Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדורסל באנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם קיימת ליגה מסודרת של כדורסל באנגליה? (כנראה שכן) למה הם לא מצליחים באירופה? מעולם לא שמעתי על קבוצה אנגלית במפעלים האירופים. גם בנבחרת כל השחקנים לא מוכרים, נתעלם מהעובדה שלואל דנג משיקגו הוא בכלל סודני.

פורסם

יש ליגה, יש קבוצות, אפילו כאלה ששיחקו בגביע אירופה בעבר כמו לונדון טאוארס, אבל הרמה פשוט לא משהו. אנגליה היא לא מדינה של כדורסל, יש להם מספיק ענפי ספורט שהם טובים בהם :roll:

פורסם

שכחת את בן גורדון מהשארלוט בובקאטס. בתקופה שלו בשיקאגו הוא היה שוטינג מעולה, מאז הטרייד לדטרויט משהו שם התפקשש. שחקן נוסף בNBA הוא הבחור ששיחק במלאגה כמה שנים ונתן עונות טובות והלך לשחק בפורטלנד (אין לי מושג מה שמו ומה עלה בגורלו כיום). שחקן נוסף הוא פופס מנסה בונסו שהיה במכבי בערך יום וחצי אז שוחרר (הסיפור עם הפציעה מאולימפייקוס מי שזוכר).

למה הספורט שם לא מצליח ? זה פקטור שהוא לא בטופ 3 ספורט שם (כדורגל, רוגבי, קלייה למטרה, ביליארד וריצה באים לפניו) ותוסיף לזה את העובדה שלמעט הוצאת שחקנים לNBA אין שם יותר מידי איך להרוויח תקבל את המצב הנתון.

פונטציאל אני בטוח שיש, חבל שזה ככה אני מסכים לחלוטין. אם גרמניה התחילה להשתלב אין סיבה שהם לא.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ג׳ואל פרילנד כמובן שנעלם. אבל בכל זאת אני לא מבין כשהרמה ביורוליג ממילא נמוכה למה לא לעשות משחקי מוקדמות עם יותר קבוצות מכל מדינה כדי לתת סיכוי וניסיון, בדיוק כמו שעושים בכדורגל, ההשקעה בכדורסל מבחינת עלויות נמוכה משמעותית מכדורגל.

פורסם
ג׳ואל פרילנד כמובן שנעלם. אבל בכל זאת אני לא מבין כשהרמה ביורוליג ממילא נמוכה למה לא לעשות משחקי מוקדמות עם יותר קבוצות מכל מדינה כדי לתת סיכוי וניסיון, בדיוק כמו שעושים בכדורגל, ההשקעה בכדורסל מבחינת עלויות נמוכה משמעותית מכדורגל.

היורוליג הוא עסק לכל דבר ואם אני לא טועה תהליך הכניסה ליורוליג תלוי בהקצאת מקומות וויתור על קבוצות אחרות. כנראה לפי פקטור של רווחיות ורמה.

אין זה הוגן, אבל לך תדע מתי ישנו את זה אם בכלל.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ביירון מאלנס, הפורוורד של שארלוט, גם נולד באנגליה, אבל יש לו אזרחות אמריקאית.

לחפש כדורסלנים באנגליה, זה כמו לחפש היגיון בשרשורים של פרוקסימה - בלתי אפשרי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...