Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי VS פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש שמועות וזה נכון שהקליאו IV תמכר בעולם עם מנועי דיזל, ואם לראות את טקטיקת השיווק של קרסו לאחרונה, לטעמי יש סיכוי גבוה שנראה גרסת דיזל של הקליאו.

אבל, היא תעלה הרבה יותר ממי או 107.

מאידך, היא הרבה יותר מרווחת, בטיחותית, נוחה, מאובזרת, ותציג צריכת דלק דומה ואולי אף טובה יותר.

שיביאו כבר את הטווינגו שמצליחה מאוד באירופה. עוד קטע לא ברור אצל היבואן הזה. בעצם כן קצת ברור, אולי בגלל שהקליאו יחסית זולה אז את הטווינגו יצטרכו לתמחר במחיר "שערורייתי".

פורסם
זה בדיוק השיקול , השאלה היא כמה הרבה יותר , עד 95-100 אני מוכן לדבר , יותר מזה שיחפשו את דודתם .

סביר להניח שזה יהיה טווח המחירים, ואולי אפילו פחות מזה.

שיביאו כבר את הטווינגו שמצליחה מאוד באירופה. עוד קטע לא ברור אצל היבואן הזה. בעצם כן קצת ברור, אולי בגלל שהקליאו יחסית זולה אז את הטווינגו יצטרכו לתמחר במחיר "שערורייתי".

3 דלתות לא הולך מי יודע מה בארץ, והטווינגו לא הייתה הכי מוצלחת בשנות ה90 בארץ.

דווקא מה שהייתי יותר רוצה לראות, זה מגאן דיזל ידנית.

כרגע מוכרים רק רובוטית כפולת מצמדים.

עוד משהו שהייתי שמח לראות זה קליאו סטיישן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה בדיוק השיקול , השאלה היא כמה הרבה יותר , עד 95-100 אני מוכן לדבר , יותר מזה שיחפשו את דודתם .

ב-70K-80K אתה קונה רכבים הרבה יותר טובים מהמיי\107 כגון: פיאסטה, סוויפט, פאביה, פולו ואפילו איביזה.

אם ברשותך האמצעים, אז לא הייתי מהסס אפילו לבחור באחת מאלו.

פורסם

אני דווקא מאוד הייתי רוצה לראות בארץ את רנו טווינגו החדשה - לפי מה שהבנתי קרסו כנראה יתחילו לשווק אותה מאמצע השנה.

גרסאת הRS בכלל מדליקה - עד כמה שזכור לי למעלה מ130 כוחות סוס על רכב בגודל של תא כפפות - חוקי לכביש :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
ב-70K-80K אתה קונה רכבים הרבה יותר טובים מהמיי\107 כגון: פיאסטה, סוויפט, פאביה, פולו ואפילו איביזה.

אם ברשותך האמצעים, אז לא הייתי מהסס אפילו לבחור באחת מאלו.

אבל לאף אחת אין מנוע עתיר מומנט והם לא יציגו צריכת דלק כמו של הקליאו .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב מיני בלבד, הפיקנטו היא האופציה הטובה ביותר.

במידה והגודל פחות מעניין אותך, תוכל בתוספת של כמה אלפי ש"ח לקבל סופר מיני אכותית יותר שתצרוך מעט יותר דלק (סדר

גודל של כ- 15%), אבל תהיה טובה יותר מכל רכבי המיני שקיימים בשוק. הפאביה והאיביזה נמכרות ב- 70K.

פורסם
אבל לאף אחת אין מנוע עתיר מומנט והם לא יציגו צריכת דלק כמו של הקליאו .

תחליט, או שאתה רוצה רכב עתיר מומנט או שאתה רוצה רכב שמפריע לתנועה בנתיבי איילון.

בתוספת של 10-20K אתה מקבל רכב שאומנם רחוק מלהיות עתיר מומנט אך עדיף בכל פרמטר.

פורסם

דניאל , בוא נגזים ... הרכב לא מהסוג שמפריע לתנועה באיילון כול עוד הוא לא עם סבתא שקנתה את המסלול השמאלי .

אני מאוד נחלק בדעתי אם שמת לב מצד אחד דיזלית קטנה ומהצד השני מי\107 .

כול הטווח של הבאמצע קצת אפור לי , אני יכול במחיר של מי לקנות פאביה 1.4 אבל צריכת הדלק תהיה 1:12 במקום איזור ה 17 .(או שאני אופטימי מידי ?)

לנושא המרכזי , חזרתי היום מנסיעת מבחן על מי 3 דל' 75כ"ס .

הרכב לא עגלה , בואו נכניס דברים לפרופורציה . הילוך 5 , איילון , משייטים על 100 בלא מפריע , ההתנהלות העירונית סבבית ביותר ,ואפילו הגברת מפרפרת בין ראשון לשני .

וכן המזגן עם הכפתור של ה AC היה דולק .

הכסא אמנם לא מתכוונן לגובה , אבל הצלחתי להגיע לתנוחה נוחה , בפיג'ו הצלחתי יותר .

שיכוך המפגעים שמע"צ הותירו היה לא רע , אפילו יותר טוב מהקורסה שברשותי היום .

ולגבי רשימת המציקים - מזגן בקונסולה המרכזית לא מתכוונן , אין שעון חום ,מד סל"ד פיצפון ובכלל כול השעונים מעוצבים לי מוזר .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מתנצל על הדאבל פוסט , אי אפשר היה לערוך .

אז חזרתי גם מהאולם של יונדאי , לא נציין את זה שנאלצתי לחכות לנציג שיואיל בטובו להפסיק לשחק באייפון .

השאלה אם ה I10 או I20 עדיפות על פני האיביזה או מיי ?

ה I10 ב 61 אלף , ה I20 ב 74 ,שתיהן ידניות .

ההורים מאוד אהבו את איביזיית האביונים עם מנוע 1.4 ידנית 5 דל' ( 71 אלף שקל ) .

אני מצידי יש לי צורך רק במיי .

עד כמה יהיה שינויי בצריכת הדלק בפקקי הבוקר של כביש 4 ובשוטף ?

• תוכן חדש...