Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי פורום.

בעוד כחודש וחצי עלי להחליף רכב מליסינג ורציתי להתייעץ אתכם לגבי איזה רכב עדיף.

אז ככה, אחרי לא מעט התלבטויות וחיפושים הגיעו לגמר 3 רכבים :

1) סקודה יטי 1.2 TSI ידני;

2) סקודה אוקטביה 1.2 TSI אוטומט ברמת אבזור נמוכה (ליסינג :evil: );

3) פולקסווגן ג'טה 1.2 TSI אוטומט (יש רק רמה אחד).

שיקולים שהביאו אותי להחלטה על רכבים האלה:

1) עמידות לכמות קילומטרז' גבוהה (רכב נוכחי ב-2.5 שנה עבר 105000 ק"מ);

2) צריכת דלק נמוכה ככול שאפשר (חלופה של היברידית ירדה מהפרק בעקבות אי רצון להשתתף בניסוי לגילוי השפעת קרינה על ילדים);

3) משענת יד קדמית (רכב נוכחי - פורד פוקוס סטיישן ללא משענת - סבל...);

4) כניסה AUX (נו באמת, היום לאופניים יש את זה :-P ).

אם מישהו מכם רואה עוד אופציות (בלי אופל - אני באלבר, והם לא חברים של שלומו SIXT) מוזמן לעלות את זה.

אבקש במידת האפשר בלי נימוקים "לאבא שלי יש את זה"...

תודה לכולם מראש.

אולג

פורסם

טוב.

לפי מה שאני מבין מהכתבה הייתה בעיה במודלים ישנים. כמו כן, ממה שכתוב שם נראה לי שהוצע לכולם תיבה חדשה, ז"א שתיבה חדשה טובה, לא?

אני לא מבין גדול בתיבות הילוכים, אבל לדעתי כול עוד שאין סיכוי שזה יעצור אותי באמצע טיול לצפון בשבת עם הילדים והחמה - שאר הבעיות זה של אלבר, לא?

פורסם

אני לא מבין גדול בתיבות הילוכים, אבל לדעתי כול עוד שאין סיכוי שזה יעצור אותי באמצע טיול לצפון בשבת עם הילדים והחמה - שאר הבעיות זה של אלבר, לא?

:bigcry:

• תוכן חדש...