Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שקלת יונדאי אטוס אוט' ? סביבות ה-10-12 אלף ש"ח.

לדעתי יתאים לצרכים שלך, פשוט רכב מצוין. (קח בחשבון שהרכב גבוה ומרגיש לא יציב).

אם אתה מתכנן בקושי לנסוע אז הדלק לא מהווה פקטור ושקול גם גטס ישנה אוט' (אל תקנה בלי לבדוק אותה במוסך שאתה סומך עליו או במכון).

מאחר והדלק לא מהווה עבורך כל כך שיקול, למה שלא תיכנס ופשוט תריץ חיפוש באזור גוש דן בלוח יד 2 סמן ב"חיפוש מרובה" מה הקילומטרג', יד, מחיר מקסימליים שאתה מתכוון לקנות ו...

עשיתי זאת... בקושי יש רכבים עם תוצאות רלוונטיות (או שלא כותבים מחיר או שלא כותבים ק"מ)... מיליון מודעות מתוכם מלא מלא מלא לא רלוונטיות.

כן, אטוס נשמע אחלה.

אבל איך הקליאו B ?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו מכיר את הרכב הבא:

יצרן: שברולט

דגם: ויואנט

נפח: 2,000

שנה: 2005

יד: 1

ת. הילוכים: אוטומט

מחיר: 18,000 ₪

פורסם

לגבי הוויונט מדובר ברכב אמין למדי עם עלות חלפים וטיפולים זולים. תבדוק שהרכב עבר החלפת רצועת תזמון ומותחנים. טיפול טיימינג בדגמים הללו אינו מאוד - אך אם הוא לא מבוצע או לא מבוצע כיאות, יכולים להיגרם למנוע נזקים יקרים לתיקון.

קח בחשבון גם שאתה תהיה היד האחרונה כי הדגם הנ"ל אינו סחיר בעליל. (אם תחזיק אותו שלוש שנים זה כבר לא ישנה...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צר לי להיות הורס השמחה אבל שברולט ויואנט אמין???

מהכרות מאוד קרובה ומצערת עם הרכב תדע ש;

ראשית כל, אתה התחנה האחרונה של הרכב, אף אחד לא יקנה אותו ממך.

שנית, התיקונים אומנם לא יקרים אבל הוא רחוק מאמין... חלונות חשמליים, אם הם נתקעים למעלה זה לא כל כך נורא ואפשר לדחות את התיקון אבל אם הולך המנגנון ואתה לא מצליח לסגור אותם אחר כך? נורות חשמל, כל נורה שקיימת באוטו (אפילו כאלו שאין לך מושג מה תפקידן) תידלק בלי קשר אם היא מתריעה על תקלה או לא.

נוחות, תעלת ביוב, גומחה, בור או אפילו מסטיק על הכביש ואתה מרגיש אותו.

נסיעות בכיכר או בפניות חדות, גם במהירות נמוכה יחסית- אין שליטה.

סיוט לנהוג עליו!!!

צריכת דלק- אומנם לכמות הנסיעות שלך זה פחות מהותי אבל עדיין קח בחשבון שהוא זולל דלק יותר מגטס אוט' מעולם לא בדקנו כמה בדיוק אבל המיכל מתרוקן ממש מהר...

אני לא יכול להעיד על בטיחות אבל אם אי פעם תהיה מעורב חלילה בתאונה עם הפחון הזה- גם אתה לא תוכל להעיד...

בגדול אני לא מפונק אבל הרכב באמת מרגיש זול. הפלסטיק שלו בפנים מרגיש כמו בית של ברביות.

לא ממליץ ואם כבר אז תוריד אותו במחיר לר צ פ ה ותבדוק טוב טוב את הרכב.

בלי להיסחף, תהיה אמיץ.

הצע לו 8-9K ותראה איך הוא רץ איתך לדואר :oops::oops::oops:

פורסם

מתנצל על החפירה אבל רק כדי שתבין את חומרת הבעיה.

לבן זוגי הקודם היה את הרכב, הוא פשוט קיבל אותו מתנה מאמא שלו שמאסה ברכב (עקרת בית שנוסעת אפילו פחות ממך).

מבחוץ, הוא היה נראה מעולה, הרגשנו שקיבלנו ג'יפון מתנה.

כל עוד הוא נסע איתו לעבודה וחזרה, הכל היה יחסית בסדר. פעם אחת לקחנו את הרכב מת"א לעפולה- סכנת נפשות.

אני לא משווה אותו לרכבי מנהלים אלא לרכב הקודם שהיה לנו (סוזוקי סוויפט 2001 אוט') שהצטערנו שמכרנו.

פעם ראשונה שהרגשנו מה המשמעות של רכב עם חרא של בלמים ורכב פשוט מסוכן בגשם (אגב, כתוב שיש לו ABS אבל מלבד נורה שנדלקת בלי סיבה, אין שום ABS).

פורסם

המון תודה... ירדתי מהויוטנט...

אני כנראה הולך לכיוון יונדאי גטס 2005 עם כ- 80000 ק"מ (יד שנייה פרטית. יד ראשונה ליסינג נהג יחיד).

על האוטו קיימים לא מעט כתמי שמש... כמה (אם בכלל) זה מוריד מערכו.

בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להעריך כמה כדאי לשים. אני הצלחתי להוריד לכיוון ה- 17000.

תודה על כל העזרה !

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תודה לכל מי שעזר...

אחרי יותר מחודשיים של חיפושים אחר רכב יד-שניה, ומפגש עם עשרות יצורים הזויים שרוצים מחירים לא הגיוניים על רכבים במצב יותר מגרוע.

בעקבות קריאת השרשורים כאן, והמבצע בפיאט... נכנסתי אתמול לסוכנות וקניתי פנדה קלאסית חדשה (סה"כ 58K מכיוון שנגמרו הלבנות ויש תספת עבור צבע).

זה יותר מכפול מהתקציב שהיה לי... אבל מה לעשות שפשוט נמאס(!) ואני צריך רכב..

מקווה להחזיק את הרכב לפחות 6-7 שנים, בראש שקט.

שוב, תודה למי שעזר.

פורסם

אני חושב שעשית החלטה חכמה מאוד.

הרכב הזה בהחלט יספק לך שקט תעשייתי ללפחות 5 השנים הקרובות.

אתה מוזמן לחזור ולעדכן אותנו בעלויות התחזוקה לאורך השנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...