Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011 מנוע 1.6 LS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם .

אני מעוניין לקנות רכב יד שנייה מליסינג . קיבלתי הצעה במגרש של שלמה sixt על רכב שברולט קרוז 2011.

ממה שהבנתי זו אמורה ליהות גרסה משופרת יותר וללא בעיות ביחס לדגמים של 2009-2010.

הרכב נסע 75,000 ק"מ. יש לי כמה שאלות בקשר לרכב :

1. האם מישהו יכול לתת לי המלצות בקשר לרכב ( מבחינת גיר ומנוע וצריכת דלק ..) ?

2. בטופס של הבדיקה לפני קנייה שעשו לרכב לפני מספר חודשים , מופיע בסעיף של המנוע כי ישנה נזילת שמן מבלוק מנוע .

לטענת המוכר במקום תוקנה הנזילה במוסך . שאלתי היא האם זוהי תקלה חמורה אשר עלולה לגרום לבעיות חמורות יותר בעתיד ?

3. האם כדאי לי לקנות את הרכב לנוכח ביית המנוע שציינתי או שעדיף לי לחשוב על אופציה אחרת .

תודה מראש על העזרה ... :)

פורסם

1. משפחתית ממוצעת לאותן השנים. אין הרבה מה לספר. רכב ממוצע, שגרתי, משעמם בדיוק כמו קורולה או מאזדה 3.

רק שים לב שבשנים האלו יש קצת תלונות על איכות החומרים לאורך זמן.

2. הבדיקה של שלמה סיקסט לא שווה את הנייר עליה היא מודפסת. זה נכון אגב לרוב חברות הליסינג, לא רק לשלמה. באותה המידה היה אפשר לרשום שם שלרכב יש לולב מתלבלב על הראש, זה אותו הדבר.

קח את הרכב לבדיקה במכון משלך, שלא תגמור לנו כמו הגברת הזאת.

3. לא כדאי לך לקנות את הרכב הזה בגלל החברה ממנה הוא נמכר. חפש קרוז אחרת בסוכנות אחרת, שרמת אחזקת הרכבים שלה גבוהה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מכיר את הקרוז החדשה,

לאבי הייתה בליסינג AVIS קרוז משנת 2009(חזרה לחברה לפני כחצי שנה).

האוטו טוחן דלק- הממוצע עמד על 1-7.5/8.

חוץ מזה האוטו היה דיי נוח אך ביצועיו פורשים,מאוד.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אם אני מבין אותך נכון אתה ממליץ כלל לא להתעסק עם רכבים שבאים מהחברה הזאת ...

למה התכוונת ברמת אחזקה אחרת ? הרכבים שלהם מטופלים במוסכים מורשים של הרשת , לא ?

פורסם
אם אני מבין אותך נכון אתה ממליץ כלל לא להתעסק עם רכבים שבאים מהחברה הזאת ...

למה התכוונת ברמת אחזקה אחרת ? הרכבים שלהם מטופלים במוסכים מורשים של הרשת , לא ?

המוסכים המורשים של איזו רשת?

למיטב ידיעתי מדובר ברשת המוסכים הפנימית של שלמה סיקסט, שאין עליה שום בקרה של יבואן הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
המוסכים המורשים של איזו רשת?

למיטב ידיעתי מדובר ברשת המוסכים הפנימית של שלמה סיקסט, שאין עליה שום בקרה של יבואן הרכב.

מצטרף לדיס-המלצה על קניה משלמה פיכסט, חפש קרוז אחרת מחברה אחרת. אולי מנוע 1.8 שזזה טיפה יותר מהר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• אחראי פורום
פורסם

גם אני נתקלתי ברכבים שחוטים מבית שלמה. אלבר ואלדן לפחות מקפידים על טיפולים במורשי יבואן, על השאר אני לא יודע.

לגבי הקרוז, מאוד בסיסית, איטית, גיר גרוע, אבל נוחה מאוד מבחינת מושב ומתלים. מאוד מורגש בנסיעות ארוכות.

צריכת דלק משולבת כ-1:11.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
גם אני נתקלתי ברכבים שחוטים מבית שלמה. אלבר ואלדן לפחות מקפידים על טיפולים במורשי יבואן, על השאר אני לא יודע.

לגבי הקרוז, מאוד בסיסית, איטית, גיר גרוע, אבל נוחה מאוד מבחינת מושב ומתלים. מאוד מורגש בנסיעות ארוכות.

צריכת דלק משולבת כ-1:11.

1/11?

איזה חסכן!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • אחראי פורום
פורסם

כך מדווח מחשב הדרך. אמנם זה יותר בין עירוני אבל עמוס פקקים. והגיר בקרוז ממש מקשה על קבלת נתון אפילו טוב יותר,

הוא תמיד יגיע מהר להילוך גבוה, גם בעליות, מה שיצריך עבודת קיקים קבועה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...