Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 60K לסייוק 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך לעבור את הטיפול הראשון שלי עם הרכב שקניתי לא מזמן.

יש המלצה למכון אמין בבאר שבע? הבנתי שבמוסך מורשה קורעים במחירים. כמה טיפול כזה אמור לעלות?

על מה לשים דגש בטיפול?

תודה!

• ספונסר פורום
פורסם

טיפול 60 אלף קילומטרים בסיוויק הוא טיפול קטן שכולל החלפה של שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר וכמובן בדיקה כללית לרכב (ברקסים, נזילות וכו').

המחיר במוסך מורשה יבואן הוא בסביבות ה-900 ש"ח. במוסך כללי (לא מורשה יבואן) זה יעלה לך להערכתי כ-600-700 ש"ח, לשיקולך.

בכל מקרה, מוסך כללי טוב בבאר-שבע הוא מוסך עמית. היכנס לקישור שצירפתי ותוכל להתרשם מכמה חוות דעת טובות שקיבל בתקופה האחרונה.

פורסם

תודה רבה עזרה!

קיבלתי הצעת מחיר מהונדה - 940 שקלים לכל הדברים שציינת.

יש אפשרות לבחור במסנן אוויר לא מקורי והמחיר יהיה 738. האם כדאי? למה כדאי לי לבחר במקורי ?

תודה,

בוריס.

פורסם

טיפול 60 אלף זול יחסית

טיפול 75 90 הרבה יותר יקרים.

המסנן מקורי יקר לא נראה לי שהיה הבדל אם תשתמש בתחלפי.

הכיי חשוב שהמסנן שמן היה מקורי.

פורסם

מסנן שמן מקורי.

אכן הבדל של כמעט 200 שקלים.

שעת עבודה עולה 254 שקלים.

שמן מנוע סינטטי מלא 4 ליטרים עולה 209 שקלים. אי אפשר למצוא זול יותר? בסך הכל שמן...

• ספונסר פורום
פורסם
תודה רבה עזרה!

קיבלתי הצעת מחיר מהונדה - 940 שקלים לכל הדברים שציינת.

יש אפשרות לבחור במסנן אוויר לא מקורי והמחיר יהיה 738. האם כדאי? למה כדאי לי לבחר במקורי ?

תודה,

בוריס.

זה מאוד תלוי באיזה מסנן תחליפי מדובר.

קח בחשבון שמסנן תחליפי לא תמיד מבצע סינון של אבק ברמה הרצויה וכך עלול להיגרם נזק לחיישנים במנוע (בעיקר לחיישן האוויר). כמובן שיש תחליפיים ברמה גבוהה והם בסדר אבל קשה לקבוע מבלי לדעת במה מדובר.

פורסם
זה מאוד תלוי באיזה מסנן תחליפי מדובר.

קח בחשבון שמסנן תחליפי לא תמיד מבצע סינון של אבק ברמה הרצויה וכך עלול להיגרם נזק לחיישנים במנוע (בעיקר לחיישן האוויר). כמובן שיש תחליפיים ברמה גבוהה והם בסדר אבל קשה לקבוע מבלי לדעת במה מדובר.

אבל אם מרכיבים מסנן תחליפי במוסך מורשה של הונדה אז כנראה מדובר במשהו שמותאם לרכב... לא?

שווה להזמין ?

http://www.ebay.com/itm/HONDA-CIVIC-AIR-FILTER-2006-2007-2008-2009-2010-2011-/280674748610

פורסם
אבל אם מרכיבים מסנן תחליפי במוסך מורשה של הונדה אז כנראה מדובר במשהו שמותאם לרכב... לא?

שווה להזמין ?

http://www.ebay.com/itm/HONDA-CIVIC-AIR-FILTER-2006-2007-2008-2009-2010-2011-/280674748610

לפי דעתי שווה לך להזמין..

זה יצא לך במחיר יותר טוב ורק תשלם על ההרכבה..

וגם אתה בטוח שהוא מקורי של הונדה ויש לך ראש שקט..

רק הקטע של כמה זמן הוא יגיע אמור להטריד אותך..

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

לשלם כימעט אלף שקל על טיפול גם עם כל הכבוד להונדה זה יקר מאוד. כנס למוסך רגיל שמכיר הונדה ותראה שהפערים רציניים גם עם חלקים מקוריים.

:)
פורסם
anyone?

לפני שבוע מילאתי לי VALVOLINE SYNPOWER ובינתיים הכל בסדר.

במוסך המתמחה שאני נעזר לו אני יודע שככלל משתמשים ב-ACDELCO.

• תוכן חדש...