Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול לסינגפור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח.

רציתי לשאול האם למישהו מחברי הפורום יצא לטייל באזור או לעבור דרכו במהלך טיול כלשהו.

אני מתכנן לטוס מישראל לסינגפור לתקופה של כשבוע לטייל .

התחלתי לבדוק עלות טיסות ובתי מלון בכל האתרים הגדולים באינטרנט.

רציתי לדעת האם ידוע לכם או אתם יכוילם להמליץ על אתר מסויים שממומלץ להזמין דרכו .

האם מומלץ להזמין טיסה ומלון דרך אותו אתר או לחלופין לחפש את הכל בנפרד ?

כמו כן הייתי שמח לקבל המלצות שלכןם על מקומות לראות ודברים לעשות בסינגפור.

תודה רבה

פורסם

לא הייתי בסינגפור והיא גם לא על מפת התוכניות שלי בעתיד הנראה לעין, אבל בכל זאת שתי הערות:

1. מדובר בטיסה ארוכה מאד, נדמה לי שלשבוע הטיול אתה צריך להוסיף עוד 4 ימי טיסה (בערך) השאלה היא אם יחס זמנים זה סביר בשבילך, במיוחד שעד שתצא מהיעפת כבר תהיה בדרכך חזרה. כמובן שאם אתה משלב את הטיול בסינגפור עם יעדים נוספים באותו כיוון התמונה שונה לגמרי, אם כי עדיין מרחקי הטיסה, גם בין יעדים במזח אסיה, יותר ממכובדים.

אישית היתה לי אופציה לנסוע למספר ימים לארה"ב (לא על חשבוני) אבל לאור הטיסות הארוכות החלטתי שהשהיה הקצרה בת מספר ימים אינה מצדיקה את הטיסות הארוכות וויתרתי על הנסיעה.

2. אי אפשר לקבוע באופן כללי כדאיות הזמנת השירותים באתר אחד או יותר, כיון שהתנאים משתנים מיום ליום ואף משעה לשעה. עליך לשבת עם המחשב ולבצע בירור של עסקאות נפרדות ושל חבילות, ואז לבחור במתאימה לך ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי, הייתי כבר המון פעמים בסינגפור והולך להיות עוד כמה, אני פשוט מאוהב במדינה הזאת! כמו שאמרו לך ששבוע זה לא ממש מספיק על מנת לראות שם את רוב הדברים העיקריים,במידה וזה שבוע נטו ללא טיסות אז זה כן יכול להספיק לך.

אכן הטיסה לשם ארוכה באוזר ה 13 שעות עם קונקשין תלוי מאיפה ועם מי טסים.

לגבי הזמנת כרטיסים או מלונות חכה למשתמש "סולל הדרך" הוא כבר יענה לך על כל הדברים הללו כי הוא גר שם ויכול להמליץ לך.

לגבי הדברים שיש לעשות שם אז בשביל ההתחלה תוכל לראות כאן את רוב המקומות הפופולאריים של האי: http://app.www.sg/where/default.aspx

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

היי SLAVA תודה רבה על התגובה , לפי הנסיום שלך כיצד אתה טס לשם ובאיזה בתי מלון בוחר להשאר?

ראיתי שיש טיסות קונשין דרך טורקיה או ציריך.

אני מאוד מעוניין לטוס בסינגפור ארליינס.

פורסם

היי, אני טס עם אלאל לתאילנד בנקוק ומשם עוד שעתיים לסינגפור עם thai או סינגפור איירליינס, אני מעדיף לטוס עם טאי.

לגבי הבתי מלון אני מעדיף את המלונות שתמודים לרחוב אורצ׳רד הראשי שזה מלון קונקורד או גראנד פארק סיטי הולל, היתרון שלהם שרוב הדברים המעניינים נמצאים קרוב ואין צורך במונית. כמו כן ישנה רכבת תחתית מאוד נוחה ומהירה וניתן להגיע לכל חור איתה והעלות היא מאוד נמוכה! כ 5 שקלים לשני הכיוונים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אם אתה צריך עזרה בנוגע לסינגפור אתה מוזמן ליצור קשר בה״פ.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...