Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שמכונות השטיפה לרכב נהנות מתורים ארוכים.

כנראה שהאבק שליווה את התקופה האחרונה ובטח גם הכנות לפסח חברו יחדיו.

מה אתם מתכננים, אם בכלל? מבערים חמץ? :roll:

אם יהיה מזג אוויר סביר בימים הקרובים - אתחיל סוף סוף לנסות חומרים חדשים שמחכים אצלי כבר שבועיים...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני והמשפחה פשוט מנקים את הבית, די יסודי...

את הרכב שאבתי וניקיתי מבפנים שבוע שעבר (לא היה קל, ונדרשו 25 מטרים של כבל ממאריך).

מבחוץ אני מנקה רגיל כמו בכל שבת.

לדעתי זהו...

אהה ולנסוע עם הילד ברחוב גאולה בחיפה, תמיד מגניב לראות איך הם שורפים את החמץ בצדי הרחוב :-D

פורסם

אני דואג שסולר יהיה כשר לפסח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטער על התמונות העלובות.

צולמו עם ידיים די עייפות...עם הטלפון... :?

לאחר שטיפה.

בוצע ניקוי עם פלסטלינה CarPro - Detailing Clay Trio Pack, הצהובה. סיכוך באמצעות מים.

מכיוון שמדובר במכונית בת שנה בלבד שנשמרה היטב, בוצע פוליש Meguiars #205 - Ultra Finishing Polish רק על מכסה המנוע. שם הפלסטלינה לא הביאה לתוצאה מספקת. כמו כן סוג של לכלוך על אחת הדלתות דרש את הפוליש.

המכונית כוסתה בסילנט Wolf Chemicals - Hard Body Nano Sealant באמצעות Autofinesse - Wax Mate Applicator. לאחר המתנה של 20 דקות בוצע ניגוב עם Ultra Fine Buffing Towels .

עפ"י ההמלצה - מחר/מחרתיים יבוצע כיסוי נוסף באמצעות הסילנט.

עריכה:

סליחה על הפאדיחה עם התמונות ההפוכות. בבית המחשב הופך אותן אוטומאטית...

אם זה קריטי אפרסם שוב. מעדיף לסיים עבודה ולצלם עם DSLR.

נקיון פסח (3).jpg

נקיון פסח (1).jpg

נקיון פסח 6.jpg

נקיון פסח (5).jpg

פורסם

האמת שכל שנה לפני פסח מגיעות סופות אבק שמטנפות את המכוניות, ואת הבתים :-)

תמיד מצחיק לראות את כולם מנקים את התריסים שבועיים לפני פסח, ואז יומיים לפני מגיע

אובך צהוב ומגעיל, ומטנף הכל מחדש.

לגבי מכוני השטיפה, כל שנה יש לחץ לפני פסח. כנראה כל אלה שלא שוטפים כל השנה,

קופצים על ההזדמנות ובשעה טובה מנקים את הרכב.

אני אישית לא עושה משהו מיוחד. הרכב נקי כל השנה.

פורסם

קצת רשמים על החומרים הנ"ל שנרכשו מclean your car.

- הפלסטלינה - ערכה של שלוש פלסטלינות ברמות קושי שונות. השתמשתי בצהובה שהיא ברמת הקושי האמצעית. נעשה בה שימוש כבר לפני כשבועיים במכונית השניה. העבודה איתה עם ספריי מים מהירה ויעילה. מגיעה עם אריזה ששומרת עליה במצב טוב ונקי. די קשה ללוש אותה, אבל ככה זה. על אחד מקפלי הפח כנראה לא התזתי מספיק מים ונשאר עקבות על שטח קטן של הצבע. העקבות נעלמו בתהליך הפוליש בלי שום מאמץ מיוחד.

- הפוליש - צריך ללמוד לעבוד איתו. ניסיתי אותו על המכונית השניה לפני כשבועיים. מאוד חשוב ללמוד את הכמות הנכונה למריחה ועוד יותר חשוב להסיר לפני שמתייבש לחלוטין כי זה הופך לסיוט... הפעם כבר הייתי מנוסה. משאיר משטח מבריק וחלק.

