Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה מונובלוק 500 RMS של ליטינג אודיו לעולם לא נכנס לפרוטקשן דופק מאוד חזק ועובד בצורה מעולה, 500 שח

מגבר JBL 4 ערוצים 70 RMS לערוץ , 400 שקל , במצב חדש , הורכב ופורק לצורך שדרוג וסתם שוכב אצלי

סאב 370 RMS של פולק אודיו עובד במצב חדש לעולם לא שופץ במצב חדש, 500 שח עם תיבת MDF מקורית , סאב מדויק מאוד ואיכותי עלה לי בזמנו קרוב ל1500 שקל

HU של פיוניר חדש דנדש בקושי היה בשימוש , שנת 2012 7450 הדגם, בלי שריטה עם הקופסה הכול עדיין , הכול עובד אין השראות אין כלום , 600 שח , בקושי חצי שנה אצלי וסתם שוכב בצד עקב מכירת הרכב,

פאנל פיוניר במצב מעולה 5050 3 יציאות למגבר אקולייזרים וכל הפונקציות מכשיר משוכלל מאוד כניסת USB וAUX גם , 300 שקלים ,

מתאם פלסטיק ממערכת מקורית לטויטה קורולה הצורה של 2003 - 2007 , חדש מתאם לדין אחד, 150 שקל ,

לפרטים בפרטי לרציניים,

גל

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקפצה!

מבקש רציניים בלבד, אנשים שמתקשרים להוריד אותי על 50 שקל מוזמנים לא להתקשר אני להבא אנתק בפנים,אני לא מחפש למכור במחיר הפסד, אם רשמתי שהמכשיר חדש,הוא חדש, ולכן אני לא מתכוון לרדת במחיר על ציוד שהוא במצב חדש.

הטלפון שלי 0528866608 , לרציניים בלבד! תודה.

פורסם

למכירה מונובלוק 500 RMS של ליטינג אודיו לעולם לא נכנס לפרוטקשן דופק מאוד חזק ועובד בצורה מעולה, 500 שח

מתאם פלסטיק ממערכת מקורית לטויטה קורולה הצורה של 2003 - 2007 , חדש מתאם לדין אחד, 150 שקל ,

לפרטים בפרטי לרציניים,

גל

(זה מה שנשאר למכירה)

• תוכן חדש...