Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 1.4 5 דל' או פולו החדשה 1.4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 המכוניות נמכרות פחות או יותר באותו המחיר באזור ה-105 אלף, בקיה יש רמת איבזור מאוד עשירה לעומת הפולו עם מנורות לד קדמיות, פנסי ערפל ומגנזיום התראה על חגורות קדמיות אני חושב, מה שבפולו אין.

בפולו אני יכול לקבל מערכת מולטימדיה הכוללת דיבורית+מצלמה אחורית+GPS .

מישהו מכיר את הקיה מבחינת צריכת הדלק שלה לעומת הפולו החדשה? ובכללי את הדגם הצפציפי ריו החדשה? בקיה הגיר הוא אוטומט רגיל ובפולו DSG 7 הילוכים.

תודה

פורסם
אתה מוזמן לקרוא סקירה קצרה שלי על הריו כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=430603

אמנם מדובר בדגם ה LX הפשוט יותר, אבל המנוע אותו המנוע וצריכת הדלק זהה.

תודה על הסקירה המאוד משובחת! מה שהפריע לי היא רמת האבזור היחסית דלה בשיש בפולו מול הקיה, אבל מבחינת איכות הרכב והנהיגה בו אני מבין שהקיה לא ברמה של הפולו כנראה בכלל. "עגלה אמרת"?

פורסם
תודה על הסקירה המאוד משובחת! מה שהפריע לי היא רמת האבזור היחסית דלה בשיש בפולו מול הקיה, אבל מבחינת איכות הרכב והנהיגה בו אני מבין שהקיה לא ברמה של הפולו כנראה בכלל. "עגלה אמרת"?

כבעלים של קאיה ריו 1.4 אוטומטית וצר לי לעצור את החגיגה...

להלן התייחסות:

1. ביצועי הגיר-מנוע אולי מעט פחות טובים מהשילוב TSI-DSG של VW אולם הביצועים לא עגלתיים כלל וכלל (וטרם הרכישה ביצעתי כמה נסיעות מבחן בשתיהן)

2. בסוגיית האבזור והתמורה למחיר אין כאן בכלל תחרות-הקאיה לוקחת בהליכה, אם תוסיף לפולו את רמת האבזור של הקאיה תסיים במחיר של מכונית משפחתית בגודל מלא (ואגב לפולו אין אפשרות להוסיף גם אם תרצה את כל התוספות שיש לריו...)

3.בסוגיית האמינות-גם כאן אין בכלל על מה לדבר שהריו לוקחת בענק.

קאיה/יונדאי עדיין יותר אמינות מ-VW ואת זה תוכל לקרוא בסקרי אמינות מכל העולם

הפולו (ובכלל על דגמי VW) ידועים כבעלי אמינות נמוכה (בצע בפורום חיפוש ותראה עשרות שרשורים בנושא) ובעיקר גיר ה-DSG הבעייתי שנוטה לשבוק לאחר מס עשרות אלפי ק"מ בלבד-לא לחינם VW נותנת ליבואן אפשרות להרחיב את האחריות לכל מי שנתגלתה אצלו הבעיה שמתחילה כרעידות בגיל (השאלה מה קורה כשזה קורה אחרי פקיעת האחריות הקצרה יותר ממילא....)

אחריות-ריו : 3 שנים מלאות +4 נוספות על מנוע גיר וציריות -אתה תמכור את הרכב עם אחריות לבעלים הבאים...

4.מרחב פנימי- הריו הרבה יותר מרווחת בעיקר מאחור- נסה לבד ותיווכח

5. בשורה התחתונה חשוב להבין מה הצרכים שלך, הרכב אצלי כמעט 8 חודשים ואני מאוד מרוצה.

תוכל לפנות אלי לפרטי בכדי לאמת זאת

יוסי

פורסם

כבעלים של קאיה ריו 1.4 אוטומטית וצר לי לעצור את החגיגה...

להלן התייחסות:

1. ביצועי הגיר-מנוע אולי מעט פחות טובים מהשילוב TSI-DSG של VW אולם הביצועים לא עגלתיים כלל וכלל (וטרם הרכישה ביצעתי כמה נסיעות מבחן בשתיהן) מעט פחות טובים? הפולו הרבה יותר ביצועיסתית מהקיה בכל מהירות ובכל מצב. בנוסף, היא תהיה חסכונית יותר.

2. בסוגיית האבזור והתמורה למחיר אין כאן בכלל תחרות-הקאיה לוקחת בהליכה, אם תוסיף לפולו את רמת האבזור של הקאיה תסיים במחיר של מכונית משפחתית בגודל מלא (ואגב לפולו אין אפשרות להוסיף גם אם תרצה את כל התוספות שיש לריו...). אבזור זה לא הכל בחיים. הפולו הרבה יותר איכותית מהקיה ולא תמצא אותה בכל חברת ליסינג, דבר שיכול לעזור בשעת המכירה.

3.בסוגיית האמינות-גם כאן אין בכלל על מה לדבר שהריו לוקחת בענק.

קאיה/יונדאי עדיין יותר אמינות מ-VW ואת זה תוכל לקרוא בסקרי אמינות מכל העולם. אף אחד לא יכול להבטיח לך אמינות מוחלטת. ממליץ לך להיכנס אל הקבוצה של הפיקנטו בפייסבוק ולקרוא את התלונות על בעיות כאלה ואחרות (כתמים על הריפוד, מנגנון חלון חורק, מערכת שמע גרועה וכו'.)

הפולו (ובכלל על דגמי VW) ידועים כבעלי אמינות נמוכה (בצע בפורום חיפוש ותראה עשרות שרשורים בנושא) ובעיקר גיר ה-DSG הבעייתי שנוטה לשבוק לאחר מס עשרות אלפי ק"מ בלבד-לא לחינם VW נותנת ליבואן אפשרות להרחיב את האחריות לכל מי שנתגלתה אצלו הבעיה שמתחילה כרעידות בגיל (השאלה מה קורה כשזה קורה אחרי פקיעת האחריות הקצרה יותר ממילא....). אם יש 5 שנות אחריות על הגיר והמצמדים, אז מה הבעיה? ה-DSG גיר הרבה יותר טוב ומתקדם מהפלאנטארי של קבוצת יונדאי.

אחריות-ריו : 3 שנים מלאות +4 נוספות על מנוע גיר וציריות -אתה תמכור את הרכב עם אחריות לבעלים הבאים...

4.מרחב פנימי- הריו הרבה יותר מרווחת בעיקר מאחור- נסה לבד ותיווכח

5. בשורה התחתונה חשוב להבין מה הצרכים שלך, הרכב אצלי כמעט 8 חודשים ואני מאוד מרוצה.

תוכל לפנות אלי לפרטי בכדי לאמת זאת

יוסי

אנשים מזלזלים בפולקסווגן. עם כל הכבוד לריו, היא לא ברת תחרות לפולו, למעט המחיר.

• תוכן חדש...