Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלאנסר שלי כנראה לא אוהבת דלק. כשאני ממלא את המיכל שלה עד הסוף (קפיצת המשאבה), יש לי נזילת דלק מהמיכל. סגירת הפקק חזק יותר לא עבדה. החלפת הפקק לא עבדה. איטום עם סיליקון בתוך הפקק עזר באופן זמני.

היום מצאתי ממש טיפטוף של הנוזל היקר-יקר הזה, כשהרחתי ריח של דלק כשפתחתי את הבגאג' דווקא. בדיקה זריזה ונגנב לי המוח. :?

יש בכלל דרך לפתור את זה? מישהו נתקל בזה פעם?

ואני גם הייתי רוצה לדעת איך זה קורה- דלק אמור להיות במצב של גז כשהוא דולף מהמיכל, אשמח לשמוע הסבר מדעי לתופעה הזו, ולו רק כדי להשתיק את סקרנותי בעניין.

תודה למגיבים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

*עם הפקק לא אוטם טוב ונשפך מהפקק מדוע אתה ממלא פול?

*הפקק מקורי של הרכב? ניסת פקק מקורי אחר?

*שאתה אומר נזילה ראית חוץ מהפקק שיוצא ומטפטף גם ממקומות אחרים?

*מדעי זה פשוט עם יש הרבה דלק אז לוקח לו זמן להתאדות זה לא גז ממש!

זה כמו שתשפוך ליטר מים על הריצפה ולא תיגע בהם ותשפוך ליטר מים ותפזר אותם עם מגב על שטח גדול הם ייתיבשו מהר יותר

"נהג שמח פעמיים פעם כאשר קונה מכונית ופעם כאשר מוכר אותה".

פורסם

מקור לנזילה יוכל להיות סדק בצינור המילוי, בדרך מפיית התדלוק למיכל או סדק/אטם יבש במכסה משאבת דלק.

הדלק לא אמור להיות במצב של גז כשהוא דלוף מהמיכל, הוא דולף בצורת נוזל שמתאדה לאחר זמן מה.

פורסם

תרים את המושבים האחוריים של הרכב ותבדוק אם הפקק סגור שם היטב (בדרך כלל יש שם את המנגנון של הקודנים שמנתקים את הדלק).

פורסם
*עם הפקק לא אוטם טוב ונשפך מהפקק מדוע אתה ממלא פול?

אם סיגריות זה מזיק לבריאות, למה אתה מדליק אותם?:roll:

*הפקק מקורי של הרכב? ניסת פקק מקורי אחר?

אכן מקורי, ניסיתי תחלופי ולא מקורי אחר.

*שאתה אומר נזילה ראית חוץ מהפקק שיוצא ומטפטף גם ממקומות אחרים?

מתחת לפקק ולא מהפקק עצמו. לא ראיתי ממקומות אחרים נזילה. מה שמוזר לי זה שאיטום הפקק בסיליקון פתר זמנית את הבעייה.

*מדעי זה פשוט עם יש הרבה דלק אז לוקח לו זמן להתאדות זה לא גז ממש!

זה כמו שתשפוך ליטר מים על הריצפה ולא תיגע בהם ותשפוך ליטר מים ותפזר אותם עם מגב על שטח גדול הם ייתיבשו מהר יותר

הסבר פשוט וקל להבנה, תודה. אני רק עדיין לא מבין מדוע דלק יוצא לו לטייל מהמיכל.

מקור לנזילה יוכל להיות סדק בצינור המילוי, בדרך מפיית התדלוק למיכל או סדק/אטם יבש במכסה משאבת דלק.

הדלק לא אמור להיות במצב של גז כשהוא דלוף מהמיכל, הוא דולף בצורת נוזל שמתאדה לאחר זמן מה.

עדיין לא מצליח להבין מדוע דלק בורח החוצה...

תרים את המושבים האחוריים של הרכב ותבדוק אם הפקק סגור שם היטב (בדרך כלל יש שם את המנגנון של הקודנים שמנתקים את הדלק).

תודה, ננסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...