Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בדגמים בכירים של הלאון ולכן קשה לי להאמין שהדגמים המקבילים בלאון החדשה ייסחרו במחירים דומים.

מצד שני, אצל סיאט תמיד מסתתר מבצע עתידי נוסף שיוריד עוד יותר את הערך של הרכב שזה עתה רכשת.

אם להתנתק משיקולים כאלה, ברמה העניינית מדובר במחיר מצוין לרכב טוב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה bagira,

אני מניח שאלך השבוע לסיאט ואראה אם יש אפשרות להוריד עוד קצת את המחיר ,

מה שלא נראה לי שילך :?

פורסם

האמת היא שהלאון הזו, גם היום כשהיא בקצה חייה וגם בהתחשב במגרעותיה ויש כאלו, היא לא פחות ממציאה פראית אם לוקחים בחשבון שבמרבית מתחרותיה הנחותות ממנה, במיוחד אלו מיפן ומקוריאה, הוקפץ לו המחיר לאחרונה במשהו כמו עשיריה.

פורסם

אני עם רועי בעניין הזה. ובהתחשב במדיניות התמחור של היבואן לגבי דגמים חדשים שהביא לאחרונה, המחיר הזה נדמה כהזדמנותי ביותר ביחס לביצועים ולאבזור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קנה סיאט לאון משומשת בת פחות משנה ב-30 אלף ש"ח פחות.

אותו הרכב שתקנה עכשיו כחדש, אחרי שכבר ספגת חלק ניכר מירידת הערך של הרכב.

קשה לי להאמין שתמצא בשוק משפחתיות חמימות שנותנות יותר תמורה לכסף מזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אף פעם לא הבנתי את העיניין הזה של לחכות לדגם הבא.

אם נניח יצא דגם חדש למכונית שמאוד מוצאת חן בעינייך אבל אתה לא מסוגל לעמוד במחיר. אתה מחכה שנתיים - שלוש עד לחודשיו האחרונים של אותו הדגם ואז מה בדיוק קורה? זה פתאום לא מוצא חן בעינייך? כואב לך שבעוד מספר בודד של חודשים יסעו נהגים אחרים בדגם החדש? אני לא שואל בציניות. שואל בשיא הרצינות.

דגם חדש שיוצא תמיד יהיה יקר. גם אם לא חידש בהרבה מהדגם הקודם. זה בדיוק כמו בגדים. למי שהיה פעם בחנות קולקציה של מעצב וכמה חודשים לאחר מכן בחנות רגילה עם אותם בגדים בדיוק והמחיר פחות מחצי. זה לא סתם ככה. מי שאוצה להיות יחודי צריך כסף. אם אתה אדם מהשורה, קנה את הבגד\רכב יותר מאוחר ותרויח הרבה במחיר.

פורסם

על מה אתה מדבר, זאת כבר השביעית שהוא מוכר השבוע! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הלאון החדשה עם מנוע ואבזור דומה תעלה הרבה יותר.

אתה לא יודע את זה.

תעלה יותר? אני מניח שכן, אבל יהיה מדובר להערכתי ב10,000-15,00 ש״ח אם כן.

אישית לא הייתי קונה את הדגם הישן כשהחדש כבר על הכביש (בחו״ל).

120,000 (או 125,000 לDSG) נשמע כמחיר מצוין ומפתה מאוד יחסית אבל לדעתי לא מספיק בהתחשב בכך שהדגם הזה סיים את חייו.

אם כבר אז לקנות אחת בת שנה כמו שהוצע פה, כי כלכלית מדובר בעסקה יותר הגיונית.

פורסם
אתה לא יודע את זה.

תעלה יותר? אני מניח שכן, אבל יהיה מדובר להערכתי ב10,000-15,00 ש״ח אם כן.

.

בוודאי שהוא יודע את זה, כפי שאתה ואני יודעים שגולף 122 ללא אבזור עולה 150K, ומיני-אוקטביה עולה 110K.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום הצצתי על סקודה רפיד, גולף ופג'ו 301, כל אחת בסוכנותה. הראשונה מייתרת לחלוטין את האחרונה וגם את האמצעית. אין לי צל של מושג איך היא מתנהגת ומרגישה על הכביש, אבל היא צריכה להיות ממש מחורבנת בתחומים הללו בכדי להצדיק את פער המחיר מהגולף ופער הגימור מהפג'ו, שלא להזכיר את ה AL4 שבצרפתיה.

• תוכן חדש...