Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לטופס בדיקה המצורף. הרכב הוא מאזדה לאנטיס 323 משנת 2003 יד 3 עם 135 אלף קילומטר (דגם GLX). בעיקרון הבוחן אמר לי שהרכב נמצא במצב טוב מאוד יחסית לגילו ומה שהוא עבר ושכל הבלאי הוא סביר.

תודה רבה לכם

photo28145929.jpg

פורסם

על פניו נשמע כמו רכב מאוד בעייתי...

נזילות המים עשויות להיות ממשאבת המים כיוון שנראה שלא החליפו טיימינג ומ. מים הרבה זמן...

-מינימום טיפול 700 ש"ח ועד 1000

שסתומים דופקים, תלוי באיזו עוצמה זה לא נורא וניתן לכוון במוסך בקלות

-מינימום 250 ש"ח

נראה שיש חור או כמה באגזוז...

מינימום 150 ש"ח ועד 400 במקרה של החלפת דוד

במערכת ההיגוי זה יכול להסתכם בפעמון ויכול להגמר במסרק הגה... עניין של מזל.

מינימום 200 ש"ח ועד 2000 אם מדובר במסרק

נשמע שהרכב עבר מספר תאונות לא קלות...

ירידת ערך בלתי ידועה

בלימה לקויה זה דבר ראשון שצריך לבדוק.

החלפת צינור כ-100 ש"ח

חלון חשמל

מינימום 500 ש"ח

2000 ש"ח לפני תיקוני נזילות, פגיעות פח ובקליות. אני לא בטוח שזה שווה את זה

בכמה מוצע לך הרכב?

בעבר: פג'ו 205 1.4i שנת 95'\ פג'ו 205 1.4i שנת 98'

רנו קליאו 1.4 שנת 92'\ סוזוקי סמוראי 1.3 שנת 88'

מיצובישי קולט 1.6i שנת 95'\ ניסאן טראנו 2.4i שנת 97'

כיום: טויוטה קורולה 1.6i RunX שנת 07'

פורסם
שלום חברים

אשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לטופס בדיקה המצורף. הרכב הוא מאזדה לאנטיס 323 משנת 2003 יד 3 עם 135 אלף קילומטר (דגם GLX). בעיקרון הבוחן אמר לי שהרכב נמצא במצב טוב מאוד יחסית לגילו ומה שהוא עבר ושכל הבלאי הוא סביר.

תודה רבה לכם

זה לא בלאי סביר ל-135 אלף ק"מ

עדיף להתרחק מהרכב הזה ולחפש אחר, אחרת תשקיע הרבה מאוד כסף במוסך ביישור קו ותיקון כל הליקויים

פורסם

אין מה לחרוץ גורלות כרגע, רוב הקשקוש שרשום על הדף הזה, עוד נכתב לפני שהבוחן בכלל ראה את הרכב. צריך ללכת למוסך מתמחה שיבדוק ויגיד לך בדיוק מה המצב המכני של הרכב, ומה באמת צריך לתקן.

מה שכן מדאיג, זה התאונת שלדה שהרכב עבר

פורסם

המחיר המבוקש הוא 22 אלף אחרי ההורדות

לגבי השלדה הבוחן אמר במפורש שבתאונה המדוברת לא הייתה פגיעה בשלדה עצמה. אלא בחלק הקדמי של רכב

אז לדעתכם לא כדאי לקנות את רכב? גם אם מבחינתי יש את הרצון ואפשרות להשקיע כל סכום נדרש עבור היישר קו? יכול להיות שגם אחרי היישור קו המלא יהיו בעיות בעתיד?

תודה רבה על עזרתכם

פורסם

קודם כול, לך למוסך שאתה סומך עליו, שיגיד לך מה התיקונים האמיתיים שצריך לעשות, כי מהטופס אי אפשר לדעת.

אחר כך תעשה חשבון אם זה שווה לך או לא, בהתאם למחיר שהמוכר רוצה.

בגדול, אף אחד לא יכול להבטיח לך שתעשה ישור קו והכול יהיה מושלם לעוד 10 שנים. אבל בעיקרון, המאזדות האלה אמינות מאוד וכול עוד טיפלו בהם כמו שצריך והרכב במצב טוב, אין סיבה שיעשו בעיות.

דרך אגב, האם הרכב היה ליסינג בעברו?

פורסם

זה כבר הרכב השני, פה, בתת פורום רכישה, שמוצג טופס בדיקה, הרכב עבר תאונה שנזקה מסווג בבדיקה כ"משמעות גבוהה" (עם חשש מעל לסביר של פגיעה בשלדה), והבוחן אומר שהשלדה לא נפגעה. לא מבין את זה, אבל כבר התרגלנו.

הכי קל זה לשלוח אותך פותח השרשור, לחפש רכב אחר (יכול להיות באמת, אבל בכ"ז - אם כבר, אז קח את הרכב לפחח מומחה/מומלץ, שיעריך את מהות הפגיעות שהרכב עבר, ויחווה דיעה קצת יותר מקצועית.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני לא כל כך חזק בכל תחום הרכבים ולכן לא מכיר מוסכים. אם אקח את הרכב לבדיקה במוסך מורשה של מאזדה הם יוכלו להגיד לי אם באמת הייתה פגיעה בשלדה וגם להעריך את כל מה שצריכ לתקן ברכב ומה תהיה עלות התיקון?

תודה רבה לכל העונים

פורסם

דווקא בחלק המכני, הרוב נראה כסת"ח. יש שם איזה שני סעיפים שדורשים תיקון (תושבות ועוד משהו), אבל זו רק סיבה למיקוח, יש לקבל הצעת מחיר במוסך, ולהוריד במחיר.

הליקוי של השלדה דיי מרתיע, נראה כמו בפגיעה רצינית. אולי הטופס קצת מחמיר. אם פרט לכך הרכב נראה לך, אז הייתי טורח ולוקח לפחח ומשלם עוד100-200 ש"ח שיגיד לך מה קרה, מה תוקן ומה המשמעות.

וכמובן שלאנטיס, ברוך ה', יש בשפע.

• תוכן חדש...