Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לשאול איך הרכב מבחינת: (ידוע לי שהוא לא ''ספורט'')

1.אמינות?

2.יש לרכב מחלות למינהן?

3.צריכת דלק?

4.אחזקה יקרה חלקים טיפולים וכו'?

5.שכירות בשוק? הרכב הולך מחירון או מתחת?

6.הוא עולה סביב 40 אלף הוא שווה את המחיר?

7.יש לו רצועת טיימינג או שרשרת?

אשמח לשמוע כל מידע רלוונתי

תודה מראש.

פורסם

לי יש 2008 1600 סמ"ק 105 כ"ס, רכב טוב חסכוני מאוד בדלק (כמובן בהשוואה לרכבים אוטומטיים). הטיפולים יקרים, בדרך כלל שמים לו חלפים גרמניים וזאת הסיבה. המוסך המורשה צ'מפיון פשוט קורע במחירים, לא רואים שם בעיניים... מה שכן, אין לו שום מחלות וזה אוטו שכיף לנהוג בו. אני את שלי קניתי מתחת למחירון

פורסם

רמת הגימור הגבוהה ביותר לאיביזה היא "ספורט", הכוללת: סאנרוף, חישוקי קלים ועוד.

מנוע ה-1.4 (100 כ"ס) שווק עד 2008. מנוע חסכוני מאד עם ביצועים טובים.

מנוע ה-1.6(105 כ"ס) שווק בשנת 2008 בלבד, שנת הדגם האחרונה. המנוע מעט חזק יותר, יותר גמיש בעיקר ובאותה מידה גם פחות חסכוני מה-1.4.

חשוב לציין נק' שליליות כגון רכב קשיח מאד, מושבים לא נוחים והרבה פלסטיק זול. כמו כן, ממה שזכור לי החגורה דופקת על קורה B כאשר נוהגים עם חלון פתוח.

פורסם

חשוב לציין נק' שליליות כגון רכב קשיח מאד, מושבים לא נוחים והרבה פלסטיק זול. כמו כן, ממה שזכור לי החגורה דופקת על קורה B כאשר נוהגים עם חלון פתוח.

אני לא יודע אם יש הבדל משמעותי בין 2007 ל-2008, אבל המושבים מאוד נוחים גם בנהיגה של שעה וחצי ללא הפסקה. פלסטיק זול? מן הסתם... זאת סיאט לא מרצדס. חגורה דופקת? מאיפה הבאת את זה אחי?

פורסם

מאיפה? היה לי רכב כזה.

המושבים בשילוב עם הכיול הקשיח היו גורמים לי לכאבי כאב. החגורה של הנוסע הייתה דופקת על קורה B שהחלון היה פתוח ולא ישבו שמה, הייתי נאלץ לחגור אותה.

את ההבדלים ציינתי, מדובר על מנוע שונה.

פורסם

התכוונתי להבדלים במושבים, בין 2007 ל-2008. לא נראה לי שיש כאלה. לי אישית הם מאוד נוחים... בקשר לחגורה, כנראה שזאת הייתה בעיה ספציפית ברכב שנהגת בו. עצם זה שאתה מציין את זה בתור "נקודה שלילית" זה לא נכון.

פורסם

אין הבדל במושבים. איפה כתבתי שיש הבדל?

יכול שהגב שלך בריא ולא רגיש למושבים בעייתים, אני כן רגיש אליהם.

סה"כ זה רכב שנותן תמורה טובה למחיר, אבל חשוב לציין גם חסרונות.

פורסם

היה לי את הרכב 4 שנים.

מבחוץ, ספורטיבי מפנק, ג'אנטים גג נפתח פנסי ערפל ומראה נהדר בגדול.

מבפנים סטנדרטי, לא משהו מיוחד.

צריכת דלק, חסכוני לאללה. עשיתי איתו 1-15 בכיף.

לא הייתי איתו במוסך אפילו לא פעם אחת מלבד בדיקות שגרתיות.

ממליץ בחום.

• תוכן חדש...