Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מבין איך מפרקים את פקק פילטר משאבת המים במכונת כביסה "קונסטרוקטה" - יש תמונות

stio
שימו לב! השרשור הזה בן 4243 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן

מכונת כביסה "קונסטרוקטה" בת 8 שנים. לפני כמה שנים הוחלפה משאבת מים לחדשה כך שהנוכחית לא מקורית. במשאבת מים הישנה כשסובבתי את המכסה יכולתי לראות את הכנפיים של המשאבה ולהוציא משם לכלוך. עכשיו המשאבה לא שואבת מים כמו שצריך (פעם כן ופעם לא) וכשהיא שואבת יש רעשים מוזרים מהמשאבה כמו של "זזזזזז" חזק כאילו משהו תקוע שם. כשאני מפרק את הפקק בסיבוב נגד כיוון השעון אני עדיין לא מצליח להגיע למשאבה. התוף מלא מים אבל גם אחרי פירוק הפקק הם לא נשפכים החוצה כמו שצריך.

מישהו יודע איך מפרקים את הפקק?

תודה,

גיא.

תמונה 002.jpg

תמונה 003.jpg

תמונה 004.jpg

תמונה 005.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לכם - הצלחתי.

סובבתי את הפקק הפנימי נגד סיבוב השעון ואח"כ משכתי החוצה עם פלאייר תוך כדי שאני משחרר את הפקק עם מברג שטוח מהצדדים - לא היה פשוט אבל יצא החוצה בסופו של דבר. היו בפנים כמה חתיכות של אבנית שכנראה גרמו לסתימה החלקית. פתחתי גם את נקודת הביקורת בביוב אבל היה שם נקי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה קטע, יש לנו מכונה של בוש, זהה 1:1 לקוסטרוקטה הזו.

זה אכן נמשך בכוח, אחרי שפתחים את ההברגה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

הלכה (שוב) המשאבה לאחר שכשלה באופן מלא והפסיקה לשאוב, הוזמן טכנאי שהחליף אותה. עוד פעם אחת המכונה הזאת מתקלקלת אני זורק אותה ליד הפח בדיוק כמו ה'קריסטל' הקודמת.

הלכו 400 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...