Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד שתי מילים על כיסוי: כל רשת עובדת על מספר תדרים וחשוב להתאים את הטלפון לרשת, כלומר יכולה להיות שת שתעבוד על 900/2100 אבל הטלפון שלי עובד 900/1800 (המספרים הם דוגמאות, אני לא בטוח בדיוק שלהם). באיזורים בהם יש כיסוי של תדר 900Mhz תהיה לי קליטה, אבל ברגע שאעבור לאיזור בו יש כיסוי של 2100 בלבד, לא יהיה לי אות בכלל. מכשיר אחר - לעומת זאת - שעובד על תדר מתאים (900/2100) לא יאבד קליטה גם באיזורים בהם אין כיסוי של 900.

כל מה שכתבת - ברור לרוב האנשים כאן בפורום (הנושא כבר נטחן בעבר).

למען הספר ספק (ברשתות דור שלישי):

פלאפון+רמי לוי, סלקום+הום סלולר, הוט מובייל וגולן טלקום -> עובדות כולן על 2100\850.

פרטנר ו"אלון סלולר" עובדות על 2100\900.

כל זה עם גיבוי רשמי של המסמך הזה.

ה"דפיי" שלי תומך ב 2100\900 ולטענת מקורות באינטרנט, האייפון 4S והגאלקסי 2 ומעלה (הנחשבים לדגמים יקרים של סמארטפונים) תומכים בכל התדרים של רשתות דור שלישי (ולמרות זאת, באייפון 4S של אישתי היו בעיות קליטה ב"גולן" על תדר 2100\850). יש לי טלפון פשוט נוסף (נוקיה 3120C) שכנראה תומך רק ב 2100 בדור השלישי (למרות שעבר עדכון תוכנה ומותאם, כביכול, לרשת פלאפון התומכת בעצמה ב 2100\850).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
האם מדובר על SMS או MMS?

אם SMS, האם למכשיר היה מורכב סים מחברה אחרת לפניו?

אם כן, היכנס להגדרות ובדוק מהו המספר אליו הטלפון שולח את ההודעות

SMS.

תאמין לי, את המספר של המסג' סנטר אני כבר מכיר בע"פ. (וגם את קוד הטכנאי לגישה מהירה אליו).

הבעיה הרבה יותר קשה מסתם בעיית הגדרות.

מצאתי אפילו בפורום בחו"ל מישהו שטוען שלגלקסי יש בעיה עם הקידומת של המספר הנ"ל, וצריך להמיר אותו בעזרת אלוגריתם למשהו אחר.

גם את זה ניסיתי.

דא"ג- המספר של מרכז ההודעות יושב על הסים ולא על המכשיר. עוד משהו שלמדתי בתהליך...

האמת- אני כמעט לא משתמש בסמס. ל99% מהאנשים יש ווטסאפ.

אני נזכר להתרגז מזה רק כשאיזה קשיש שולח לי הודעה מהנוקיה 9010 שלו, אין לי איך לענות.:lol:

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עברתי מססלקום לגולן בשנייה שאלו עלו לאוויר לפני חצי שנה לערך. מרוצה מאוד. לא היו בעיות קליטה ובמקומות בהם אין כיסוי המכשיר נודד לסלקום. עסקה לא רעה.

הכי אני אוהב זה שאין הפתעות בחשבון. אנמ רואה כל חודש 99 ש"ח ללא הפתעות אף פעם.

פורסם
אורנג׳ - כי אף אחד לא משנה לי את עלות החבילה אחרי חצי שנה ודורש תשלום כפול. להזכירך כל החברות החדשות מציעות אנלימיטד ב50 שח או מחיר דומה, אחרי שלושה חודשים הופ שילמת כפול.

אני באורנג׳ בערך 5 שנים, כיום אני מקבל חבילת אנלימיטד + הגדלת נפח הגלישה לעד 5GB באותו תשלום כמו של המתחרים.

יחד עם התשלום על הטלפון וההחזר שאני מקבל בגין מכשיר קודם, יוצאת לי עסקת מכשיר - שיחות משתלמת.

עברתי אגב בכל החברות האחרות וניסיתי להשוות מחיר ולבדוק האם אצליח לקבל חבילה דומה במחיר זהה (כולל המשך הזיכוי על המכשיר או חבילת שיחות שתהיה מוזלת מספיק כדי שלא ארגיש את המחסור בזיכוי) נמצאה חברה כזאת, זולה בארבעה שקלים (לא משהו שאעבור בשבילו)

אהלן

אשמח לדעת אם אפשר מה הסכום שאתה משלם על אנלימיטד + 5GB גלישה באורנג'?

היום אני באורנג ואני משלם 235 שקל לתוכנית פלוס חיוב/זיכוי של 98 שקל על אייפון 4. (אחד הטעויות שעשיתי בחיי.)

התוכנית כוללת: 1300 דקות + 1300 סמס + 2.5GB גלישה סה"כ יוצא לי 235 קבוע. (אחריי ההחזר)

את האמת לא בא לי לעבור לחברה אחרת, אני באורנג מאז הקמתה בארץ, ותכלס לא היו לי אף פעם בעיות איתם אבל רוצה מאד לחסוך.

שוקל לעבור ל 012:

ב 012 ייצא לי 59 שקל + 98 מכשיר פלאפון.

