Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה קיים לימון בטבע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוני אתה צמחוני?!

איך אפשר? תנסו בשר עגל כבוש (בלימון, מלח ותבלינים). זה אחד המעדנים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
אחרי שאני סוחט לימון לפעמים אני אוכל את הקליפה שלו.

חוץ מזה, נסו לשים פעם בסלט ירקות קוביות של קליפת לימון. תענוג.

אשתי עושה זאת לפעמים בסלט עגבניות שרי ובצל. אם כמות הלימון נכונה זה מעדן. לפעמים הלימון חזק או ששמה יותר מדי לימון והטעם נמתח מדי לכיוון החמוץ.

קליפה של לימון? מה אתם, עגלים? שנוסיף לכם אבוקדו למחמצת וניקח אתכם לחליבה פעמיים ביום?

לא שמעתם על גרדת לימון?

אחד הטבחים שעבדתי איתו פעם תפס לימון, דחף לו מלמטה סכין והתחיל לדקור את הלימון, כשאשתו של הבעל בית שאלה אותו מה הוא עושה הוא אמר לה "גרידת לימון"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה סוחטים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נסה לימון כבוש.

אחד מתענוגות העולם הזה.

אתה מספר לי? אמא שלי מכינה כאלה :)

אגב, יש כאן מישהו שמכין לימונצ'לו? יש לי מלא לימונים בחצר ואם לא אעשה איתם משהו בקרוב הם ירקיבו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אתה מספר לי? אמא שלי מכינה כאלה :)

אגב, יש כאן מישהו שמכין לימונצ'לו? יש לי מלא לימונים בחצר ואם לא אעשה איתם משהו בקרוב הם ירקיבו.

אף פעם לא הכנתי לימונצ'לו אבל אני יודעת שיש אחלה מתכונים ברשת..הבנתי שאם מכינים את זה כמו שצריך (ממליצה לך לחפש כמה מתכונים ולא להסתמך על אחד) זה יוצא ממש טעים, בהצלחה!

פורסם

לדעתי זה המתכון הכי טוב, הבעיה שהוא בא ב3 חלקים:

http://zetaim.com/archives/2010/limoncello-part-one

http://zetaim.com/archives/2010/limoncello-part-two

http://zetaim.com/archives/2010/limoncello-part-three

תשמע, זה משקה טעים, אבל קילוף הלימונים זו עבודה מגעילה, סיוט של ממש.

שיהיה לרוויה.

בקשר ללימונים, אני גם אוכל בלי כלום. הכל עניין של טעם.

מי מפנה אותי למתכון טוב ללימון כבוש? אני באמת לא יודע להכין.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תשמע, זה משקה טעים, אבל קילוף הלימונים זו עבודה מגעילה, סיוט של ממש.

שיהיה לרוויה.

אני בטוחה שהעבודה הקשה שווה את הטעם הטוב של הלימונצ'לו...

מי מפנה אותי למתכון טוב ללימון כבוש? אני באמת לא יודע להכין.

מצטערת לא יכולה לעזור לך, אני יודעת לכבוש רק ליבו של גבר :wink:

פורסם

:roflmao:

יש סתירה בדברייך. הרי ידוע שהדרך לליבו של גבר עוברת דרך הקיבה, אם לא תכבשי לימוניו, לא תכבשי ליבו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
:roflmao:

יש סתירה בדברייך. הרי ידוע שהדרך לליבו של גבר עוברת דרך הקיבה, אם לא תכבשי לימוניו, לא תכבשי ליבו.

אני יודעת לבשל מעולה אבל לא לכבוש לימונים...:roll:

• תוכן חדש...