Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/news/politics/1.2000468

למי שלא מכיר, כמעט ולא ניתן לבצע ייבוא לארץ ללא מעורבות של מכון התקנים, וכמו כל מונופול כמעט, השירות גרוע והמחירים בשמיים.

על מי אתם חושבים שהמחירים גולגלו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מצויין ! גם מדניות השמיים הפתוחים זה מצויין ! בימקום לחשוב איך להתייעל הם רוצים בביריונות להשיג דברים ,בנתיים באמת כל הכבוד לממשלה הזו .

:fadein:
פורסם

רק השד יודע למה אנחנו צריכים תקנים משלנו ולא יכולים לעבוד עם iso כמו אנשים נורמלים (גם DIN זה סבבה :wink: )

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני רחוק להיות מאוהד בנט, גם רחוק מלהיות אוהד השר כץ, והשר כחלון, אבל לכל הנ"ל מגיע ח"ח על המהלכים שמבשרים על (אולי) תחילת עידן חדש בתחום הצרכנות.

פורסם

כמה שאתם תמימים.

מדובר בפרוייקט "ישור קו" שבו כל התקינה המקורית נבדקת והיכן שנית לאמץ תקן בינלאומי כלשונו הוא מאומץ והיכן שצריך התאמות מתאימים את התקן. זה ממש לא אומר שמכון התקנים לא יבדוק.

נכון להיום מכון התקנים לא מכיר בבדיקו. שנעשות בחו"ל על ישי מכו י תקנים ומעבדות מקומיות. זה לא הוך להשתנות וההבדל היחיד יהיה שלא יחזיקו קו ייצור מיוחד לישראל בגלל שהחליטו אצלנו שמכסה הונטיל של האופניים צריך להיות שחור מאט ולא שחור מבריק.

דרך אגב, את הפרוייקט הזה התחיל עוד פואד אז שבנט יחזיר את הנוצות למגירה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4370976,00.html

מתי הייתה הפעם האחרונה שמישהו עלה לדוכן הנואמים ושטח את האמת? כל הכבוד מר לפיד, כל הכבוד.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אכן, כבר התחלתי להתעניין בכובע...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מי יודע? אולי בעתיד. עם הקביעות שהוא יותר משפיע מביבי וכו', אולי.

בכל אופן, בכל הנוגע למה שלפיד אמר על הדוכן - כל הכבוד.

פורסם

אני לא מבין מה ההתלהבות מהנאום שלו. זה נאום של ילד קטן שעומד על הדוכן וצועק ששלו יותר גדול משל החרדים. משר אוצר בנקודת הזמן הזו הייתי מצפה לשמוע מה הוא מתכוון לעשות, איך הוא מתכוון לעשות את זה ואיך האזרחים אמורים לעמוד בזה ולא השמצות של ילד קטן.

אם הצבעתם לפיד מהסיבות שהצביעו לאבא שלו אז הוא בהחלט מספק את הסחורה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מאמין שההתלהבות היא מכך שסוף סוף מישהו אומר את מה שבבטנם של רבים.

אולי זו התלהבות קטנונית, אבל מתי הייתה הפעם האחרונה שהעמידו את ההנהגה החרדית במקום?

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...