Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסכומים לא מבוטלים. הגעתי דרך המלצה של חבר, אבל מסתבר שכל אחד ממליץ בלהט על הרופא אצלו הוא מטפל. לא מכיר מטופלים אחרים אצלו ואפילו אם, השאלה עד כמה אני יכול לסמוך על חוות דעתם. מה אפשר לעשות?

אם רופאי השיניים היו לוקחים יוזמה ומקימים מכוני בדיקה אובייקטיבים, כמו ברכב, היו עושים שרות לציבור.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אין מכוני בדיקה אובייקטיבים לאף מקצוע. מה גם שברפואת שיניים, כמו בכל מקצוע רפואי - אין אמת אחת וטובי המומחים בעולם לא מסיכימים ביניהם.

בשיקום שהוא מורכב - אולי כדאי לך לקבל מספר חוות דעת.

מהניסיון שלי - מאוד חשוב שתסמוך על הרופא שיניים שלך. תסנן עד שתמצא את האחד שאתה סומך עליו ותן לו לעשות את העבודה שלו. אם אין לך אמון ברופא השיניים או שמשהו נראה לי לא טוב - חפש לך אחד אחר.

פורסם

ובנוסף לדברי התבונה שמעליי, לא לשכוח את הפתגם "אני לא מספיק עשיר בשביל לקנות בזול".

זה נכון שבעתיים במקרה של רופא שיניים - כל המשפחה אצלנו מטופלים כבר כמעט 20 שנה

אצל רופא פרטי ויקר למדי - בשורה התחתונה כולם חסכו בוחטות של כסף,

כשמשווים לסיפורי זוועה של תיקוני הזנחות או טיפולים כושלים שדרשו טיפולים נוספים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אין מדד קבוע -

אצלי ספציפית המדד הוא סתימות שהוא עשה לי בגיל 15 שלא דרשו שום תחזוקה עד עכשיו (מעל ל-10 שנים אחרי), ההשקעה בחומר מאלחש מקומי לפני זריקת אלחוש, והעובדה שלא כאב לי שכהוא עשה לי טיפול שורש.

אלו הם מדדים - שהעבודה מחזיקה הרבה זמן, שהשיניים לא כואבות, ושהטיפול עצמו נעים (עד כמה שניתן להנעים טיפול שיניים...).

פורסם

לא, אתה ממש לא היחיד - יש לי בעתה מרופאי שיניים מגיל צעיר - פשוט הרופא הספציפי שלי מטפל בי בצורה שגורמת לי לא לפחד ממנו -

*לא עושה פרוצדורות שלא צריך (היה יכול בכיף לעשות לי השתלת שן שהייתה עולה לי 4-5 אלף ש"ח וויתר על העניין כי אין לי ממש צורך בזה)

* מונע ממני כאבים עד כמה שניתן (עם ספריי מאלחש מקומי לפני שהוא מזריק חומרי הרדמה)

פורסם

הבנים שלי מכירים את רופא השיניים שלהפ מגיל שנה-שנתיים, הולכים אליו בשמחה. יחס נכון + עבודה עדינה עשוים את ההבדל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...