התוכנית עוד חצי שנה תעבור ל 98 והמכשיר פלאפון מסתיימים תשלומיו בעוד 10 חודשים.

תודה רבה

בברכה

שמעון

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

תודה רבה על כל התגובות. בחרתי לעבור לגולן.

אשמח לשמוע איך עושים את זה, האם יש להם מרכזי שירות ותמיכה פיזיים כמו לחברות המקוריות (יש גם להוט) , ובכללי איך זה הולך מבחינת אם יש בעייה או משהו, כל מידע נוסף יתקבל בברכה ובתודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לגולן עוברים דרך האתר שלהם בלבד, תעשה גוגל ותוך שניה הוא יופיע. אין להם מרכזים פיזיים, אבל אם אתה רוצה הבנתי שאפשר לעשות זאת בחלק מסניפי רשת באג.

בכל מקרה אני מבין שבאתי באיחור - אני וחבר נוסף עזבנו את גולן טלקום לטובת יופון, ומאז חיינו הרבה יותר טובים למען האמת.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אם יש בעיה, מתקשרים *0058.

לרוב הם פותרים אותה על המקום.

בעקרון- כל עוד הסים החדש לא עובד, הסים הישן כן עובד. כך שברוב המקרים לא תשאר בלי קו אפילו לרגע.

בזמן שאני עברתי, הבעיה העיקרית היתה שהחברות הוותיקות היו חוסמות את הודעת האישור מגולן שדרושה להזמנת הסים.

גולן התלוננו במשרד התקשורת, ומאז לא שמעתי על תלונות כאלה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סלח לי, אבל נראה שאתה מרוצה כשדופקים אותך.

אורנג׳ - כי אף אחד לא משנה לי את עלות החבילה אחרי חצי שנה ודורש תשלום כפול.

בדיוק הפוך. בחברות החדשות אתה משלם מעט במשך כמה חודשים, ואחר כך המחיר קופץ, ועדיין הוא נמוך משמעותית משל אורנג' (שאתה מרוצה? ממנו). מה בדיוק הבעיה?

אני באורנג׳ בערך 5 שנים, כיום אני מקבל חבילת אנלימיטד + הגדלת נפח הגלישה לעד 5GB באותו תשלום כמו של המתחרים. יחד עם התשלום על הטלפון וההחזר שאני מקבל בגין מכשיר קודם, יוצאת לי עסקת מכשיר - שיחות משתלמת.

כלומר אורנג' מכרו לך מכשיר טלפון במחיר מאוד מאוד מופרז, ואתה משום מה מרוצה שברוב טובם הם מקזזים לך חלק מהתשלום למכשיר. אבסורד.

יהודה

פורסם

גמני עברתי לגולן לפני כחצי שנה ומעניק להם +1. והכרת תודה על שהתחילו את המהפכה במחירי השרות.

אין בעיות איכות שיחה, אינטרנט במכשיר המדובר הוא בשימוש מועט וללא בעיות.

הוראות טובות מה ואיך לעשות יש באתר שלהם. יש גם מדריכים ברורים על כיוון הגדרות להרבה דגמים, ותמיד יהיה דגם קרוב מאוד למה שיש לך. אצלי עם הפעלת המכשיר אחרי הכנסת סים חדש התקבלו הגדרות אוטומטית.

שים לב לשלוח הודעת סיום שרותים לספק הקודם - רצוי בפקס ואפשר דרך אתר נתק (גגל, הוא מצויין) כדי למנוע את כל החיובים שמנסים להלביש אחרי הניתוק. מייד אחרי מועד החשבון האחרון תודיע לחברת האשראי על ביטול הוראת הקבע לספק הקודם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני גם מעוניין לעבור לאחת החברות החדשות והדבר שהכי חשוב לי הוא האינטרנט. האם ישנה חברה שהאינטרנט בה הוא באמת ללא הגבלה?

עד כמה הקצב אינטרנט יורד כשהם אומרים האטה? ברמה שאי אפשר להישתמש כבר או ברמה של אפשר לגלוש בקארספורום לדוגמא בחופשיות בלי יותר מידי עיקובים? שאלתי אותם על מספרים והם אומרים שהם לא מתעסקים בזה ... איזה מין תשובה זאת?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אני נמצא בגולן, לא חוויתי אף אחת מהבעיות שדיווחו פה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אחרי חודש ב 012 אני יכול להגיד בפה מלא שאני יותר מרוצה מאשר כשהייתי בגולן.

ולא מעניין אותי לאן ה 44 ש"ח שלי הולכים,כל עוד אני מקבל חבילה ללא הגבלה במחיר שפוי.

פורסם

גמני 4ימים עם 012 - יותר ממבסוט :)

מיותר לציין שכשנגמר הניוד,קיבלתי SMS מהמערכת של סלכלום שמודיע לי שאני יכול לחזור ולקבל הכל כולל הכל ב89ש"ח לחודש.

כשלא הגבתי או יצרתי קשר,היום התקשרה "נציגה בכירה" של קשרי לקוחות והורידה את המחיר ל79ש"ח.

כשהגבתי שאני לא חוזר אליהם לעולם והיו להם 6שנים של זמן להיות בסדר (איתם מ2007) - היה אפשר לשמוע בקולה ייבוש קל :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...