Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב לפי הדרישות הבאות:

1) מתאים לנהג יחיד, מקסימום זוג צעיר (קטן, עדיף לא משפחתי)

2) תצורת האצ'בק בשביל להקל על חניות בעיר

3) מנוע לא גדול וחסכוני מבחינת דלק 1.3 - 1.6

4) חלקי חילוף וטיפולים במחירים סבירים, עדיף יותר זולים

5) שיהיה רכב אמין ושיעשה את עבודתו נאמנה בלי יותר מדי קפריזות

6) התקציב הוא 40,00 ש"ח, אף אפשר לזרוק עוד 2000 ש"ח במידת הצורך

פורסם

לדעתי הגטס בהחלט שווה בדיקה, בתקציב שלך יכנסו רכבים מ-2009 בהם הציוד הבטיחותי היה בסדר. בבאדג'ט מפרסמים גטס 2009 בקצת יותר מ-30,000 אז אתה יכול לגשת לשם.

ממליץ גם על דייהטסו סיריון שתהיה זריזה וחסכונית יותר אבל גם קצת יותר זקנה.

אם אתם נוסעים בעיקר בעיר אז אפשר לבדוק גם את יונדאי I10 שהיא קטנה יותר אבל זריזה ואיכותית מהגטס והסיריון.

פורסם

אני לא מעוניין בסיריון, היא לא לטעמי.

הגטס היא גם לא הבחירה האולטימטיבית, כרגע אני לא יודע אם שווה לי להיכנס לשוק האירופאי ולבדוק אופציות כמו הפולו או האיביזה.

יצא לי לנסוע ב I10 אבל הרכב ממש קטן, ואני מעוניין במנוע יותר עוצמתי מ 1000 סמ"ק.

פורסם

ל-I10 יש גם מנוע 1,250 סמ"ק שסוחב את הרכב יפה מאוד.

פולו או איביזה בתקציב הזה יהיו ישנות משאר האופציות וכדאי לבדוק את זה, אם אתה מוכן לשקול גיר ידני אז הן קרובות יותר.

פורסם
שלום,

אני מעוניין לרכוש רכב לפי הדרישות הבאות:

1) מתאים לנהג יחיד, מקסימום זוג צעיר (קטן, עדיף לא משפחתי)

2) תצורת האצ'בק בשביל להקל על חניות בעיר

3) מנוע לא גדול וחסכוני מבחינת דלק 1.3 - 1.6

4) חלקי חילוף וטיפולים במחירים סבירים, עדיף יותר זולים

5) שיהיה רכב אמין ושיעשה את עבודתו נאמנה בלי יותר מדי קפריזות

6) התקציב הוא 40,00 ש"ח, אף אפשר לזרוק עוד 2000 ש"ח במידת הצורך

האם ידני או אוטומט או רק אחת האופציות?

פורסם
לדעתי הגטס בהחלט שווה בדיקה, בתקציב שלך יכנסו רכבים מ-2009 בהם הציוד הבטיחותי היה בסדר. בבאדג'ט מפרסמים גטס 2009 בקצת יותר מ-30,000 אז אתה יכול לגשת לשם.

ממליץ גם על דייהטסו סיריון שתהיה זריזה וחסכונית יותר אבל גם קצת יותר זקנה.

אם אתם נוסעים בעיקר בעיר אז אפשר לבדוק גם את יונדאי I10 שהיא קטנה יותר אבל זריזה ואיכותית מהגטס והסיריון.

אם כבר I10 אז מה עם פיקנטו 2011 ידני - תצטרך להוסיף קצת אך הרכב יהיה האחריות מלאה עד גיל 3 ומנוע וגיר עד גיל 7 ז"א עוד 5 שנים לפחות

• תוכן חדש...