- הסילנט - אגדה! כשקיבלתי את החבילה נדהמתי כמה קטן הבקבוק. הרגשה של עקיצה. החומר נוזלי ודקיק. חשבתי שיש סיכוי שהוא לא יספיק לכל המכונית פעמיים כנדרש. הפתעה גדולה לגלות שבאמצעות האפליקטור מספיקות כמה טיפות בכדי לכסות שטחים גדולים. כמו בקבוק של טאבסקו שכמה טיפות מספיקות לארוחה שלמה - גם כאן - נס פח השמן... לכיסוי מלא של מכונית גדולה הספיק פחות מרבע הבקבוקון. הכיסוי קליל. החומר שקוף ולכן צריך לפתח מבט רגיש ולשים לב מה כוסה ומה לא. מכיוון שהוא אינו מתייבש מייד קל מאוד לעבוד איתו ולכסות עוד ועוד את אותו שטח ושטחים נוספים. לאחר המתנה של 20 דקות ההסרה קלילה. הפח נשאר חלקלק ועם אני לא טועה גם הברק השתפר.

תודה ל GUGY על ההמלצות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שבדיוק היום עשיתי נקיון יסודי לפנים הרכב: שאיבה של כל השטיחים, המושבים והמדף האחורי, ניקיון של כל הפלסטיקה עם מברשת להוצאת אבק וניגוב בSTP "בן של רובה":lol: , שטיפה של שטיחי הגומי במים ובקצף של STP שמסיר לכלוכים.

חשבתי לבצע שטיפה חיצונית מחר אבל חבר הזהיר אותי שיהיה אובך מגעיל בסופ"ש אז בוטל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
האמת שכל שנה לפני פסח מגיעות סופות אבק שמטנפות את המכוניות, ואת הבתים :-)

תמיד מצחיק לראות את כולם מנקים את התריסים שבועיים לפני פסח, ואז יומיים לפני מגיע

אובך צהוב ומגעיל, ומטנף הכל מחדש.

לגבי מכוני השטיפה, כל שנה יש לחץ לפני פסח. כנראה כל אלה שלא שוטפים כל השנה,

קופצים על ההזדמנות ובשעה טובה מנקים את הרכב.

אני אישית לא עושה משהו מיוחד. הרכב נקי כל השנה.

כנ"ל,

הרכב מצוחצח לרוב. 8)

פורסם

Wolf Chemicals - Hard Body Nano Sealant

אחד החומרים היותר מעניינים שיצא לי לקרוא עליהם!

עושה רושם שיש לו עמידות מטורפת

לפני שנסגרתי על האופטי-סיל, שקלתי לרכוש אותו בעצמי

אבל הבנתי שזה סוג של השתעבדות קלה, כי יש לקנות ביחד עם המוצר גם את השמפו הייעודי נאנו של וולף וגם את הספריי דיטיילר שלהם לריענון, שגם הוא בטכנולוגיית נאנו.

לפי מיטב הבנתי שטיפה של המכונית כשהסילנט הספציפי הזה עליו, עם שמפו רגיל, פשוט הורסת את כל התכונות של המוצר.

אשמח לשמוע רשמים בעתיד מעמידות המוצר

"יאללה בירי".

פורסם

איך הסילנט מתנהג אחרי שטיפה עם שמפו רגיל?

זה נכון כל מה שנאמר לגבי ההרס של התכונות או שזה סתם ניסיון חליבה?

"יאללה בירי".

פורסם

השמפו בדרך. QD כבר כאן.

דיווחים על עמידות ובכלל מובטחים. לטוב ולרע.

פורסם

קניתי יותר מ 3. (מחירים בליש"ט)

Wolfs Chemicals - Nano Quick Detailer 500ml 8.29

Wolf Chemicals - Hard Body Nano Sealant 24.96

המשלוח שכלל גם חומרים נוספים עלה 13.95

על זה שולם מע"מ בארץ בעת קבלת החבילה.

שמפו 12.4