Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שדרוג hu לאלפיין 9887, אני מעוניין להמשיך בתהליך השדרוג.

הגיע הזמן לקנות קומפוננט קדמי ומגבר.

קומפוננט אני מעדיף חדש ומגבר אפשר יד שנייה.

התקציב עומד על 1500 לרמקולים, ולמגבר סכום דומה. אם אתם חושבים שאני צריך לחלק את התקציב אחרת אשמח לשמוע איך, התקציב להכל הוא 3000 +-.

אני מגוון מאוד במוזיקה שאני שומע, קאנטרי-רוק-רוק כבד-להיטים-רגאיי, ועוד המון סגנונות שונים.

לכן חשוב שהרמקולים יתאימו לסגנונות מגוונים (עד כמה שאפשר).

הרכב הוא 206 אדום וחמוד ללא איטום בדלתות, ומאחר והקומפוננטים ישבו בדלתות רציתי לדעת עד כמה האיטום משפיע על איכות השמע כדי שאוכל לשקול אם לאטום את הדלתות או שאני ידחה את זה לפעם אחרת. וגם כמה יעלה לי הפינוק הזה.

המלצות יתקבלו בברכה!

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב.

אם אתה מאזור המרכז אני ממליץ לך מאוד להגיע לאחד מהמפגשים,(ביום שבת הקרוב יש)ולשמוע סטים,

ועל פי שמיעתך תרכוש סט קומפוננט.

איטום משפיע מאוד מאוד אם יש לך אפשרות תעשה. מומלץ מאוד.

בני.

פורסם

אני מהדרום,

בכל זאת אפשר איזשהו כיוון התחלתי?

מישהו מכיר מקום לאיטום הדלתות בדרום?

חשוב לציין שזאת המערכת הראשונה שלי ולכן אני לא חושב שאני ממש ישים לב להבדלים מינוריים...

פורסם

מה זה דרום בשבילך? אילת או אשקלון

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני מבאר שבע אתה מוזמן לשמוע focla ps 165 עם איטום :)

תוכל לראות את שאר המערכת בחתימה.

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

פורסם

איטום מתחיל באזור 1200 ומעלה ותלוי בסוג שכבות וכו

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

חן תודה! כשאגיע לב"ש אני ישלח לך הודעה.

דימה תודה, כרגע אני יוותר על האיטום.

אשמח לעוד המלצות לקומפוננטים ולמגברים וגם שילובים.

פורסם

התקנה כלולה במחיר שהצבת לקומפוננט ולמגבר?

או שיש לך תקציב נוסף להתקנה?

התקנה של קומפוננט ומגבר ברמה גבוהה יכולה לעלות כמה מאות שקלים

פורסם

לדעתי זה תקציב יפה ללא התקנה. אם יש לך ידיים טובות אני לא רואה סיבה שלא תקנה חומר איטום ותבצע איטום על שתי הדלתות הקדמיות, יש סרטונים ביוטיוב שידריכו אותך בעניין. לגבי מגבר וקומפוננט לדעתי בתקציב כזה אם תלך על יד שנייה תוכל להגיע לתוצאה יפה. לגבי איזה סט קומפוננט קצת קשה להמליץ, זה עניין של טעם ומאןד כדאי שתשמע סט או 2 כדי לגבש טעם ולקבל כיוון.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אפשר קישור לאיזה סרטון? שאני יראה מה דרגת הקושי...

כדי לאטום דלתות קדמיות של 206, כמה יריעות אני יצטרך וכמה זה יעלה לי?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=427104

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=429259

להתחלה יספיק לך. בלינק השני יש גם סרטונים

לגבי בעלות, תלוי ברצון להשקיע. מינימום לדעתי סביבות 500 ש"ח רק לדלתות קדמיות

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...