Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המשפחה התרחבה והגיע הזמן להיפטר מרכב הסטודנטים שלא שווה יותר ממה שנותנים תמורת גריטה.

אני רוצה i30cw שנת 2009-2010.

ראיתי את רכב בסוכנות קטנה. מדובר בסוכנות שקונה רכבים מכינוס נכסים. בדיקת באינטרנט מעלה חוו"ד חיוביות על המקום.

הרכב ליסינג לשעבר (לדבריהם ליסינג מימוני).

מצב חיצוני טוב. צמיגים נראים חדשים.

טסט ל- 10 חודשים. קילומטראג' 86,000.

חודש עלייה לכביש 01/2010 (הבנתי שב- i30cw רכבים שעלו על הכביש בסוף 2010 שונים מאלה שעלו בינואר - לא הבנתי למה). מחיר 58 K. מוכנים לתת 3K תמורת הגרוטאה שלי - כלומר סה"כ הוצאה 55K (ונפטר מהרכב שלי).

מתחייבים בבדיקה על מנוע גיר שלדה.

אשמח לדעתכם על כדאיות העסקה / מחלות של הרכב שכדאי לבדוק / טיפולים חשובים שצריך לבדוק שנעשו וכיו"ב דברים שיש סיכוי ש"ישכחו" לספר לי.

תודה.

פורסם

תוכל לציין את שם המגרש?

בנוגע לשוני בין הדגמים, ב-2010 עברה ה-I30 מתיחת פנים קלילה שמתבטאת בפגושים שונים, פנסי ערפל ומחשב דרך שהתווסף לאבזור. אין הבדלים משמעותיים.

לא ציינת דרישות אז נצא מנקודת הנחה שהרכב אכן מתאים לך.

מה המחירון? הקילומטראז' קצת גבוה. איזה רכב אתה מחזיר? מה השווי שלו?

פורסם
תוכל לציין את שם המגרש?

בנוגע לשוני בין הדגמים, ב-2010 עברה ה-I30 מתיחת פנים קלילה שמתבטאת בפגושים שונים, פנסי ערפל ומחשב דרך שהתווסף לאבזור. אין הבדלים משמעותיים.

לא ציינת דרישות אז נצא מנקודת הנחה שהרכב אכן מתאים לך.

מה המחירון? הקילומטראז' קצת גבוה. איזה רכב אתה מחזיר? מה השווי שלו?

הי,

קודם כל תודה על התגובה.

מדובר בסוכנות רכב קטנה בעיר התחתית בחיפה בשם רכב מילו.

הרכב שלי הוא בימבה (מאזדה 121) שנת 93 עם טסט לעוד חודש וקצת.

מחירון יד2 74,500.

יצחק לוי 80,000.

האם היעדר פנסי ערפל ומחשב רכב הוא משמעותי?

לגבי פנסים אני מניח שמה שיש בדגם שלפני מתיחת הפנים מספיק בטיחותי, ומחשב רכב נשמע כמו משהו טוב לאוטו חדש אבל עלול לעשות בעיות בהמשך הדרך...

תודה שוב.

פורסם

אקלקל לך מעט את החגיגה :

מחיר הרכב הזה קרוב ל-80,000 ש"ח.נניח הפחתת ליסינג 10% לפי המחירון אז מדוע נראה לך שמוכרים אותו ב-14,000 ש"ח מתחת למחירון ? (רמז: כי כנראה הוא לא בונבון).חייב לבדוק את הרכב ביסודיות,המחיר הנמוך מעט מחשיד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
הי,

קודם כל תודה על התגובה.

מדובר בסוכנות רכב קטנה בעיר התחתית בחיפה בשם רכב מילו.

הרכב שלי הוא בימבה (מאזדה 121) שנת 93 עם טסט לעוד חודש וקצת.

מחירון יד2 74,500.

יצחק לוי 80,000.

האם היעדר פנסי ערפל ומחשב רכב הוא משמעותי?

לגבי פנסים אני מניח שמה שיש בדגם שלפני מתיחת הפנים מספיק בטיחותי, ומחשב רכב נשמע כמו משהו טוב לאוטו חדש אבל עלול לעשות בעיות בהמשך הדרך...

תודה שוב.

פנסי ערפל מיועדים לשימוש בערפל בלבד, בכל תנאי מזג אויר אחרים משתמשים בפנסים הרגילים בלבד והם כמובן מיוצרים לפי תקן ומספקים בהחלט.

מחשב דרך זה מעין פונקציה במסך שבלוח השעונים שיכול להראות לך מה המהירות הממוצעת שלך, כמה תוכל לנסוע עם הדלק שנשאר לך במיכל, מה צריכת הדלק שלך וכל מיני פרמטרים נוספים, לא קריטי, אני חי בלי זה וגם בלי פנסי ערפל ב-I30 שלי.

בנוגע למחיר, אכן נמוך למדי ומדובר ברכב מבוקש, רכבים טובים נעלמים דיי מהר ממגרשי חברות הליסינג.

מציע לך למכור את הרכב שלך לבד ולגשת למגרשים למיניהם לבצע רכישה בלבד ולא טרייד אין.

• תוכן חדש...