Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אשמח אם תעזרו לי, הייתה לי תאונה קלה היום.

ואני רוצה לדעת מי מבחינה משפטית אשם ?

אז ככה, אני עמדתי עם הרכב שלי לנתיב הפונה רק שמאלה, מכיוון שרציתי לנסוע ישר, ביקשתי להשתלב לנתיב מימני הנוסע ישר.

אותתי, וחיכתי שהרמזור יתחלף לירוק, עמדתי כשש שבע רכבים אחרי הרמזור.

כעת, הרמזור שנוסע ישר התחלף לירוק, והנתיב לישר התרוקן, ואילו רכב אחד שהיה מתחתי לא נסע כי הנהג היה עסוק בפלאפון או משהו כזה. מכיוון שראיתי שהרכב לא מתקדם, אז לקחתי את הפנייה ימינה, ובדיוק אז הרכב ההוא שם גז ונתקע בי.

או שהוא עדיין היה עסוק ושם גז כי צפרו לו, או שהוא דווקא נתקע בי לא יודע.

כעת הוא נתקע בי זה בטוח, אבל הוא מכחיש וטוען שאני נתקעתי בו. וחברים אומרים לי שמכיוון שאין לי עדים, מבחינה משפטית מכיוון שזה הנתיב שלו, אני אשם.

מה אתם אומרים, ומה עלי לעשות כדי להוכיח את חפותי, והאם אכן אני אשם רק בגלל שזה הנתיב שלו, למרות שהוא התעכב ולא נסע עד שהיה ריק עד הרמזור.

תודה רבה לכם.

שחכתי להוסיף שהפגיעה אצלי זה בדלקת הקדמית, ואצל בצד הרכב.

יש לי תמונות אבל אני חדש אז אין לי יכולת לפרסם תמונה.

פורסם

אני דווקא חושב שזה תלוי איפה הפגיעה.

אם היא בצד- כן. אתה אשם, כי היית עדיין במהלך הכניסה לנתיב שלא שלך.

אם היא מאחור- עדיין יש לך אשמה, אבל אני חושב שזה לא שחור ולבן, אלא שגם לנהג יש אשמה בנושא, מאחר והוא לא נסע, ורק אחרי שכבר היית בתוך הנתיב שלו, הוא האיץ בפתאומיות. אבל עדיין. זה לא נטו אשמתו במקרה הזה- אלא בערך 50-50 לשניכם.

יש תמונות? שרטוט? משהו?

עריכה: לא ראיתי שכתבת שהפגיעה אצלך בדלת הקדמית, זה אומר שרק חלק מהרכב שלך היה בתוך הנתיב שלו, וכתוצאה מכך- אתה אשם, ע" תסריט מס' 1...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תוכן חדש...