Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

כחלק ממסע התיקונים בסיוויק הגעתי לשלב המזגן.

במזגן יש לי בעיה שמצבים 1 ו 2 לא עובדים,

באמצעות חיפוש בפורום נתקלתי בפיתרון הנפוץ לבעיה,

מדובר בנגד מהירות תקול שעם הזמן מתבלה וגורם למצבים 1 ו 2 לא לעבוד.

בחיפוש באינטרנט מצאתי את המדריך הזה שכולל תמונות איך להחליף את הנגד :

http://honda-tech.com/showthread.php?t=2082345

אבל לפי מה שהבנתי הנגד של השנים 96-98 הוא שונה משל 99-00.

במדריך מופיע נגד של שנת 97,

השאלה שלי היא מאיפה אני קונה נגד לשנת 99-00?

מה הוא שם הדגם או המק"ט?

ומה העלות המשוערת?

תודה רבה לכם וחג שמח.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אני גר בעכו ככה שהמחסן חלפים של הונדה לא אקטואלי לגבי...

השאלה האם יש אפשרות לקנות את החלק בכל חנות חלפים?

והאם עדיף מקורי או שזה בסדר חליפי?

אבל אם אין הבדל קריטי בין המקורי לחליפי במחיר אני יקנה מקורי כבר.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

בהזמנה מחו"ל לא יותר מ50$ דולר,

תסתכל שמה בשרשור בHONDA TECH את הדגם חפש באייבי.

בס"ד

פורסם
מתעלק על השירשור. היום פתחתי את תא הכפפות אצלי וגם אצלי הנגד מהירות דפוק. כמה עולה חדש כזה? סיויק 96

איך קבעת שהנגד תקול ? לפי המראה החיצוני ?

אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב + דגם הרכב וננסה לעזור למצוא לך נגד תחליפי.

איזה כייף לי :)

פורסם
איך קבעת שהנגד תקול ? לפי המראה החיצוני ?

אנא ציין את קוד המנוע כפי שרשום ברישיון הרכב + דגם הרכב וננסה לעזור למצוא לך נגד תחליפי.

קבעתי למי זה שהוצאתי אותו והחוטים היו קרועים. חבל עשה לי הלחמה לחוטים והסתדר העניין. סיויק 96 בריטניה. ואני סתם רוצה לדעת כמה יעלה כזה חדש בארץ כי האביבי ראית בפחות מ10 דולר.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...