Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי VS פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי על ה 107 , הייתה לי ממש נעימה יחסית ונוחה .

ישבתי בסוכנות במיי ולא הצלחתי להגיע לתנוחת נהיגה נוחה ( זה היה על רגל אחת שכזה... אמורה להיות לי נהיגת מבחן גם עליה)

מדוע להעדיף את זו על זו ?

סה"כ צריכת הדלק בשני הרכבים אמורה להיות זהה ( איזור ה 18 ) , ביטוח אני עוד מברר .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

לסיאט מיי יש תא מטען בניגוד ל107 שיש לו תא כפפות אחורי - קדמי עד כמה שזכור לי אין ממש או שהוא פצפון.

לסיאט מיי בעיניי לפחות יש עיצוב פנים שיותר מזכיר רכב מאשר צעצוע בשלט רחוק.

לסיאט מיי יש גם דגם עם שלוש דלתות שהוא הרבה יותר סקסי - בעיניי

לסיאט מיי יש 75 כוחות סוס וזה בא לידי ביטוי.

אבל לסיאט מיי אין כסא מתכוונן ובגלל זה אתה כנראה לא מוצא תנוחת ישיבה טובה וזה אומר שלטווח ארוך - אתה תצטער על זה.

הייתי במקומך בודק סקודה סיטי גו מול ה107

וביחד עם הכל אני יותר מתחבר לעיצוב של ה107 - הרכב הזה פשוט עושה לי משהו שהסיאט, לא!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לסיאט מיי יש 5 כוכבי בטיחות לעומת 3 בלבד בפיז'ו.

לא הייתי נוהג עם שלושה כוכבי בטיחות.

לטעמי הפיקנטו אופציה עדיפה. מרגישה יותר איכותית, יותר מאובזרת וכמובן בעלת אחריות ארוכה יותר.

פורסם

כן וגם הסיאט בטיחותית יותר

עדיין ה107 פשוט עושה לי את זה :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפיג'ו 107 יש ארבעה כוכבי בטיחות.

http://www.euroncap.com/results/peugeot/107/510.aspx

כן וגם הסיאט בטיחותית יותר

עדיין ה107 פשוט עושה לי את זה

:-P

2 רכבים מינימליסטים, הפיזו נראית יותר טוב.

נסכם שלא הייתי קונה את שתיהן, אלא רוכש משומשת.

פורסם

בעיניי אלו מכוניות פנטסטיות לציי השכרה ותיירים

כיף לנהוג בהן - באמת, יש בהן משהו מאוד מאוד כיפי לנהיגה - אבל לכמה ימים, לא לאורך זמן.

מכונית שניה בבית - זה פתרון נהדר.

רכב לעבודה וחזרה ששם בצד רכב לסופי שבוע - פתרון נהדר.

הבעיות עם הרכבים האלה הוא שהן כל כך קטנות שזה אמנם מקנה להן יתרונות רבים אבל גם חסרונות רבים של פרקטיקה.

כרכב ראשון לרווק\ה הצעירים - פשוט נהדר בייחוד גם בקטע של מהירות מופרזת - זה לא סוג הרכבים שאתה היית ממש רוצה להאיץ בו יותר מידי.

יש הרבה מאוד סיבות טובות לבחור ברכבים האלה רק שחבל שבארץ לפחות, בעיקר בוחרים בהן מהסיבות הלא נכונות - במחיר שקונים אחת כזאת חדשה אפשר לקנות היום רכבים יד2 בהרבה פחות ועדיין לקבל שנה עד שלוש שנים אחריות (תלוי במבצע ומי מנסה להפטר מהרכבים)

מבחינתי הסיאט מי עדיפה כמעט בכל פרמטר על ה107 אבל אם אני הייתי צריך לבחור רכב, מצטער, ה107 פשוט מדברת אליי.

Pioneer TS-X150

פורסם

לסיאט מיי יש 75 כוחות סוס וזה בא לידי ביטוי.

יחס משקל:כ"ס זהה בשני הרכבים , 12 ומשהו קילו לכ"ס .

מכונית שניה בבית - זה פתרון נהדר.

רכב לעבודה וחזרה ששם בצד רכב לסופי שבוע - פתרון נהדר.

הבעיות עם הרכבים האלה הוא שהן כל כך קטנות שזה אמנם מקנה להן יתרונות רבים אבל גם חסרונות רבים של פרקטיקה.

כרכב ראשון לרווק\ה הצעירים - פשוט נהדר בייחוד גם בקטע של מהירות מופרזת - זה לא סוג הרכבים שאתה היית ממש רוצה להאיץ בו יותר מידי.

יש הרבה מאוד סיבות טובות לבחור ברכבים האלה רק שחבל שבארץ לפחות, בעיקר בוחרים בהן מהסיבות הלא נכונות - במחיר שקונים אחת כזאת חדשה אפשר לקנות היום רכבים יד2 בהרבה פחות ועדיין לקבל שנה עד שלוש שנים אחריות (תלוי במבצע ומי מנסה להפטר מהרכבים)

מבחינתי הסיאט מי עדיפה כמעט בכל פרמטר על ה107 אבל אם אני הייתי צריך לבחור רכב, מצטער, ה107 פשוט מדברת אליי.

בדיוק זו הסיטואציה , רווק שצריך הלו"ש לעבודה וללימודים .

כאמור נהגתי ב 107 וממש התחברתי כזה , הרגיש לי קראט .

מחר נצא עם ה MII ונחזור לעדכן .

עכשיו ראיתי שיש שמועות על קליאו דיזל בעוד חודשיים , מישהו מכיר ?

פורסם

יש שמועות וזה נכון שהקליאו IV תמכר בעולם עם מנועי דיזל, ואם לראות את טקטיקת השיווק של קרסו לאחרונה, לטעמי יש סיכוי גבוה שנראה גרסת דיזל של הקליאו.

אבל, היא תעלה הרבה יותר ממי או 107.

מאידך, היא הרבה יותר מרווחת, בטיחותית, נוחה, מאובזרת, ותציג צריכת דלק דומה ואולי אף טובה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

זה בדיוק השיקול , השאלה היא כמה הרבה יותר , עד 95-100 אני מוכן לדבר , יותר מזה שיחפשו את דודתם .

• תוכן חדש...