Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בערך בשעה 2:20 קיבלתי את הדו"ח הראשון כנהג חדש .

קיבלתי את הדוח כי נסעתי בנתיב השמאלי (ממש דו"ח מיותר לדעתי, יש אפשרות לערער?)

בכל מקרה, הדו"ח 250 שקלים, ו6 נקודות.

שמעתי שבגלל שאני נהג חדש אז אחרי שנתיים אני חוזר חזרה ל0 נקודות, זה נכון? .

הרישום נמחק אחרי שנתיים ?.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
נסעת בשמאלי והימיני היה ריק?

לא ריק היה רכבים , אבל לא הרבה.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

יתקנו אותי המומחים אך אם זכרוני אינו מטעני, למעלה מ4 כלי רכב בקטע הכביש בו אתה נוסע נחשב ל"גודש תנועה" והנך רשאי לנהוג בנתיב השמאלי.

יתכן מאוד והמידע לעיל אינו מדוייק - אני זוכר בעקבות מקרה ששמעתי בנהיגה מונעה.

פורסם

קשה לי להאמין שהיה גודש תנועה בשעה 2:20.

פותח השרשור גם רשם שלא היו הרבה רכבים.

לדעתי, אין סיכוי בערעור. כמובן, זכותך לבקש להישפט.

דו"ח לא מיותר בכלל, חבל שלא מקפידים מספיק לתת דוחות על נהיגה בנתיב השמאלי ללא הצורך.

לעניין הנקודות. שום דבר לא נמחק, הרישום נשאר במחשב.

יש מה שנקרא "תקופת צבירה" של הנקודות. אחרי שנתיים הצבירה מתחילה מחדש. זה, כמובן, אם לא צברת 22 נקודות בתקופה של שנתיים (כאן איפוס החישוב לצורך צבירה 4 שנים).

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=639:2010-05-03-09-23-26&catid=31:faqsnehiga&Itemid=142

בקיצור, תשתדל לא לצבור נקודות, וכנהג חדש לא לבצע עבירות חמורות, בגינם תצטרך להיות נהג חדש שנתיים נוספות\מבחן תיאוריה\טסט מחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן, גם בכביש חד-סטרי נתיב שמאלי/אמצעי לעקיפה בלבד, אלא אם כן קיימת צפיפות תנועה וכלי רכב נעים בטורים בכל נתיב.

כמו שנאמר, נקודות יהיו תקפות במשך שנתיים מיום ביצוע העבירה, ללא קשר לנהג חדש.

היכן זה היה, כמה נתיבים בכביש, מה המרחק או כמה זמן נסעת בשמאלי ?

אתה מוזמן לסרוק את הדוח ולעלות לכאן, נראה מה רשם שם השוטר.

פורסם

פותח השרשור אל תכעס, אבל זה משמח אותי מאוד. לא שאתה ספציפית קיבלת דו"ח, אלא שנותנים דו"חות על אחת העבירות היותר מעצבנות שיש. עכשיו רק שיתחילו לאכוף את זה בשעה יותר נורמלית.

בקשר למקרה שלך, אם אין לך איך להוכיח שהיית בזמן עקיפה, אז אבוד לך. שלם ושכח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
פותח השרשור אל תכעס, אבל זה משמח אותי מאוד. לא שאתה ספציפית קיבלת דו"ח, אלא שנותנים דו"חות על אחת העבירות היותר מעצבנות שיש. עכשיו רק שיתחילו לאכוף את זה בשעה יותר נורמלית.

בקשר למקרה שלך, אם אין לך איך להוכיח שהיית בזמן עקיפה, אז אבוד לך. שלם ושכח.

+1 מקרה נדיר שנותנים דוח על מקרה כזה.

פורסם

צחקו עלי מלא בבסיס שקיבלתי את הדו"ח הזה, לקחתי את זה בטוב חח.

אני בן אדם שלומד מטעויות, שהיה לכולם המשך ערב מעולה :) .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

• תוכן חדש...