Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי את הרכב לאחרונה והייתי רוצה לשפר את הסאונד למרות שבסה״כ, עבור מערכת מובנית הוא לא נורא.

אציין שברמת האבזור הזאת המערכת מגיעה עם 6 רמקולים, 4 בדלתות ו2 טוויטרים בדלת למעלה(במשולש)

הייתי רוצה להישאר עם הקונסולה המקורית אך לחבר מגבר ולהחליף את הרמקולים הקדמיים .

אני רוצה לחזור לקונפיגורציה הקודמת שלי של סט קומפוננט וסאב (יש לי כבר של kicker) .

אני צריך סט ומגבר ולפי מה שקרית כאן בחיפוש גם מנחת.

בנוסף אני צריך המלצה למתקין איכותי באיזור חולון/אשדוד

תקציב ~ 2000 ש״ח .

תודה לכולם.

פורסם

לאחר חיפושים רבים בפורום החלטתי להרחיב את חיפוש המתקין גם למרכז הארץ.

אשמח לשמוע מכם המלצות לסט מדויק באיזור ה 1k ומגבר באיזור ה 1k . יש אפשרות לחריגה אבל זה הכיוון.

אפשר גם יד שניה .

תודה לעוזרים.

פורסם

חשבתי על focal 165a1 עם מגבר hertz he4

אני צריך גם מנחת אשמח לשמוע דעתכם.

הסט 720 ש״ח

המגבר 850 ש״ח

התקנה 700 ש״ח

סאב kicker CVR סליל כפול (שכנראה יעבוד על סליל אחד)

מה אתם אומרים ? האם כדאי למתוח את התקציב בשביל משהו יותר טוב ?

פורסם

הרכיבים טובים, אך לא יצא לי לשמוע אותם.

ההתקנה כוללת את החיווט הדרוש?

המגבר והסאב הזה לא יילכו ביחד, ככה שלך נותר או להוסיף לרשימה מונובלוק, או להביא סאב אחר.

ולפני שאתה קונה את הפוקל הייתי מנסה לשמוע אותם מותקנים קודם (תנסה להגיע לאחד המפגשים).

SCANSPEAK

פורסם

מה אתה חושב שעדיף להחליף מבחינת יחס עלות תועלת, את המגבר או את הסאב ?

האם מבחינת הנתונים הטכניים העסק יעבוד טוב ?

האם ישנם רכיבים אחרים באותו סדר גודל פחות או יותר שאיתם יהיה אפשר להגיע לתוצאה טובה יותר ?

פורסם

חברה אני ממש צריך את עזרתכם, הלכתי לאיבוד בין כל המותגים והתר'דים.:oops:

החלטתי להעלות את התקציב ל 3k אני שומע בעיקר רוק כבד וכמו שאמרתי אני צריך מנחת, מגבר וסט קדמי התקציב הוא רק לשלושת הרכיבים ללא התקנה וחיווט.

פתוח ליד 2 .

הסאב שיש לי הוא kicker cvr . הבנתי שאולי כדאי להחליף אותו ?

האם כדאי לרדת מהסיפור עם המנחת וללכת על מתאם עם hu עם מתיחה של התקציב ?

• תוכן חדש...