Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*נסעתי עם הרכב לפי המד ק''מ 120 ק''מ, משולב עירוני ובין ערוני, הרוב עירוני. מלאתי 150 שקל, עכשיו אני באפס. הרכב שבוע אצלי.

*הייתה לי לנסר 92 אוטומט שנתיים, והיא הייתה הרבה יותר ''חסכונית'', הייתה עושה לי מחוץ לעיר 1:11 בעיר 1:8.

*לפי החשבון הדייהטסו אוכלת 1:6 משולב משהו מפחיד, ולא נתפס לי עד עכשיו. נראה לי אני מכניס אותה לגריטה למדינה וזהו. למרות שהיא נוסעת יפה.

מה דעתכם או שאני לא עשיתי חשבון נכון?

תודה וחג שמח לכל חברי הפורום!

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם
120km זה לא מדד לכלום, קרב׳ או הזרקה?

קרבורטור למה לא מדד לכלום?

נהיגה רגועה ללא מזגן ללא אנשים נוספים ללא פקקים לחץ אוויר תקין בצמיגים לא עובר 100קמ''ש

תקרא. הכל.

איתמר.

קראתי עכשיו הכל מדריך מושקע יפה מאוד

אני מבין שהמדידה שלי לא הכי מדוייקת בעולם אבל1:6 לא נתפס לי במוח

מה שעשיתי זה ככה הייתי ממש באפס מחוג למטה לגמרי (אין מנורה) מחוג נוגע במחט מלאתי 150שקל אפסתי מד ק''מ נסעתי 120ק''מ הרוב עירוני עכשיו שוב המחוג נוגע במחט אפס דלק

לפי החשבון זה יוצא 1:6 נגיד וטעיתי קצת ויש עוד ליטר שניים עדיין צריכה מטורפת לא ככה?

פורסם

לא נותן לי לערוך אוסיף עוד שזה מנוע מקורי ברכב עשה 300 אלף ק''מ כמות הק''מ הזאת משפיעה על צריכת הדלק או שאין קשר?

תודה.

פורסם

יש קשר ישיר בין טיפול הרכב לצריכת הדלק.

ברכב שלך ספציפי, חשוב שהקרבורטור יהיה נקי ומכוון כראוי.

(מעבר לכך, הגיר האוטומטי המיושן שלך לא עושה טוב לצריכת הדלק, 3 הילוכים?)

שי.

פורסם
יש קשר ישיר בין טיפול הרכב לצריכת הדלק.

ברכב שלך ספציפי, חשוב שהקרבורטור יהיה נקי ומכוון כראוי.

(מעבר לכך, הגיר האוטומטי המיושן שלך לא עושה טוב לצריכת הדלק, 3 הילוכים?)

שי.

כן 3 הילוכים

עוד תגובות.

פורסם

אבסלוט שלום רב !

עוד תגובה אחרונה שלי:

מדידת צריכת דלק לפי מד דלק ,ולפי פרמטר של כסף ומספר קילומטרים ,היא לא אפקטיבית ,לא נכונה ,ובוודאי לא רצויה.

מד דלק הוא לינרי ולעולם לא יכול לתת אינדקציה של צריכת דלק, לפי המחוג, שנוטה לרוב, לרדת במכה אחת ,בעיקר שרמת הדלק בטנק נמוכה מ10 ליטר לפחות !

הבדיקה הטובה ביותר היא להכנס לתנת דלק הקרובה ביותר למקום מגורייך, לתדלק פול, עד שהידית קופצת מעצמה, לנסוע לפחות 1000 קילומטר, לחזור שוב לאותה תחנה, ורצוי גם לאותה משאבה, לתדלק שוב פול עד שהידית קופצת ולחלק את מספר הקילומטרים שנסעת (100), בכמות הליטרים שתכנס בפעם השניה.

הערה אפלאוז אוטומטי הוא לא חסכוני כלל, ובעיקר בנסיעות בעיר , צפה לצריכת דלק של 8.5, עד 9.5 קילומטר לליטר, במקרה הטוב וללא מזגן !

לגבי מי יממן מלוי טנק דלק מלא , ובשל כך שיש לפחות שנים שלושה נהגים נוספים על אותו רכב, אתה תתקל בבעיה של תצרוכת דלק הרסנית, בעיקר משום שלשום נהג נוסף מלבדך, לא אכפת תצרוכת הדלק, וחובת התדלוק.

לשם כך יש לפנות לפורום משפחות, ולא לפורום רכב!8)

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה,שענה לך מומחה לקרבורטורים ונמצא בנתניה.

מעבר למה שהוא כתב אוסיף ואומר,שלרכב הזה יש שתי נקודות חולשה-הצ'וק האוטומטי הנוטה להיתפס וקרבורטור שנוטה לצאת מהכיוון.

בשני המקרים בהתנעת בוקר יהיה עשן שחור וגם בנסיעה הרכב יעשן עשן שחור.

אם התנעת הבוקר קשה והרכב מעשן עשן שחור- הצ'וק האוטומטי תפוס ויש לטפל בו ובקרבורטור במכון מתמחה לקרבורטורים (והמלצה אחת לצביקה בנתניה כבר קיבלת ממני) ולא בחאפר שינקה עם ספריי קרבורטור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
צביקה,שענה לך מומחה לקרבורטורים ונמצא בנתניה.

מעבר למה שהוא כתב אוסיף ואומר,שלרכב הזה יש שתי נקודות חולשה-הצ'וק האוטומטי הנוטה להיתפס וקרבורטור שנוטה לצאת מהכיוון.

בשני המקרים בהתנעת בוקר יהיה עשן שחור וגם בנסיעה הרכב יעשן עשן שחור.

אם התנעת הבוקר קשה והרכב מעשן עשן שחור- הצ'וק האוטומטי תפוס ויש לטפל בו ובקרבורטור במכון מתמחה לקרבורטורים (והמלצה אחת לצביקה בנתניה כבר קיבלת ממני) ולא בחאפר שינקה עם ספריי קרבורטור.

לפני שבוע קניתי את הרכב הוא לא מעשן בכלל ומניע בנגיעה גם בבוקר

איזה תופעות אומרות שהכיוון לא תקין או שהצ'וק תפוס?

*כמה עולה ניקוי וכיוון קרבורטור?

תודה.

פורסם

שלום רב אבסלוט !

סלד גבוה מעל 1200 סבובים לדקה, במשך למעלה משני דקות מהתנעה, מלווה בעשן שחור, מחייב טיפול וכוון הצוק האוטומטי.

תופעת לוואי, תצרוכת דלק גבוהה מהנדרש, עשן שחור רק בעת ההתנעה, או גם אחריה מצינור הפליטה, סלד גבוה מהנדרש במנוע חם 950 עד 1000סבובים לדקה בהילוך סרק ועוד..

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...