות בערך זה עדיין יהיה תקין ?

ואיזה פעולות אני צריך לעשות כדי לתחזק את האוטו ?

פורסם

עידכון :

ירד ממש חצי ס"מ ממש קצת..שהאווטו עומד לא יורד כלום.. יש מצב שיש עדיין אוויר במערכת ובגלל זה יורד מפלס המים טיפונת ?

פורסם

זאת אפשרות אחת ואפשרות אחרת זה אידוי של המים בגלל החום אבל זה מאוד מינורי בכל אופן זאת גם אפשרות!

😉

פורסם

תודה רבה אחי !

עוד שאלה קטנה אם אפשר : יש לי פנס אחד מאוד נקי ופנס אחד מלוכלך וניסיתי כמה דברים וכלום לא עזר (משפחת שיניים,שמן בלמים ככה אמרו לי ) יש לך אולי רעיון ?

פורסם

כן תלך למוסך שמטפל בך או לאיפה שאתה שוטף את הרכב שם ינקו לך את הפנס ויחזירו אותו למצב שבו הוא יהיה כחדש כל ההמצאות של משחות שיניים נוזלים למיניהם וחומוס בטעמים לא באמת עובד!

😉

• תוכן חדש...