Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההרגשה שאחרי מוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכולם.

הרדיאטור לא נזל בכלל.

האם אתה מתכוון שיכול להיות שהמיכל עיבוי גורם לחום הזה? אני עדיין לא מבין איך יכול להיות שרדיאטור חדש (מקורי או לא) וצינור חדש שהחליף את זה שהתפוצץ עדיין יכול לגרום לחום המנוע לעלות עד השלושת רבעי

האם יכול להיות שמשאבת המיים מזייפת?

פורסם
תודה רבה לכולם.

הרדיאטור לא נזל בכלל.

האם אתה מתכוון שיכול להיות שהמיכל עיבוי גורם לחום הזה? אני עדיין לא מבין איך יכול להיות שרדיאטור חדש (מקורי או לא) וצינור חדש שהחליף את זה שהתפוצץ עדיין יכול לגרום לחום המנוע לעלות עד השלושת רבעי

האם יכול להיות שמשאבת המיים מזייפת?

אה עדיין עולה החום מנוע?

גש אליהם, זה לא בסדר.

בוא נגיד לך מה כן יכולות ליהיות הבעיות של חימום. (מהזול ליקר)

אוויר במערכת.

תרמוסטט תפוס.

ונטה לא עובדת.

רדיאטור לא טוב. (אופציה פסולה כי שמו לך תחליפי חדש).

משאבת מים גמורה. (שזה הבסיס להכל, אם הפרופלור שלה גמור בפנים אז המים סתם עומדים בלי לזוז, אין מה שידחוף אותם).

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בחלק מהרכבים, אם הפקק של המיכל עיבוי לא תקין, הרכב יכול להתחמם. זה קרה לי באופל אסטרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אה עדיין עולה החום מנוע?

גש אליהם, זה לא בסדר.

בוא נגיד לך מה כן יכולות ליהיות הבעיות של חימום. (מהזול ליקר)

אוויר במערכת.

תרמוסטט תפוס.

ונטה לא עובדת.

רדיאטור לא טוב. (אופציה פסולה כי שמו לך תחליפי חדש).

משאבת מים גמורה. (שזה הבסיס להכל, אם הפרופלור שלה גמור בפנים אז המים סתם עומדים בלי לזוז, אין מה שידחוף אותם).

ונטה חדשה גם היא, תרמוסטט החליפו לי גם לפני כמה חודשים, רדיאטור כמו שאמרת חדש, אויר במערכת? המיים מולאו תחת השגחה שלי (גם אחרי המתנה), מעולם לא נגעו לי במשאבת מיים אני לא פוסל את זה וגם במיכל עיבוי מעולם לא נגעו.

אגב, אני לא יודע אם הזכרתי את זה אבל אחרי שהם שמו לי את הרדיאטור החדש ואמרתי להם שהרכב עדיין מתחמם הם אמרו שזה אמור להיות ככה, להתחמם בסביבות החצי (עם הרדיאטור הישן המחוג לא היה עולה מהקצת פחות מחצי), כי הרדיאטור לא מקורי

כמו שאמרתי בהתחלה, אני מרגיש דפוק חחח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ברר עם בעלים אחרים של כזה רכב איפה עומד המחוג בד"כ. יכול להיות שהמצב הקודם אצלך היה לא תקין והרכב לא היה מגיע לטמפ' עבודה. ברוב המכוניות שאני מכיר אמצע הסקלה של חום המנוע זו טמפ' עבודה תקינה, אבל חשוב שתוודא את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...